Öcalan için ölmeye hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ülkemi bölmeye çalışanlarla aynı masaya oturmayı kabul etmiyorum.neyin pazarlığını yapıcaz bunlarla daha ne istiyorlar amerika sorgusundan sonra saddamı idam etti biz etmedik hata mı ettik? Evet görünüşe göre hata etmişiz.3 metrekareden fazla alanı haketmiyo gece gündüz dayak yese bile azdır o.çocuğuna anlaşılacak bir tarafı yok bunun....

Avrupa ülkeleri veya başka ülkelerdeki insanlar niye bize bilmeden etmeden barbar tanımlaması yapıyo sanıyosunuz ?? işte hepsi bu şerefsiz hainler yüzünden ... Bu hainler avrupaya gittikleri zaman biz ''Türk'üz'' derler saçma sapan davranışlarda bulunurlar, buraya Türkiye'ye geldiklerinde veya Türkiye'de bulunduklarında haklarını aramaya çalışırlar. :mad:

ölmessenin adam değilsizini....kaç kuruşluk canınız var sanki ölün bari de kurtulalım sizin gibi hainlerin elin den

ülkeyi bölme konusunda kimsenin düşünce özgürlüğü yok !!

boşverin gençler parti üzerlerine yıkıldı altında kalacaklar...

onları verrecekler bizim elimize de görecekler ozaman...ölmek için yalvaracaklar şerefsizler....

üLkemizde haLa böyLe insanLarı barındırdığımıza inanmak güç..

Kim bu şerefsiz,vatan haini,bebek katili,30000 şehidin katili o.çocuğu için ölmek istiyorsa gelsin hiç problem değil biz gerekeni yaparız.hem de hiç bir pişmanlık duymamak üzere.

bence hiç sakıncası yok.
hatta öcalan iti ile beraber ve hemen ölürlerse daha da güzel olur

Anlamaya çalışmalı....

yok arkadasım anlamıyorum....ve ıstedıklerı kadar olebılırler hatta ben vurabılırım sıkıntı olmaz bunlar gıbı kansız soysuz magara surungenlerını oldurmek serefsızım farz farz...bende kufur edıyorum su an dumduz gıdıyorum bu dusuncede olanlara ustune alınan alınsın serefsız soysuzlar....

Referanduma kadar gidecek bu mesele 1000 yıldır yapılan tarihi yanlışlardan en önemlisi ile karşı karşıyayız.Türkiye nin ve dünyanın bir bildiği olsa gerek.küresel ısınmanın dünyaya verdiği tahribat ortada.dünyanın her yerinde su sıkıntısı başladı fosil su dediğimiz kaynaklar hızla tükenmeye başladı.Güneydoğuda onlarca nehir boşa akıp gidiyor. Aziz yıldırım ve nihat özdemir şimdiden birer baraj yapmaya başladılar bile.Tarih sayfalarını karıştırın İlk tarımı ve yazıyı insanlığa sunan bölgedir.Bölgede tarım yok.güneş enejjisini en iyi alan bölgede bir tane güneş paneli bile yok.Yeraltı kaynakları çok zengin bor,uranyum,kömür,petrol işlenmemiş topraklar boşa akan sular.Doğru dürüst işletme yok göç etmek zorunda bırakıldılar.yatırımıcı işadamları öldü yatırım yapmak isteyende öldü.bakir bırakılmaya çalışılıyor.Ne ülke faydalanıyor nede bölge insanı.dünyanın en büyük ayıbıdır bu halde olmasının.Kürtlerle ,Türkler eleele vermiş bunu dahada kolaylatırıyoruz.kime hizmet ettiğimizi bilmeden.Globalleşen dünyada zaten ne kürtçenin nede başka dillerin önemi kalmayacak.globalleşen giderek hızlanan dünyada Türkiye yerini almak zorunda.

Gerçekten bu ayrımı yapabilmeliyiz. Gerçekten vatanına sadık Kürtler de var.

PKKlı olanlar, ölmek mi istiyorlar? Bu dileklerini yerine getirecek milyonlarca kişi var. Yeter ki istesinler.

çevrenizde hiç tanıdık kiralık katil varmı maddi destek benden dtp yenı açılan bdp ve kökünü kazısınlar,,,

arkadaşlar siyasilerimizde iş yok bide askere çamur atıyorlar, tvde izledim osman baydemir denen yaşkurusu has...tir dedi kimse bişe yabmadı ona öle bi cevap vermek lazımki 3 yıl kıçını sandalyeye koyamasın... bakın şimdi çok övdükleri akpye haburda olanları nasıl açıklıyorlar :) gülüyorum sadece... ha bide diğerleri çokmu iyi demeyin, ben siyasi görüşümü belirtirken sadece akpli değilim diyorum, yoksa bahçelinin ip atmasıda yanlıştı, baykalın yediği nanelerde ama Olay Vatanla alakalıysa orda DUR... akp çok yanlış ver bizim saf (temiz yada nasıl anlarsan :) ) insanlarımız anlamıyor, anladıklarında çok geç olmaz insallah....

allahım bişi yapsın sunlara baslarına meteor düşsün o kandil dagına meteor düstün asit yagmurları yagsın tepelerine ne bilim -2500 derece soguk olsun donsunlar amerika yanlıslıkla akıllı nukleyel füze düşürsün kandil dagına ne bilim yok olsunlarya rahat bıraksınlar vatanı vatanın işi gücü yok bunlarla urasıyo okadar kardesimiz sehit oluyor olmasın artık bende 19 yasındayım okul bitsin askerim allah eger sehit olcaksam o seref sizlerden en az 150 tanesini temizlemeden sehit etmesin ben ve benim gibi tüm kardeslerim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri