Öcalan'a yazarlık teklifi!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Öcalan'a yazarlık teklifi!

İşte o gazete

İmralı’da kalan terörist Abdullah Öcalan, İtalya’da yayımlanan bir gazeteden yazarlık teklifi aldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, İtalya’da komünistler tarafından yayımlanan “İl Manifesto” adlı gazete, terörist Abdullah Öcalan’a yazarlık teklif etti.

Teklife olumlu bakan Öcalan, “Ayda bir makale yazmayı düşünebilirim. Avrupa çözümlemelerimi İtalya üzerinden geliştirmeyi düşünüyorum” dedi.

Abdullah Öcalan’ın, Dünya Yazarlar Birliği’ne üye olmak istediği de öğrenildi.
Konuyu cezaevi yetkilileriyle görüşeceklerini belirten avukatları, “Makalenin içeriği suç unsuru taşımadığı müddetçe yasal bir engel söz konusu değil” dediler.

Ekli dosyalar

• yazarlikteklifiiiikucukk.jpg
    yazarlikteklifiiiikucukk.jpg
    1.8 KB · Görüntüleme: 14,250
bu italya bir de utanmadan noel babanın kemıklerini
istiyormus, onlara bence biz tenha bi yerde baska bişi
verelim

ilk makalesinde kadim dostu arınçtan bahsetmeli..akepeliler kızmayın bana,ALLAH şahidimdirki apo ve arınç birbirlerine iltifatlar etmiş,sırnaşmışlardır..araştırınız!

saçmalamayın beee...adamın hedefi büyük...ne yazarlığı...sözü aldı birilerinden, tez zamanda en kötü ihtimalle içişleri bakanlığı....ama ben başbakan olur diyorum....ammaaaaa;

cumhurbaşkanı yaparlarsa sürpriz de olmaz...

hey Allah'ım Yarabbi'm

Kodumun şerefsizleri

40.000 rakamı nın ona ne anlattığı ile ilgili bilgi vercek herhalde !!!

Bu adami Bana Verseler öLdüRmem Bütün Çin İşgencelerini Üstünde Uygularim...Bu İbneler Buna Yazarlik Teklif Ediyo Onlarida Direk AsaRim...

..:.. ona o tekLifi yapanın ...?..... ..:..

Geri