ÖLÜM Tarihinizi öğrenin

Siteyi Yapan Hiristiyan deilmi işte kendince bi Samalık Yapmıs :))) Bunlar Ölümlerini Kendileri bişior Saçma Sapan Seylerle uğrasmayalım Yukardeki Arkadaş da korkuorm demiş Böle bişi varmı ya :)))

Saturday, August 4, 2063 bu tarihde gidicimisim allah rahmet eylesin şimdiden :)

Arkadaşlar çoğunuz Allah bilir gibi mesajlar yazmışsınız.Bu sadece bilgisayar proğramı .Fazla önemsememek lazım.

Benimki'de Monday, January 22, 2063...vay be.. Dedim 76'liyiz ve 2030 da falan giderim ama benim dogum tarihi pek hoslarina gitmedi galiba. Baksana bana extra zaman tanidilar yoksa baslarini agritacagimi biliyorlar. hehehe.

Arkadaslar, saka bi tarafa. Hepiminiz birgun su yalan dunyayi terk edecegi malum, ama nerde ve nezaman onu sadece bizleri yaradan Allah bilir. Bu yabancilarin isine kaldiysak halimiz duman.

Onun icin Viva La Vida Loca......Hayatini herzaman delice yasa.:sigara:

ölümümüzü de sanal dünya belirliycekse işe bak....benim anlamdığım o siteyi insan yaratıyor ve kendi yarattığı şeye inanıyor.böyle saçmalık olmaz...:eek:ut:

bu yalan sölüyo kardas 2080 cıkardı ben sigarada içerim içkide :D

arkadaşlar ben 2062 YILINDA 26 HAZİRAN CARŞAMBA GÜNÜ SİZLERİ BEKLERİM GELMESSENİZ DARILMAM BEKLİYORUM :)

belki yarin belki yarindan da yakin;)

çok komik..ama güldüm arkadasım sayende.birazda eglendik.
arkadaslarla baktık..zaman gecti..eyvallah

Güzel hoşuma gitti ama her seferinde aynı şeyleri yazsamda farklı tarhler veriyo.

Wednesday, January 16, 2064 ahada bu zaman da beni gorebilirsiniz cennette :cool:

Geri