Ölü Kadın (Bayağı Korkunç (Akşam Bakarsanız)

ula oluyu gordum korttum hemde cok tırstım ama yorulları okuyunca gulmekten kırıldım ne bu ya kızdegıl memesı yok erkek degıl çükü yok siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün

bunun ölümü normal bi ölüm değil baksanıza ağzı burnu kan içinde o kadar ölüyo insan bi temizlerde koyar yazık walla :(

ya aslında bu fotoların hikayesi var .Bu cocuk gömülür gömüldükten bikaç saat sonra bir neden yüzünden otopsi için mezardan cıkartılır.normalde insan bi kaç saat içinde insan mezarda bu hale gelemez .bunun ancak bi açıklaması vardır cocuk zengin bir hayat sürmektedir ve allahı takmamaktadır işte bu halde olmasının nedenide kabir azabıdır.ölü erkektir.

lan salaklar , öncelikle bu kadın deil bu olay aşşallık amerika da olmus adamın ismi Omar şımarık bir hayatı varmış bı nedenle ölmüş ailesi neden öldügünü anlamak ıcın otopsı raporu yapmalarını istemiş mezardan çıktıgında bu haldeymiş bu nedenı ıse KABİR AZABIDIR MELEKLERİN SORDUGU SORULARI BİLEMEYEN HERKES BÖYLE OLACAKTIR ... NOT ARGO KONUSTUGUM ICIN ÖZÜR DİLERİM

neonselo' Alıntı:
tahranda olan bi olay bu kabir azabı diye nitelendirilmiştir hastanede olan bu şahıs gömüldükten 24 saat sonrasında ailesi istediği için otopsi yapılmak üzere mezardan çıkarıldığında bu görüntü ile karşılaşırlar islam alimleri kabir azabı olarak nitelendirir eğer 24 saat içerisinde böyle oluyorsa bizler yanmışız demektir...

Ewt bnde biliyorm bu olayı kabir azabıdır bu..Ayrıca bu 20 li yaşlrda bi erkektr..Bu herif ölmedn önce çok günah işlemş çok can yakmş ve o yüsden bu hale gelmş...Olay böle bişidi tam olrq hatrlamıorm ama..Babası herfn çıkarlmsını istemş,galiba rüyasnda mı ne görmş(salldm ama böle bişidi :D) o yüsden çıkarmşlr ve u halde bulnmş tam böle olmayablr ama böle bişidi...Saygılar...

hey allahım yha hem korkuyorum hem gülüorum baktıkları yerlere bak :D:D:D:D

tsubasa' Alıntı:
what r u talking about ????

olum psikopat-manyak ,,, harbi çok mayak resimler ,,,walla tırstımmm hem de nasıl ,,bi de midem kalktı çok pis ,,kuscam birazdan ,çok yağlı yedim akşam yemeğinde ondan oldu galiba

Arkadaşa katılıyorum, one laaaaaaayn???? Tırstım vallaha.çürümüş bir ceset.Korkulcak bir yanı yok ama ben korktum

süper asıl en iyi kadın ölü kadındır keşke kafasını kesip bi de öyle çekselerdi.

neden bende sizin gibi etkilenemiyorum. curumus bi insan iste

Geri