Öcalan için ölmeye hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terbiyesizlik etme.Farkında olmadan onlara hizmet ediyorsun.Kürt halkı onların umrundamı zannediyorsun.Onlar sadece çıkarlarını düşünürler.Sonuçta pkk yı örgütleyende ergenekon yapılanması.Bunlar Türklükten nefret eder iddianamelerde geçiyor.Tek dertleri kardeşi kardeşe kırdırmak.

evet yanlış bir değerlendirme oarada okumak için karda kışta yürüyen çocuklar karın tokluğuna çalışan insanlar var allah onlardan bin kere razı olsun başımızdan eksik etmesin onlarda benim kardeşim

öcalan için karı ve kızlarınızı bize verirmisiniz
yanllıs anlasılmasın okuma yazma eğitimi için

Ermeni soyundan gelen soysuzların peşinden giden cahil kürtler kendinize gelin.Oyuna gelmeyin.Bu dünyayı sömüren büyük devlerin oyununa ve maşalarına kanmayın.Apo idam edilmeliydi size sözüm yok.Irkçı değilim.Akıllı olun yeter.

ne kürt hakları ya. Bu kürtler hangi şeylerden aşağı kalmışlar ki güya ezilmişler. Bunlar Amerika ve Avrupa devletlerinin kışkırtmasıyla Türkiye yi parçalamak için planın bir parçası. Cahil kürtlerde bu oyuna gelip kendilerini ve dolayısıyla hepimizi bıçaklıyorlar. Hayırlı günler dilemek istiyorum ama pek de öyle hayırlı günlerin bizleri beklediğini zannetmiyorum. S.a.t.ı.l.ı.y.o.r.u.z.

geberin ...na .......dugumun ..ç leri

öle bilirler sıkıntı yok herkesin düşüncesine saygı duymalıyız unutmayalımki bu ülkede düşünce özgürlüğü var...

özgürlükten ne anlıyosun sen? asalaklık, vatan hainliği, terörizm lehine hastalıklı düşünce özgür değil.analarını pazarlamayı düşünebilirler ama bak.bu serbest.

bizde vatan için ölmeye hazırız neolacaaaaaaaaaaaaak

bir an önce ölünde kurtulsun memleket.suc onlarda degil onları buraya getirip serbestçe dolaşıp konusturanlarda

bizde öcalan için çlmeye hazır olanları öldürmeye hazırız.

bu tarz konuları açmaya bile değmez...

İnsanlar yaşayın diye çabalasınlar, Türkiye'nin çoğunlunu karşısına alsınlar, siz tutun su katılmamış bi hain için ölürüz diyin. Yazık..

bunların alayı için söylenebilecek tek cümle :......

HEPİNİZ OR.SP. ÇOÇUĞUSUNUZ :mad::mad::mad:

yukarıda ve bir başka yerde de söylediğim küfürler ama onlar için ettiğim iltifattan dolayı beni banlayabilirsiniz

ölebilirler ama, rahmet filan yok bunlara.

bu gibiler için hiç birşey diyemiyorum hangi akla hizmet ediyorlar kendilerine hiç soruyorlarmı acaba..!!??

Kac bin yıldır bu topraklardayız sayısız devlet kurduk ama bu gibisi tarihte tek biz onların torunlarıyız.Bu vatanı bölmek için bi kaç milyon kıytırık kekoların değil dünyanın karsına cıkmaya hazırız bizim için can vatan denilince bir kuş misali ya yok oluruz yada burda oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri