Ödev Bölümü

Ödev Bölümü Açılsınmı

• Olursa iyi olur Aktif olurum

Kullanılan: 33 50.8%
  • Olursa iyi

Kullanılan: 27 41.5%
  • olsa da olur olmasada

Kullanılan: 2 3.1%
  • Gereksiz bir bölüm bence

Kullanılan: 3 4.6%

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vengeance' Alıntı:
bana cok alzım olucak kaynak kitap e-book lar filan tezler ünv.1 iz buyır nerden ne bulcamı ne bok yicemi bilmiyom

senin bölümne ?? ve hangi konuarda araştırma yaptın da bulamadın ???

çok güzel olur tam destek veririm

Çok gerekli olduğunu düşünüyorum.

lazım yaw hakkaten...
hoca(fenci) benden sene sonuna kdr bi' proje beklio...
fikir bile yok bende...
ve aynı zamanda sosyal'den dönem ödevim de war...
isteyen ark.lara yardımcı olmaya çalışırım(elimden geldiğince)

Arkadaşlar isteği mantıklı buldum.
Dark da onay verirse EntellektüHell de Sabit Ödev konusu mantıklı olur.
Dark cevabını bekliyorum ;)
Not: yaw ayrıca bu konu "Öneriler ve Şikayetler " bölümünde olsa sizce daha mantıklı olmazmı :p

katakulli' Alıntı:
Arkadaşlar isteği mantıklı buldum.
Dark da onay verirse EntellektüHell de Sabit Ödev konusu mantıklı olur.
Dark cevabını bekliyorum ;)

Canım Kardeşim Dark onay vermiş zaten Sadece su an yaptığımız bir Nabız yoklaması ilgi olurmu olmazmı diye

Ayrıca Alt forum olarak düşünmüyorum işin açıkcası alt bir forum kaldırmaz bu konuyu ayrı bir bölüm düşüncesi daha ağır basıyor diğer bölümlerden bağımsız yani

arkadaşlar hadi ödevler gelmeye başlasın.Ama bi ricam olacak eğer arayıp da bulamadığınız konu olursa yazın.Buraya yazıp da ilk aramada google da çıkıyorsa ayıp olur:)

Bir de istediğiniz ödevin tam açlımı ve bölümünüzü de yazın ki int. yetersiz kaldığında ünv. danışabilelim.

Yada aslında mantıklı gibi geliyor bir alt bölüm olarak açmak neden olmasın düşününce hiçte kötü bir fikir gibi gelmiyor :d

Dikkat edilmeli

Ahmetcan'ın haklı olduğunu düşünmekteyim. Hazırcılık araştırmayı we düşünmeyi baltalar. Ancak bizim eğitimcilerin olmadık ödevler verdikleri de bir gerçek. Ben ödev verirken öğrencinin işine yaramayacak ödev vermemeye çalışırım ama kimileri sadece formaliteyi yerine getiririp saçmalayabiliyorlar.... Neyse...
Bundan sonra daha fazla online olmaya çalışırım, ve sorunu olanlara öncelikle fikir verebilirim, özellikle İngilizce, İngiliz Dİli, Dilbilim ve ilgili konularda.

çok işimize yarar hatta mümkünse biri bana nano teknolojisi ile ilgili bişeyler göndersin yoksa çakacam:'(

sevencloves iç çatışma yaşıyon galiba :D
Valla ben sadece teklif ettim. Ayrıca EntellektüHell de istek yapın paylaşalım diye bölümüm de var. İlgilenenlere duyurulur(Not liseli aliye vs istekleri için müracaat Xfiles :) 8

Ben verdiğim linklerdeki ödevin tamamını vermekten bahsediyorum eğer sende de varsa şifre yada ödev alabiliyorsan, sende dağıt millete.

Sevencloves' Alıntı:
eksik olsun arkadaşım o sitenin şifresi var bende ben tümünü veririm :) sen sadece herkese açık olan kısmı gösteriyorsun isteyen girip ordan onu alabilir zaten :)

seven anlamadı galiba, ödevin linkini verince arkadaş şifreli bölümden alıp getiriyor :D,
ödevleri aldım teşekkürler Beyhude... ;)

kimsenin ödevi yapılmayacak dostum sadece senin araştırıp da bulamadığın ödevleri ve konuları bulmana yardımcı olucaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri