Öldüğü sanılan adam otopside uyandı

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Venezüella'da trafik kazasında öldüğü sanılan bir kişi, morgdaki otopsi sırasında canı yanınca uyandı.

ameliyat.jpg

33 yaşındaki Carlos Camejo, geçirdiği trafik kazasında öldüğü sonucuna varan görevliler tarafından morga kaldırıldı. Morg görevlileri, Camejo'nun üzerinde otopsi yapmaya başladı, ancak kanama başlayınca bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardı, çünkü öldüğünü sandıkları Camejo gözlerini açtı.

Görevliler bunun üzerine Camejo'nun yüzünde açtıkları yeri derhal dikmeye çalıştı. Camejo, yaptığı açıklamada, "Uyandım çünkü duyduğum acı dayanılmazdı" dedi.

Camejo'nun yas tutan eşi ise kocasını, kimliğini teyit etmek için gittiği morgda koridorda sedye üzerinde yatar vaziyette ve hayatta buldu.

AA

öldürmeyen Allah öldürmez arkadas:D

ama ben basladıgım bı ısı yarım bırakmam :melek

devam ederdım otopsıye :saskin

Arkadaşlar ;

Benim Annem Hemşire Bir gün Hastanede bir adam gelmiş kalp krizinden ölmüş bu olay 1980 lerde felan oluomuş... adam ölmüştür die doktor noktayı koyuyor MORG'a götürülüyor hasta aradan 1 saat geçtikten sonra adam kalkıyor Hastanede çırılçıplak gezmeye başlıyor Herkes Ölü dirildi die hastaneye 1 yıl kimse gelmemiş.. olayın tıbbi yönü insan vucudu Soğukta 15 - 30 dk arası durup daha sonra çalışma risski varmış şimdi hastanalerde kalp kirizinden öldü denilmesi için 2 saat bekleniomuş :)

vay beee demek adamı anası kadir gecesi doğurmuşşşş :):)

Arkadaşlar ;

Benim Annem Hemşire Bir gün Hastanede bir adam gelmiş kalp krizinden ölmüş bu olay 1980 lerde felan oluomuş... adam ölmüştür die doktor noktayı koyuyor MORG'a götürülüyor hasta aradan 1 saat geçtikten sonra adam kalkıyor Hastanede çırılçıplak gezmeye başlıyor Herkes Ölü dirildi die hastaneye 1 yıl kimse gelmemiş.. olayın tıbbi yönü insan vucudu Soğukta 15 - 30 dk arası durup daha sonra çalışma risski varmış şimdi hastanalerde kalp kirizinden öldü denilmesi için 2 saat bekleniomuş :)

Risk mi?:saskin

yuh yanii.. bu kadarıda pes dogrusu.. :)

Geri