Öldüğünü 1 yıl sonra farkettiler

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Öldüğünü 1 yıl sonra farkettiler

Komşuları ne herhangi bir koku duydu ne de posta kutusunun dolduğundan şüphelenmedi...

Avustralya'da, yaşlı bir adamın yalnız yaşadığı dairesinde öldüğü bir yıl sonra fark edildi.

Yetkililerin verdikleri bilgiye göre, Sidney'in dış kesimlerindeki Yagoona'da devletin tahsis ettiği dairesinde yaşayan 64 yaşındaki Jorge Chambe'nin evine şüphe üzerine giren polis ve itfaiyeciler yaşlı adamın cesediyle karşılaştılar.

Hiç kimsenin yaşlı adamın ortadan kaybolmasını bir yıl boyunca fark etmemesini şaşkınlıkla karşılayan yetkililer, yaşlı adamın bir yıl önce öldüğünü banka kayıtlarından anladıklarını söylediler.

Çevredekilerin bunca zaman herhangi bir koku duymadıkları ve posta kutusunun dolup taşmasından şüphelenmediği, en nihayet komşulardan birinin kuşkuya düşerek yetkilileri aradığı bildirildi.

haberturk.com

Öldüğümde tabutumu taşıyacak 4 kişi bulabilirsem ne mutlu bana....

bikere bizim 2 mahaLLe ötede olmuştu böLe bi oLay ama bi sene yoktu o biLe dendine göre leş gibi kokmuştu bunu düşünemiyorum..!

sasirdim desem yalan olur böyle seyler cok oluyor.bence nedeni ise avrupa yada taaaa avusturalya olsun komsuluk iliskileri bunlarin bizlerden cok farkli o yüzden.eline saglik

CocukLarı Akrabası Flan Da yoktu Demek Yazık Olmus.

Teşekkürler.

adamlarda komuşuluk kavramı yokki doğal birşey tabi ve çok üzücü...

Yuh be insan bır komşusunu sormaz mı ya.bunlar böyle işte vallaha.
teşekkürler kuzay

Geri