Ölü Linkler

hue

New member
Reaction score
0
Bazı konu başlıkları içindeki linkler ölü denmesine ragmen bu konular hala neden forumda arkadaşlar? Pink Floyd' un 14 albümünün oldugu söylenen konu mesela.Bunun gibi birçok linkte var faal olmayan. Bu konular kaldırılsa yada en azından konu başlığının yanında "linkler ölü" gibi bir uyarı olsa. Zaten geçicide olsa bir sayfa görüntüleme sorunu var forumda. En azından bu sayfaları açmaya ugrasmayız.Teşekkürler...

ok panik yok .. gözden kaçmıştır.. en kısada bolum moderatoru ve supermodlar el atar..

+

nerede ölü linkler söylede düzeltillsin..

Adult ve müzik paylaşımı (özellikle de yabancı müzik) bölümlerinde çok rastlıyorum. İsterseniz forumun sabit konuları içine kırık yada uçmuş linkler diye bir bölüm açsınlar oraya bu bildirimleri yapalım. yani ben yaparım bizzat!:D Amaç forum iyi işlesin, herkes istedigine kolay ulaşsın. Diğer kullanıcılarda buna sıcak bakar eminim...Bir tür revizyonda olur kendi kendine. Kolay gelsin...

gerek yok böyle başlığa buraya konu acacagına pm at moderatorlere ..

Neden gerek yok ki? Hemen kestirip attın. Bir öneri bu senin gerek yok dedigine belki başkaları sıcak bakacak?

önerini dile getirmişsin hoş birşey ama...bu ölü linkler gayet tabi olacak....zaman bulabilirse konu açan arkadaşlar yenilemeye çalışıyorlar zaten linkleri...en azından ben öyle yapıyorum

Buldugunuz kapanmıs lınklerı Bolum moderatorlerıne Pm olarak Bıldırılsenız Cozum ortadan kalkar..Bu sekılde baslık acamaya gerek kalmaz.

konuya yazin link ölmüş diye :)
2 -5 dakka arası bekleyin link yenilenmezse
moderatörlere pm atin...

böylece sorun çözülür...

linklerin ölü olması eski konuların olmasından dolayı
ilk başta konuyu açan kişiye pm at
olmadı ilgili bölümün mod'una pm at
sorun halledilir

ama bu kırık link konusu güzel bi düşünce
yani her bölümde olan proıgramların linkleri ölmüşse
o konudaki linklerin ayrı ve sabit bir başlık altında bildirillmesi daha güzel olur

Geri