Ölümcül Deney:Ölümden Sonra - Resident Evil:After Life

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

(10.09.2010)

Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Tür: Action,Horror,Sci-Fi,Thriller
Ülke: UK,Germany,USA
Oyuncular (ilk 5): Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller, Sienna Guillory, Boris Kodjoe

Paul W. S. Anderson’ın yönettiği ve Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter ile Spencer Locke’nun oynadığı Resident Evil: Afterlife, 10 Eylül 2010’da Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice (Milla Jovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrella Corporation ile olan savaşı yeni boyutlar kazanır. Fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alır. Arkadaşıyla yeni bir yol bulular; bu yol onları zombilerden uzak Los Angeles’daki bir sığınağa götürür. Ancak, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi onları beklemektedir. Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır.

Sadece Milla icin giderim şu filme : ) zaten oyun kendini bozdu filmler desen sadece ilk film idare ederdi anlıyacanız bu filmin izlenecek tek tarafı eğer 3d filme gitmediğseniz 3d film avantajı,sanırım filmde en sonunda Albert Vesker'la kozumuzu paylaşıcaz

Efsaneler terk edilmez, 3'ten sonra sıçrama bekliyorum artık

Kesinlikle gidilmesi gereken bir film !

Geri