Ölüme ramak kala son sözler

peace_346

New member
Reaction score
0
Paraşütü açılmayınca 4 bin metre yükseklikten yere çakılan Michael Holmes'un kaskındaki kamera, İngiliz sporcunun Yeni Zelanda'da yaşadığı dehşeti saniye saniye görüntüledi.

Bir çalı kümesinin üzerine düştüğü için kazayı birkaç kırıkla atlatan Holmes, dünyanın en iyi 10 paraşütçüsü arasında gösteriliyor.

Bugüne kadar 7 bin atlayış yapan Holmes, kamera görüntülerine göre 2000 metrede ipini çektiği paraşüt açılmayınca 46 saniye boyunca sorunu çözmeye çalışıyor.

Paraşütü açmayı başaramayınca bu kez 250 metrede yedek paraşütü deniyor. O da açılmayınca Holmes'a yapacak tek şey kalıyor: Kameraya son sözünü söylemek: "Ben ölüyüm... Elveda."

Buradan izleyebilirsiniz...

Kaynak

Paraşütü Açılmış Ama Dolaştığı İçin Tam İşlevini Yerine Getirememiş. Yinede Mucize. Hiç Açılmamış Olsaydı, Kesin Ölürdü...

haberlerde paraşütün açıldığından bahsetmiyolardı bende nasıl ölmemiş diyordum meger parasutu dolaşmış...

evet parasüt yere cakilmasina biraz engel oluyor ...
ilk yardim : iyimisin diye soruyor .. acaba orda fevkaladeyim diye bir cevap mi bekledi .. adamin anasi agladi .. 4 bin metreden cakildi :)

4000 meter..vayy bee...ne kadar paraşüt dolanmış olsa da...feci bir durum..Sağlam paraşütle bile düzgün inemezsen sağın solun kırıla biliyo adam son sürat inmiş...

Paylaşım için saolasın..

valla iyi şanslıymış. paraşütün hiç açılmamış olmasındansa dolanması hızını kesmiş, düştüğü yer çalılık.

şu paraşüt sevdasını hiç anlayamamışımdır zaten o kadar yüksekten kendini boşluğa bırak... :hh?

uhhhh yani ne diyim biz 2. kattan düşüp ölürüz adam 4 km. yukardan düşüyor sağlam kalıyor insan mı desem mutant filan mı desem ne desem

vayy beaaa...herife yazık olmuş be...vade yetmiş işte...

Geri