Ödüllü Dream Aquarium Screen Saver...Bu kdr gerçeği yok.(setup+crack)

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu akvaryum koruyucusu ödüllüdür.
Ayrıca ben daha bu kdr gerçeğini görmedim.Bariz akvaryum var karşımda:D
Balıklar öle şirin animasyon gibi değil harbi balık sanki:D
:clapYine sizin için yine blackwoman farkıyla...:clap

dream-1.jpg

http://rapidshare.com/files/64644214/Dream_Aquarium_1.4.8.rar

RAR PASS:[email protected]

NASIL KIRACAKSINIZ:
1-RAR içinden dosyayı masa üstüne çıkarın
2-İlk olarak setup ı kurmaya başlayın,karşınıza alttaki pencere çıkacak ok deyin ona
dr1.jpg

3-sonra alttaki çıkacak ok deyin bunda
dr2.jpg

4-sonra" 819200" yazan ufak bi pencere çıkacak "ok" deyin
5- yine minik bi pencere çıkacak "error gettin update info" diyecek yine "ok"deyin
6-sonra alttaki pencere çıkacak kurulum bitince çalıştırılsın mı diye kesinlikle hayır deyin ona yani Programı sakın ÇALIŞTIRMAYIN kurulum bitiminde
DR3.jpg

7-sonra "create a deskopt shortcut" diyen ufak bir pencere daha çıkacak bu isteğe bağlı birşey eğer masaüstü kısa yolu isterseniz bunu seçebilirsiniz:)
8-ardından "set as default saver" diye bir pencere daha çıkacak yani (saverınız herzmn bu olarak mı ayarlansın) o da size bağlı...Ve işlem bitecek "close" deyip kapatacaksınız sonra;
9-RAR içindeki dream aquarium replace files içindeki tüm dosyaları seçip kopyala yapın
10-Program files kısmına gidin oradaki dream aqu. klasörüne kopyaladığınız dosyaları yapıştır deyin çıkan pencerede "tümüne evet" deyin
11-Masa üstündeki rardan çıkmış d.aqu. klasörünün içinde register imgesine(üzerinde mavi kutucuk resimleri olan) çift tıklayın

Ve program sizindir....HAYIRLI OLSUN;)

SMR.jpg

indircem hemen ben balıkları çok severim akvaryumumda var zaten.insanı dinlediriyor balıklar.eline sağlık.

Teşekkürler. Eline sağlık.

ne güzel ya. bu sitenin ekran koruyucularını sen veriyon galiba. dünde indirmiştim. yağmur damlaları falan çok hoştu. emeğine sağlık. teşekkürler.

İndiriyorum, baya güzel bişiye benziyor.

'messagelerin hiçbiri çıkmadı bende kurarken. direk kurdu geçti.sadece crack yapması kaldı :D sen kurarken nasıl bu mesajları verdırdın anlayamadım. ama yınede süper saver, hoşuma kaçtı yane

beğenmene sevindim;) valla ben çıkarmadım tamam dedikçe çıktılar euehueheuh süperdir ama söyleyeyim yani eşim kendi pc sinde ondan başka saver kullanmıo...hasta oldu ona...kim görse abi cd ye çek versene dio:D bende paylaşayım dedim;) hayırlı olsun tekrar;)

emegin için teşekkürler.... rar şifresi nedir?

rar şifresini vermişsin dikkat etmedim özür.....

vall ahelal olsun uğraşmısın

emeğine sağlık ellerin dert görmesin

KOnu HackheLL Upload Area > Diğerleri BÖlümüne Kaydırıldı

ELine emeğine saqlık

kardeş ellerine ve emeğine sağlık teşekkür ederiz

teşekkürler indirdim çok güzel emeğine sağlık:clap

arkadasım tesekkür ederim programı indirdim ama kurarken bana hiç ilk verdiğin resimdeki olay cıkmadı direk launch ve shortcut uyarıları gelio bi ilgilenirsen

arkadaşım çıkmıyoırsa daha iyi zaten:D launch yapma o kdr ok...çalıştırma programı kurulum bittikten sonrayı seçmiş oluosun yani...launch kutucuğunu boş bırak finish de....Demekki her pc de çıkmıyor;)

bu kadar gercek bi akvaryum screensaverı gosrmemiştim ama emegine saygı gosterilmemiş en azından biz gosterelim teşekkur ederim.

teşekür edrim sagol güezel bir şeye benziyor

Geri