>>>>>Öldü 2 dakika önce<<<<<

gzl olumş paylaşım için sağolasın

ÇOk GüzeL OLmusş Ellerine Yürecigine SağLık...!

saolasın ama ben intihar etmekten bahsediodum

nası ya öyle saçmalık mı olur ki böle bişe bana göre en büyük acizliktir...bu dünyada hangi şey bi insanın canından daha tatlı olabilir ki? kaybedecek hiçbir şeyin olmasa bile sen farkında olmadan senin için yaşayan sen mutlusun die mutlu olaran birileri "MUTLAKA" vardır...depresyon zamanlarından birindesindir umarım ve bu msjı okuduğunda çoktaaan bu durumdan kurtulmuş olman dileğiyle...

Psikolojiniz mi bozuk bre kardeshim :|

bizimkisi bozuk birazda sizinki bozulsn:melek

arkadaşım şiir sanamı ait? gerçekten güzel olmuş tebrikler!!!

UÇurUmuN KenarınDa Da oLsaN SırF HayaTa GıcıKLıK oLsuN DİYe GüLümSe..!!

diyorum da ne kaadr becerebiliyorum o ayrı =)

çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz ama istemedğimiz şeyleri yapmakta mecbur kalıyoruz...:vur

Haklısın ama kaderini insan kendi cizer ve yaşar yaptıkların yada yapmadıkların kaderin budur işte yapamadıkların yada elde edemediklerin deil güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim baya zaman harçamışsın

Haklısın ama kaderini insan kendi cizer ve yaşar yaptıkların yada yapmadıkların kaderin budur işte yapamadıkların yada elde edemediklerin deil güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim baya zaman harçamışsın

insan en çaresiz varlıktır hiçbir şeyi kendi başına yapamaz çoğu zaman bi seçim hakkı bile yoktur düşünsene yaptıkların önceden biliniyordu ve yapacaklarında...yani herşey biliniyor ee o zman insanın beyni hisleri kalbi neden var..kader insanların hayatında bi yere kadardır başımıza gelen her iyi veya kaçmak istediğimiz her kötü şeyi "kader" die geçiştiremeyiz neyse boşver bunlar uzun mevzular konularda 2li sohbetler yasak:melek...beğenmene sevindim...

akarsular dönmez geri tıpkı gençliğim gibii..... değmezzz

çok güzellerdi teşşekür ettim...

Geri