Ödev Bölümü

Ödev Bölümü Açılsınmı

• Olursa iyi olur Aktif olurum

Kullanılan: 33 50.8%
  • Olursa iyi

Kullanılan: 27 41.5%
  • olsa da olur olmasada

Kullanılan: 2 3.1%
  • Gereksiz bir bölüm bence

Kullanılan: 3 4.6%

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banada çok gerekli lütfen açılsın. ilk ödev konusunu ben veririm. :) :)

bende bir student olarak ödev bölümü olsun diyorum

Arkadaşlar benim tembellik konusunda kastettiğim herşeyi oturduğunuz yerden yapmakla sizin ne kadar monoton bi hayat sürdüreceğinizi anlatmaktı. Tabi bir de kimi arkadaşlar ödevlerinin yapılacağını sanıyo unutsunlar. Link vermekten başka hiçbirşeyi desteklemiyorum...

ahmet herzaman olduğu gibi yine sana katılıyorum bu bölümde yapılacak olan yardım sadece ve sadece yardım istenilen konuyu ilk önce en basit yollarla arayıp(google-altavista vs..) bulamadığınız zaman çeşitli kaynaklara başvurup gerekli olan dokümanları vermektir.Kimsenin ödevi hazırlanmayacak onun yerine yazılmayacak.İstediğiniz konuyu ilk aramada google da bulunursa size de ayıp olur size yardımcı olacak olan arkadaşada...

SEPTAGH' Alıntı:
ahmet herzaman olduğu gibi yine sana katılıyorum bu bölümde yapılacak olan yardım sadece ve sadece yardım istenilen konuyu ilk önce en basit yollarla arayıp(google-altavista vs..) bulamadığınız zaman çeşitli kaynaklara başvurup gerekli olan dokümanları vermektir.Kimsenin ödevi hazırlanmayacak onun yerine yazılmayacak.İstediğiniz konuyu ilk aramada google da bulunursa size de ayıp olur size yardımcı olacak olan arkadaşada...

çok haklısın

yaw hakkaten çok güzel olur mesela şimdi bi konu arıom bulamadım nette bende ise hiç kitap defter yok bi akılsızlık yaptık konu aldık bizde akılsızlık işte bulamıom ya açılırsa çok gzel olucak

abi ozaman kara verilsin bölümler ayrılsın hemen başlayalım okullar açıldı daha fazla geç kalmayalım.

2006 ÖSS Soru Örnekleri

benim gibi öss'ye gireceklere Allah şimdiden yardım etsin

NOT: Soruları görmek için Acrobat Reader'ın yüklü olması gerekmektedir

ÖRNEK SORU TİPLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ösym'nin sitesinde bazen sorunlar oluştuğundan link kırıkmış gibi gösterio
o yüzden soruları çekip upload ettim.
böylesi daha sağlıklı olur umarım

AÇIKLAMA

1. BÖLÜM SORULARI

TÜRKÇE1 TESTİ
SOSYAL BİLİMLER1 TESTİ
MATEMATİK1 TESTİ
FEN BİLİMLERİ1 TESTİ

2. BÖLÜM SORULARI

EDEBİYAT-SOSYAL BİLİMLER
SOSYAL BİLİMLER2 TESTİ
MATEMATİK2 TESTİ
FEN BİLİMLERİ2 TESTİ

CEVAP ANAHTARI

mendo teşekkürler ama keşke ödev bölümüne açsaydın orada topluyoruz bütün kaynakları

açılması gayet iyi olur bende bu konuda birşeyler paylaşmak isterim

bir ödev sitesinin şifresini gönderen olsa keşke yoksa ben bu hafta üye olup size paylaşıma vericem artık mecbur....

artık kitliyek burayı yaaa ÖDEV BÖLÜMÜMÜZ FAALİYETTEEEE oleyyyy yaşasın ders çalışmamak hackhell varya beni ders çalışmaktanda kurtardın ya hll olsun tabi öss gelince tırmalıcaz ama nese bu yılda yatıım gelecek yıl çalışıp sınava giriim:D

illuminati' Alıntı:
artık kitliyek burayı yaaa ÖDEV BÖLÜMÜMÜZ FAALİYETTEEEE oleyyyy yaşasın ders çalışmamak hackhell varya beni ders çalışmaktanda kurtardın ya hll olsun tabi öss gelince tırmalıcaz ama nese bu yılda yatıım gelecek yıl çalışıp sınava giriim:D
seneye kıçını tutarak dolaşıcaan günleride görücem ben
bak yukarıda öss 2006'nın örnek sorularını verdim
bi bak istiyosan seneye ne hale giriceeni
ben kendimden biliorm yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri