Önce Transfer yapmayı öğrenin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence Aziz baba mehmet top. u Beşiktaş JİMNASTİK klubüne hediye karton kutu içerisinde armağan etsin..üzerinede Fenerbahçeden Jimnastik Kulubünüze özel bir armağan die yazsın:)

fakirler konuştu :) sıfatlarına dikkat et

Siz Bu SınıfLandırmada Zengin MiçoLarına mı Giriyorsunuz?

Mondragon'un Bonservisi Beşiktaş'daydı G.Saray'da KaLdı, Aydın'ın Bonservisi Bursa'daydı Beşiktaşta KaLdı.

Oyuncunun Rızası oLmadan Nereye Oynatıyor Aziz Amcanız?

Zaten Mehmet Röportajında Gerekirse Ocak Ayını BekLerim Diye AçıkLama Yaptı.

~SiLenT ScЯeaM~;4363231' Alıntı:
Siz Bu SınıfLandırmada Zengin MiçoLarına mı Giriyorsunuz?

Mondragon'un Bonservisi Beşiktaş'daydı G.Saray'da KaLdı, Aydın'ın Bonservisi Bursa'daydı Beşiktaşta KaLdı.

Oyuncunun Rızası oLmadan Nereye Oynatıyor Aziz Amcanız?

Zaten Mehmet Röportajında Gerekirse Ocak Ayını BekLerim Diye AçıkLama Yaptı.

hayır biz transferi yapan takımız sizde tırmalayan. istediği şeyi bekleyebilr ben zaten mehmet topuzdan yana diilim daha önce iki tane post attım burdada söledim ben küçük kanaryacıklarım'a cewap werdim beşiktaşı istemesine değil o yüzden sıfatlarına dikkat et yazdım anlayana ama

Biras daha sakin yorumLar yapın. . .
Hakaret sınırına geLmesin!!
Sonra nie nickimin üstünde cizik var demeyin. . .
Sabredin biras 1-2 gün içinde haLLoLur oLay!!

fenerbahçe istediği ıyuncuyu alır...Bjk ın fırsatçılığı...fb nin aldığı oyuncuya atlaması

fenerbahçe istediği ıyuncuyu alır...Bjk ın fırsatçılığı...fb nin aldığı oyuncuya atlaması

fener topuzu alabilir ama istediği oyuncu alamaz,şimdi fener kaka yı, messi yi, adebayor u, ronaldo yu alabilir ama istemediği için mi almıyor ? enteresan...

HUT'a girmişsin ama forum kuraLLarından haberin yok!!
banLanman için üst yönetime başvurucam..
iyi forumLar..
banLa bunu banLayamaz mısın..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri