Öcalan'ın En Sevdiği Dostu(FOTO)

Bir laf vardır tam size uyuyor

benim oğlan biba okur döner döner yine okur

sizde bellemişsiniz bunu ısııtıp ısıtıp söylersiniz

Erdoğan bunu bir konuşmada söyledi bir boş bulunma anı. ağzından kaçırdı. sonuçta sadece bir söz

ama sizin zihniyet yıllarıdr bırakın sözü eylemlerle kirli işbirlikleri ile ittifaklarla eli kanlı teröristleri affedip tekrar dağa salmakla ve daha onlarca PKK işbirliğine imza tacak

Asker katili terörsitlerin ölüm ilamlarını tam sayfa gazetelerinde yayınlayacak

fotoğraflarda olduğu gibi katiilerin kamplarında o katillere seminer veya konferans verecek kadar hainleşecek

ve o resimlerdeki YALÇIN KÜÇÜK denen vatan haini terörsit başını suiksatten kurtaracak

ve bunlar için ağzınızı açıp tek kelime edemeyeceksiniz

Erdeoğanın sadece bir konuşmasıda boş bulunup sarfettiği sözleri ise ısıtıp ısıtıp tekrar edeceksiniz

ama ısıtmakta haklısınız çünkü elinizde başka veriler yok

sizinkiler gibi hain işbirlikler yok

bu yüzden bunu ısıtıp papağan misali gibi tekrarlamaya mecbursunuz

Erdoğan "Ben Büyük Ortadoğu Projesinin" eşbaşkanıyım da demişti ama...Bunu da mı ağzından kaçırdı acaba?

Erdoğan "Ben Büyük Ortadoğu Projesinin" eşbaşkanıyım da demişti ama...Bunu da mı ağzından kaçırdı acaba?

Bunun benim söylediklerimle bir alakası yok
ulusalcılk maskesi altında vatan hainleri ile sarmaş dolaş olmanısı böyle alakasız ve komik bir gerekeyle savunacaksınız

Ne Erdoğan ne Küçük.. hepsi aynı hepsi.........

Ben sadece HZ.MUHAMMED (S.A.V) sonra MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü tanırım geri kalan hep palavracı hep sahtekar hep simsar...

Peygamberimiz göç etti bu dünyadan herkes "dindar" oldu.

Atatürkümüz göç etti bu dünyadan herkes "laik" oldu.

Kimi ateistin önde gideni laikim ben deyip laikliğin anlamını öldürüyor.

Kimi müşrikin yahudinin taa önde gideni ben müslümanım hamdolsun diyor..

Ülke elden gidiyor ama hereks diyorki din elden gidiyor yahu ikiside açık açık yok olmaya doğru gidiyor kimse bişey yapmıyor herkes malı götürmeye bakıyor.

Yine olan garibim saf temiz kirlenmemiş yozlaşmamış büyük Türk halkına ve saf iyi niyetli Kürt halkına oluyor malı yine büyükbaşlar götüyor peh.........

Ulusalcılık palavraları altında vatanı savunmak bu vatan hainlerine kaldıysa vay bu vatanın haline

bu ulısacı hainler acaba pkk kamplarında bu terörsitlere neler anlattılar acaba

daha fazla asker şehit etmeleri için terörsitlere taktik veriyorlardır muhakkak

bu vatan hainlerinide çok sevdikleri Öcalan ın yanına göndereceksin

Y O R U M S U Z

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, genel müdürlüğünü Başbakan Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın yaptığı Çalık Holding’in Irak'ın Kuzeyi'ndeki faaliyetlerinden birini daha ortaya çıkardı.

Perinçek, Talabani ve Barzani'nin Irak'ın kuzeyindeki petrol ve enerji ihalelerini Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a verildiğini açıkladı.

Konu, Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Matt Bryza'nin gözetiminde Enerji Bakanı Hilmi Güler, TPAO ile BOTAŞ yetkilileri ve Barzani’nin temsilcileri arasında İstanbul’da yapılan bir toplantıda görüşüldü. Perinçek geçen hafta da Talabani'nin karargah inşaatının Berat Albayrak'a verildiğini açıklamıştı.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in basın toplantısının tam metni

BARZANİ-TALABANİ-ERDOĞAN ORTAKLIĞI

Kukla Devlet’in Başkanı Mesud Barzani ile Tayyip Erdoğan Kerkük’ün yeraltı zenginlikleri konusunda işbirliğine gidiyor. Bu konudaki görüşmeler Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Matt Bryza gözetiminde Enerji Bakanı Hilmi Güler, Türkiye Petrolleri Anonim ortaklığı, BOTAŞ yetkilileri ve Kürt gruplar arasında 9 Mart ve 8 Mayıs’ta İstanbul’da yapıldı. Türk yetkililere göre, Irak’ın kuzeyinde ve Kerkük bölgesinde gaz çıkarılmasıyla ilgilenen Shell, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ile anlaştı. Esas işi kotaran ise, Tayyip Erdoğan’ın damadının Çalık Holding’i. Shell'in Irak'tan sorumlu Başkanı Ian Bromilow 13 Nisan’da Times gazetesine yaptığı açıklamada "Görüşmelerimiz var; ancak bu görüşmelerin içeriği gerçekten çok gizli” demişti.

TPAO’DAN ÇALIK’A TRANSFER

TPAO ve Shell Irak’ta doğalgazı birlikte çıkaracak. Çıkan gaz Kerkük’ten boru hattıyla Ceyhan’daki terminale ulaştırılacak. Shell boru hattı yapımında Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Enerji ile ortaklığa gidecek. Shell ile anlaşmayı imzalayan TPAO Genel Müdürü Osman Saim Dinç ise ne tesadüftür ki, 30 Mayıs’ta görevinden istifa ederek Çalık Enerji’ye geçti.

İÇİ BOŞALTILMIŞ ŞİRKET

İşin boyutları Çalık grubunun yer almasına olanak tanıyacak oranın çok üzerinde. Çalık içi boşaltılmış bir şirket. Başbakan’a yakınlığı ile iş almak istiyor. Yaklaşık üç ay önce Çalık Enerji Müdürü istifa etti. Yardımcısı Aziz Karaman’la birlikte. Gerekçeleri şirkette kendilerine danışılmadan işler yapıldığı ve şirketin içinin boşaltıldığı idi. Osman Saim Dinç, bu istifalardan sonra geldi.

TÜRKİYE-IRAK-ABD ENERJİ ÇALIŞMA GRUBU

Irak doğalgazı konusunda Shell bütün Irak’ın saha araştırmasını yapıyor. Irak Meclisi’ne sunulan Petrol Yasası’nın çıkmasını bekliyorlar.

Türkiye-Irak-ABD Enerji Çalışma Grubu adeta Çalık grubu için çalıştırılıyor. Çalışma Grubu’nda en önemli gündem Irak doğalgazı.

Shell ve TPAO Petrol Yasası’nın çıkmasıyla Irak’ta ortak gaz işine başlayacak. Shell Irak’a kule getirmesinin maliyetli olması nedeniyle TPAO’nun imkanlarından yararlanacak. Batman’daki depoda bulunan kule ve TPAO’nun diğer gereçleri kullanılacak.

BRYZA-ÇALIK YAKINLIĞI

ABD Dışişleri Bakanlığı Enerji’den sorumlu Müsteşar Yardımcısı Matt Bryza, 9 Mart’ta İstanbul’da yapılan 6. Enerji Arenası sırasında yaptığı açıklamada, “Irak’ta çıkacak gaz, Türkiye ile stratejik ortaklığımızı pekiştirecektir. Türk, Irak ve ABD yetkilileri olarak Irak doğalgazını Kuzey Irak’tan geçirip Türkiye’den Avrupa’ya ulaştıracak proje hakkında görüşeceğiz” demişti.

İşin ilginç tarafı, Matt Bryza ile Çalık arasındaki yakınlığın boyutları. Matt Byrza, 1 Temmuz Pazar günü İstanbul'da Ahmet Çalık ve ekibiyle görüştü.

İSRAİL HATTINDA DA ÇALIK VAR

Çalık, Karadeniz-Kızıldeniz hattı olarak bilinen ve Ceyhan’dan İsrail’e uzatılacak boru hattının da aktif katılımcılarından. Samsun-Ceyhan arasındaki hattın yapımını Çalık Holding yürütüyor. Bu hat Ceyhan’dan İsrail’e uzatılacak. Bu konudaki anlaşma 13 Aralık 2006’da İsrail’de Hilmi Güler ile İsrail Altyapı Bakanı Benyamin Ben Eliezer arasında imzalandı.

Erdoğan, 25 Haziran’da İstanbul’da yapılan KEİ zirvesinde Rusya’nın enerji işbirliği teklifine karşı İsrail hattının desteklenmesi şartını gündeme getirmişti.

Bir hafta önce, 3 Temmuz’da kamuoyuna Erdoğan’ın damadının Talabani karargahı işini nasıl aldığını açıklamıştık. Aşağıda bu açıklamayı tekrar dikkatinize sunuyoruz:

Talabani’den Tayyip ailesine

Sınırötesi harekâtı önleme rüşveti

ÖZETLER

* 350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ve Müzesi inşaatının ihalesi, Mart 2007’de Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Holding’e verildi.

* Böylece Tayyip Erdoğan, ABD’nin Kuzey Irak’taki Kukla Devlet planına damadı üzerinden şahsi çıkar sağlanarak da bağlandı. Bilindiği gibi, Tayyip Erdoğan, daha önce ABD hükümeti tarafından Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) Eşbaşkanlığına atanarak bu planın hizmetine koşulmuştu.

* Sınırötesi harekât, bilindiği gibi Genelkurmay Başkanımız Org. Yaşar Büyükanıt tarafından 12 Nisan’dan beri gündeme getirilmektedir. Ancak Erdoğan her seferinde önleme görevini yerine getirmiştir.

* Hatta Tayyip Erdoğan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı psikolojik harekât görevi yürütmektedir. 12 Haziran’da sınırötesi harekat için “Türkiye’deki 5 bin teröristle mücadele bitti mi ki, Kuzey Irak’taki 500 kişiyle uğraşma safahatine gidilecek” demişti. Bu sözden iki ay önce damat Berat Albayrak, Talabani’nin karargahının ve sarayının inşaatı işini üstlendi.

* Erdoğan ailesine bu ihale, Kuzey Irak’taki Kukla Devleti koruması ve Irak’ı bölme harekatına hizmet etmesi için verildi.

* İşin bağlanma süreci şöyle gelişti:

- Çalık Holding’in Genel Müdürü Berat Albayrak, Şeyh Makdum’un aracısı ile Mart 2007’de İstanbul’da görüştü ve işi aldı.

- Çalık Holding heyeti, 4-9 Nisan 2007 tarihleri arasında Süleymaniye’de Talabani’nin Nokan Şirketler Grubu ile görüştü. Böylece 350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Talabani’nin Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ve Müzesi işini, Tayyip Erdoğan’ın Damadı Berat Albayrak’ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Holding üstlendi.

- İşi kotaran Dubai’nin ünlü şeyhi Makdum, Tayyip Erdoğan ile sıkı fıkı ilişki içinde.

ŞEYH MAKDUM’UN CEO’SU İLE İSTANBUL GÖRÜŞMESİ

Şeyh Makdum’un yatırım CEO’su Mübarek Fahad, Mart 2007 başında Ahmet Çalık ve Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak ile İstanbul’da görüştü. Öneri şuydu: “Kuzey Irak’ta büyük inşaat ve yatırım işleri var. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ve Kürdistan Başbakanı Neçirvan Barzani ile müzakere edildi. Siyasal nedenlerle Tayyip Erdoğan’ın damadının yönetimindeki Çalık Holding tercih ediliyor. En somut iş 350 dönüm üzerinde inşa edilecek Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin Merkez Karargâhı ve Müzesi. Para hazır. Bu iş sizin. Benim payıma düşen para 20 milyon dolar. İhalenin toplam tutarını siz yazın.”

Ahmet Çalık, Tayyip Erdoğan hükümetinin Kürdistan ile ilişkileri ekonomik temelde pekiştirmekten yana olduğunu, böylece Kürdistan’ın istikrar kazanacağını belirtti ve işi üstlendi.

Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, Çalık Holding’e 8 ay önce genel müdür oldu. Daha önce bu koltukta Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak oturuyordu.

İKİNCİ BULUŞMA SÜLEYMANİYE’DE

Bu teklifin ardından Çalık Holding İnşaat Grubu’ndan bir heyet Kuzey Irak’a gitti. Levent Tuna ve İbrahim Balkan’dan oluşan heyet 4 Nisan 2007’de İstanbul’dan Tarhan Tower havayolları ile Erbil’e giriş yaptılar. Ayrılış tarihleri ise 9 Nisan. Aradaki beş gün boyunca KYB kararghının inşaatıyla ilgili görüşmeler yaptılar.

Levent Tuna Çalık İnşaat Grubu’nda mühendis. İbrahim Balkan Çalık Holding’in Kuzey Irak Temsilcisi.

Çalık Holding Heyeti, Erbil-Koya yolu üzerinden Süleymaniye’ye geldi. Süleymaniye’de Talabani’nin denetimindeki Nokan Group of Companies ile görüştüler. Nokan Şirketler Grubu, hemen hemen her sektörde faaliyet yürütüyor. Nokan Şirketler Grubu, Irak’ın en büyük şirketleri arasında sayılıyor. Çalık heyeti, Nokan Grubu’nun Ticari Projelerden Sorumlu Mühendislik Grup Başkanı Bahroz Muhammed Salih Goşani ile ve Teknik Grup şefi Ercüment Sıddık ile buluştular. Ercüment Sıddık, daha önce Süleymaniye Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığını yapmış, çok iyi Almanca ve İngilizce konuşan bir yetkilisi.

PROJENİN ADI: PUK HEADQUARTER

Görüşmede ele alınan öncelikli konu Talabani’nin karargâhının inşaatı. Resmi adı “PUK Headquarter and Museum Complex” olan proje Kuzey Irak’taki en itibarlı proje. Süleymaniye çevre yolu üzerinde 350 dönüm arazi üzerine yapılacak. Toplam inşaat alanı 78 dönüm. Projenin tasarımı bir Alman firması tarafından yapıldı. Firmanın tasarımı ve karargah binası maketinin fotoğrafını basın açıklamamızın ekinde veriyoruz.

PROJE DUBAİ’DE OLUŞTURULDU

Mekanizma şöyle çalışıyor. Ahmet Çalık’ın Dubai’de GAP Dubai FTZ Co. şirketi var. Çalık’ın uluslararası operasyonları bu şirket üzerinden yürütülüyor. Bu faaliyetin Holding’deki sorumluları: Çalık Holding’in İnşaat Grubu Başkanı Ender Hıdıroğlu, Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Yönetim kurulu Üyesi Ertuğrul Gürler, Çalık Holding Taahhüt Yurtdışı Direktörü Sadun Coşkuntürk, GAP Dubai FTZ Müdürü Kerim Genç. Bu heyet, Makdum’un Sama Dubai şirketiyle içli dışlı. Proje, Dubai’de oluşturuluyor.

Çalık Holding, Kuzey Irak’taki işi yapmak için, Türkmenistan’da boşa çıkan inşaat makinelerini Kuzey Irak’a kaydıracak ve yakında Talabani’nin karargâhının inşaatı başlayacak.

BERAT ALBAYRAK’IN ROLÜ

Parasal yönden zor durumda olduğu uzmanlar tarafından belirtilen Çalık Holding’e, Tayyip Erdoğan hükümeti döneminde “yürü ya kulum” dendi.

Çalık Holding, Türkiye’nin enerji koridoru olduğuna kanıt olarak gösterilen Samsun-Ceyhan boru hattını ihalesiz olarak aldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun ilk özel rafineri kurma ruhsatını almak da Çalık’a nasip oldu. Çalık-Indian ortaklığının kuracağı rafineri Ceyhan’da, yıllık 10 milyon ton petrol işleme kapasitesine sahip olacak.

SINIRÖTESİ HAREKATI ÖNLEME RÜŞVETİ

Talabani’nin karargah inşaatı, bir başlangıç. Bu büyük iş, Tayyip Erdoğanlara Kuzey Irak’a sınırötesi harekatın engellemesi için verildi. Nitekim iş alındıktan iki ay sonra, 12 Haziran’da Tayyip Erdoğan sınırötesi harekat için “Türkiye’deki 5 bin teröristle mücadele bitti mi ki, Kuzey Irak’taki 500 kişiyle uğraşma safahatine gidilecek” açıklamasında bulunmuştur. Sınırötesi harekat Genelkurmay Başkanımız Org. Yaşar Büyükanıt tarafından 12 Nisan’dan beri gündeme getirilmektedir. Ancak Erdoğan her seferinde harekatı önleme hatta Türk Ordusu’na karşı psikolojik harekat görevi yapmıştır.

Bu görevin Tayyip Erdoğanlar tarafından damadı üzerinden şahsi çıkar karşılığı üstlenildiği artık apaçık ortaya çıkmıştır.

KUKLA DEVLETİ KORUMA RÜŞVETİ

Tayyip Erdoğan, ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nde “Eşbaşkan” olduğunu defalarca itiraf etmiştir. ABD’nin Kuzey Irak’ta kurduğu Kukla Devlet, BOP’un en kritik hamlesidir. Tayyip Erdoğan, bu projenin eşbaşkanlığını üstlenmişti. Şimdi de ailesine çıkar sağlanarak Kuzey Irak’taki Kukla Devlet’e bağlanmıştır.

MECLİS TOPLANMALI

Irak’ın kuzeyindeki Kukla Devlet’in Türkiye’ye yönelik terörün üssü olduğunu, Türk Ordusunun komutanları sık sık açıklamaktadırlar. Oysa Başbakan koltuğunda oturan Tayyip Erdoğan, hem BOP eşbaşkanlığına atanarak hem de çıkar sağlanarak terör üssüne bağlanmıştır. Bu durumda TBMM hemen toplanmalı ve Tayyip Erdoğan hakkında gensoru açılmalıdır.

Şimdi Tayyip Erdoğan’a soruyoruz:

1- Damadınızın şirketi Talabani karargahının inşaat işini ne karşılığında aldı?

2-Çalık Enerji, Shell’le ortaklık fırsatını ne karşılığında buldu?

3- Türk Silahlı Kuvvetleri defalarca sınırötesi operasyonu gündeme getirdiği halde her seferinde önlemek için elinizden geleni yaptınız. Son Bakanlar Kurulu toplantısında da gündeme almadınız. Son olarak da “Terörle yaşamaya alışalım” diye açıklama yaptınız. Bu tavrınızın damadınızın aldığı ihalelerle bir ilişkisi var mıdır?

4- 2007’nin son aylarında Kerkük’te referandum var. Bu referandumda kimin tarafındasınız? Türkiye ve Türkmenlerin mi yoksa Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanlığını yürüttüğünüz ABD ile birlikte işler yaptığınız Barzani ve Talabani’nin mi?

http://ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=5189&Itemid=99999999:durdurun:durdurun:durdurun

en altta kaynak kismina bakin guldurdu beni yaw ulusal kanal ve ulusal kanal cetesinin ne mal oldugunu ulkeyi ulusalcilik adina nasil bi eylemin icine sokmaya calsitiklarini programlara kimlerin cikarildikalrini o programlara cikanlarin apoyla olan fotograflarini butun turkiye biliyor zaten......kendilerini hala sutten cikmis ak kasik gibi gostermeye calisan hain boluculeri aziz turk milleti biliyor .. yargiliyor yargilayacak... cezasini da her yerde vericek.........

Adamlar PKK kamplarını su yolu etmişer

hatta PKK lılara kamplarında eğitici ( nasıl eğittiyseler artık) konferanslar vermişler

şimdi kalkıp hiç utanmadan Vatan sever kesildiler başımıza

böyle şerefsizleri sultan ahmette salldıracaksın

Ulusalcıların bir numaralı destekçisi ve akıl hocası Prof. Yalçın Küçük, ne kadar vatan sever ve bakın kimleri, nasıl yere göğe sığdıramıyor...

Selim Çürükkaya röportajında Abdullah Öcalan'ın PKK'nın başı olmadığını, Ergenekon Örgütü'nün yöneticisi olduğunu söyleyen , ulusalcıların akıl hocası Yalçın Küçük'ün PKK bağlantılarını anlattı.

Terör örgütü PKK’nın eski yöneticilerinden Selim Çürükkaya'nın, Kanal 7 Haber Saati’ne yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Bölücü terör örgüt başının tutuklu bulunduğu İmralı cezaevini inşa eden komutanın Ergenekon davasından firarda, yöneten komutan ve Öcalan’ın ifadelerini alan albayın şu anda tutuklu olduğunu söyleyen Çürükkaya, Öcalan'ın kendi iradesi olmadığını Ergeenkon ne derse onu yaptığını söyledi.

Ergenekon ve PKK terör örgütleri arasında önemli bağlantılar olduğunu iddia eden Selim Çürükkaya, bu bağlantıları sağlayan isimlerin başında Profesör Yalçın Küçük’ün geldiğini iddia etti.

"ÖCALAN'IN KİTLESİNİ YÖNLENDİRİYORDU"

Yalçın Küçük'ün örgütte kendilerinden daha etkili olduğunu söyleyen PKK'nın kurucularından Selim Çürükkaya'nın akıllara durgunluk veren sözleri şöyle; "Yalçın Küçük Öcalan'ın yanına gider gitmez Öcalan’ı yönlendirmeye başladı. Yalçın Küçük tek başına değildi. Bizden daha fazla yetkiliydi. Ben PKK’dan çıktığım zaman merkez komite üyeliği yaptım, basın temsilciliği yaptım ama Yalçın Küçük benden daha yetkiliydi. Yalçın Küçük Öcalan ile sürekli temas halindeydi. Ona ev tutulmuştu Paris’te. Yaptığı şey Öcalan’ın kitlesini yönlendirmekti"

Çürükkaya’nın bu sözleri ortaya çıkan bir görüntüyle de paralellik gösteriyor. Bu görüntüde Yalçın Küçük, 1992 yılında Almanya’nın Bonn şehrinde terör örgütü PKK’nın düzenlediği bir festivalde terör örgütü yandaşlarına seslenirken görülüyor. On binlerce PKK yandaşına hitap eden Küçük konuşmasına, "Hep yüksek olan insanın başı. Hep yükseklerdeki insanın başı. Başını kaldıran insanın başı. Budur güzel olandır diyorum. Bugün diyorum bugün diyorum� Dünyada en güzel baş Kürt başıdır. Çünkü Kürt başını kaldırıyor." diye başlamıştı.

"SELAM BAŞ KALDIRAN KÜRDE"

Yeşil gömlek üzerine giydiği sarı-kırmızı yelekle, terör örgütü PKK’nın sözde bayrağı altında teröristlere seslenen Yalçın Küçük, az önce Türkçe yaptığı konuşmayı bu kez elinde yazılı olan kağıttan Kürtçe okumuş, konuşmasının sonunda dağlardaki teröristlere ve terör örgütü elebaşına selam göndermeyi de ihmal etmemişti; "Selam baş kaldıran Kürde. Selam Kürdistan dağlarına. Selam Kürdistan dağlarındaki kardeşlerime. Selam kardeşime!"

Yalçın Küçük’ün bu sözleri üzerine Selim Çürükkaya’nın yaptığı yorum çok çarpıcı; "Yalçın Küçük ve Öcalan aynı örgütün üyeleridir. Bazı kişiler bunu ben Türk halkının yararına yaptım diyebilir. Değil, sen terörü geliştirdin. Böyle olmasaydı PKK bir terör örgütü olarak böyle şey olabilir miydi? Niye siyasi bir örgüt olmasın ki? Kürtlerde siyasi mücadele verecek kafa yok mu? Vardır ama Ergenekon Kürt sorununun çok demokratik çok adil bir biçimde çözümüne karşı olduğu için olayı bir terör, kaos aracı haline getirdi. Örgütü ortalığı karıştırma örgütü haline getirdi"

Ergenekon sanıklarının sözcülüğünü üstlenen ve her fırsatta bu kişilerin koruyuculuğuna soyunan Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün bu konuşmasıyla ile birlikte bir bölücü örgüt kamlarında çekilmiş olan yüzlerce fotoğraf karesi basına yansımıştı.

KAYNAK

Yalçın Küçük denen PKK ajanı

bugünlerde ulusalcı kesiilmiş keilmekle kalmamış birde tüm ulusalcı kanallarda

vatan millet sakarya parçalıyormuş

ulan sen bu vatanın adı ağzana alma birkere hain sin sen

PKK kamplarının müdavi mi olmuş bu sözde ulusalcı şarlatanlar

AKP karşısında birden bire vatansever kesildiler

en altta kaynak kismina bakin guldurdu beni yaw ulusal kanal ve ulusal kanal cetesinin ne mal oldugunu ulkeyi ulusalcilik adina nasil bi eylemin icine sokmaya calsitiklarini programlara kimlerin cikarildikalrini o programlara cikanlarin apoyla olan fotograflarini butun turkiye biliyor zaten......kendilerini hala sutten cikmis ak kasik gibi gostermeye calisan hain boluculeri aziz turk milleti biliyor .. yargiliyor yargilayacak... cezasini da her yerde vericek.........

yalnız seni güldüren o ulusalkanal bazılarını öyle bir ağlatıyor ki o bazıları sininrinden ne yapacağını şaşırıyor önce kablolu yayından çıkarıyor sonra ulusalkanal dava açıp kazanıyor davayı ama o bazıların da mahkeme kararı hukuk nizam ne gezer iktidar gücüyle aynen korkakların yaptığı gibi saldırıyor da saldırıyor ve Ulusalkanalın kablo tv yayın hakkını neredeyse 5 yıldır gasp ediyor şimdi seni bu kadar güldüren ulusalkanal o bazılarını neden çıldırtıyor neden o gülüp geçemiyor çünkü senin o bazıları gibi bir endişen yok çünkü senin hiç endişen yok Cehalet mutluluktur lafının canlı bir örneğisin sen o yüzden bu kadar rahat bu kadar huzur içindesin bazen sen ve senin gibilere o kadar imreniyorum ki okumak yok araştırmak yok zaten ne gereği var ki araştırmanın CIA nn basına servis haberleri dururken onlarla ahkam kesmek varken kim uğraşır araştırma inceleme ile kim uğraşır acaba doğru haber mi değilmi diye dimi ama ayrıca senin küçümsediğin o haber var ya o bazıları tarafından hala tekzip edilmedi hatta o kadar komikki o haber çıktıktan sonra Damat Ferit in inşaat faaliyetleri bir süreliine durdu ama bu senin için bir şey ifade edrmi bilmem

Geri