Öcalan: MHP SİYONİST

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Öcalan: Arınç demokrat biri.. MHP için Anadolu Siyonist Türk Partisi diyorum..

56584.jpg

PKK elebaşı Abdullah Öcalan, AK Parti hükümetinin açılım konusunda samimi olmadığını savunarak, “Ancak Bülent Arınç demokrat bir İslamcı” dedi.

Öcalan’ın, avukatlarıyla yaptığı son görüşmenin notları PKK’ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı’nın internet sitesinde yayımlandı.

ARINÇ DEMOKRAT BİRİ
Öcalan’ın görüşme notları özetle şöyle: “AKP de bu son tavrıyla gösterdi ki çözüm konusunda samimi değil, gerçek anlamda demokrat değil. Şu aralar Bülent Arınç, kesin öyledir demiyorum ama özden demokrat ve İslamcı gibi görünüyor.

MHP SİYONİST PARTİ
MHP için Anadolu Siyonist Türk Partisi diyorum. CHP, İttihat Terakki’nin bir devamıdır. Ancak MHP de İttihat Terakki’nin kurduğu bir partidir.

TÜRK SİYONİZMİ SALDIRGAN VE FAŞİSTTİR
“MHP’yi İsrail’deki Likud’a, CHP’yi İsrail’deki İşçi Partisi’ne AKP’yi de Kadima’ya benzetiyorum. AKP, Kadima’dan önce kuruldu. Daha öncesinde de söylediğim gibi böyle şeyleri önce Türkiye’de uyguluyorlar. CHP Londra merkezlidir, daha çok onların politikasını yürütüyor. MHP’nin milliyetçiliği İsrail’in siyonizm yaklaşımıyla aynıdır, ikisinin de milliyetçiliği siyonisttir. Bahçeli de Baykal da kişi olarak o kadar önemli değiller. Önemli olan bunların temsil ettikleri politikadır, aldıkları rollerdir. MHP ve CHP Türk milliyetçisi de değiller, aslında siyonistler, Türk siyonizmi, saldırgan ve faşisttir.”

GÜLEN'LE ÇÖZÜM OLUR AMA..
Erdoğan’a sesleniyorum, Gül’e de. Yedi yıldır onları bekliyoruz. Ancak bundan sonra onları da bekleyemeyiz, bu tasfiye planlarıyla bu süreci götüremezler. Fethullah Gülen’le bile oturup konuşulsa bir çözüm geliştirilebilir ama CHP ve MHP ile bir çözüm geliştirilemez.”

kaynak

siyonist ne demek onu bir ogrensin......

bu kansız köpek mhp ye bu lafı söyleyip akp yi övdüğüne göre mhp doğru yolda arkadaşlar artık mhp TÜRK islam dünyasının tek partisidir akp nin kimin partisi olduğuda tam olarak kesinleşmiştir artık

Binlerce insanla birlikte masum bebeklerin katili de demeç veriyor ve kayda alınıpta haber bile yapılıyor ya;

gerisi malum,
dışımızdan sövünce yakışmıyormuş
bizde içimizden söveriz...

bu itin konuşmasına yorum yapmaya bile değmez.

ardından yüz köpek havlamayan kurt , kurt değildir

siyaset Ancak şiddetle Kürt halkının kafasına sol, devrim, v.s yi sokabilirdi 12 eylülün amacı buydu. şimdi dinden uzaklamış olan kardeşlerimizi gerçek manada Batının uşağı olanlar sanki birbirleriyle düşman görünüp , gizli mutabakat ile İsrail'e ve Batıya uşklık ediyorla. Kandil e dinci terör örgütleri yerleşmeye başlamış.
Bu demekki gelecekte Kuzey ırakta kürt kardeşlerimizi sağ sol deyip birbirine öldürtecekler. Gerçeği görün.
Gerçek Petrol için kargaşa yaratmaktır. maksat budur.

son günlerde dikkat ediyorum öcalan şöyle dedi böyle dedi ne o ya artık öcalandan haberlemi dinlemeye başlıyacaz öcalanın sözcülüğünemi soyundunuz forumda... bence öcalanın ifadelerini içeren konular açmayın imralıyla formu muhatap etmeyin it anca havlar...

bu vatan haininde suç yok bunu burada konuşturan da suç. Bu adi maymunun da istediği bu, kaos ortamı yaratarak bu ortamdan faydalanmak, böyle aşağılık oyunlara gelmemeye dikkat etmeliyiz ve sağduyumuzu korumalıyız.

suç bu haini konuşturan şerefsizlerde.

haine saygı duyan şerefsizler sayesinde hain konuşuyor, şimdi hainimi kalaylasam yoksa onu konuşturan şerefsizemi daha doğru olur?

hepsine hepsine haine bir onu konuşturan saygı gösteren sayın diyen şerefsize ikiiiiii şerfesizleri destekleyen % 49 + %8 lik embesillere hödüklere alayınınnnnn daaa üçççç..............................................a.....................k................................a.......................................

bu kansız köpek mhp ye bu lafı söyleyip akp yi övdüğüne göre mhp doğru yolda arkadaşlar artık mhp TÜRK islam dünyasının tek partisidir akp nin kimin partisi olduğuda tam olarak kesinleşmiştir artık

Akp , Chp ve Dtp yüzünden günün birinde mhp yi seveceğim hiç aklıma gelmezdi. Yinede tedbirli olmakta fayda var , siyonist olmasa bile , islamcıların ve amerikancıların yoluna girme ihtimali cok yüksek ,tıpkı 70'ler ve 80'lerde olduğu gibi.

Geri