Öcalan için ölmeye hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
DTP'li Başkan ''Biz Öcalan'ın üzerindeki baskıyı kabul etmiyoruz, gerekirse Öcalan için ölmeye hazırız'' dedi

201436.jpg

Kuzey Irak'taki Kandil Dağı ve Mahmur Kampı'ndan gelen 34 kişiden 6'sı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından düzenlenen "Hoş Geldin Şöleni"ne katıldı.

ÖCALAN İÇİN ÖLMEYE HAZIRIZ
Kandil Dağı'ndan gelen Elif Uludağ ve Hüseyin İpek ile Mahmur Kampı'ndan gelen Zehra Tunç, İsmail Ayaz, Bülent Aka ve Fatma İzer, bu sabah saatlerinde Çukurca ilçesine geldi. İlçede ilk olarak DTP'li Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ı makamında ziyaret eden grup, daha sonra DTP İl Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki parti binası önünde düzenlenen mitinge katıldı. Mitingde Kürtçe konuşan Çukurca Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Öcalan'ın muhatap alınması gerektiğini savunarak, "Öcalan'sız bir çözüm olamayacak. Biz Öcalan'ın üzerindeki baskıyı kabul etmiyoruz. Biz gerekirse Öcalan için ölmeye bile hazırız" dedi.

Grup üyelerinin de sırasıyla Kürtçe birer konuşma yapmasının ardından, miting olaysız bir şekilde sona erdi.

kaynak

öle bilirler sıkıntı yok herkesin düşüncesine saygı duymalıyız unutmayalımki bu ülkede düşünce özgürlüğü var...

bu ülkenin ekmeğini yiyipde bu ülkeye ihanet eden herkes ekmeği yediği yerden kurşunu yemeyi hak ediyor

keşke hemen ölüverseler de gereksizlerden kurtulsak

Onlar Öcalan Uğrunda Ölmezler.
Yalnız Ülkenin Karşmaşı İçin İse Ellerinden Ne Gelirse Yaparlar.
Bunlar Var Ya Bunlara Höö Desen Alsana Bir G.... Derler.

aslında onlarda istemezler ama durum bidik bi alamete giyolarrr gıyamete hesabı... Aklım almıyor

kahrolsunlar daha ne denilebilirki...

Bizde ölmelerine yardımcı olmaya hazırız.
Kanun teklifi versinler de yardımcı olunca sorun yaşamayalım.

Ah nerede o günler ölseniz de kurtulsak hepinizden. Ülke işte o zaman huzura kavuşur. Bu arada açılıma benim de bir fikir desteğim olsun. Bu kansızlar toprak istiyorlar. Verelim istedikleri toprağı onlar da rahatlasın biz de. Açılımın en önemli yeri zaten toprak vermek. Bu kansızlar toprak isterken açıklama yapmadıklarına göre hepsini toprağın altına gömmekte bir sıkıntı görmüyorum ben şahsen. Alın size toprak hem de kendi ellerimle üzerinize ben atmaya hazırım. Mağralarda, yer altında yaşamaya alışıksınız nasıl olsa toprağın altında yaşayın ama ölü olarak. Esas açılım bu olmalı.

Ölün ulan tohumunuza para mı saydık. Geberin şerefsizler!

bunları konuşturanın taaa aaaa ....

Ulan önderimiz dediğiniz adam 11 metrekare yerde ölene kadr orada kalacak siz niye yaşıyosunuzki.
Bence ölmenin tam zamanı hiç düşnmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri