Öcalan'ın şok itirafları Özbek'ten çıktı

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Öcalan'ın şok itirafları Özbek'ten çıktı

Terör örgütü PKK'yı ''gül'' olarak kodlayan Ergenekon sanığı Mustafa Özbek'in PKK ilgisi bununla da sınırlı değil. Abdullah Öcalan'ın yakalandığında verdiği ilk ifadesi de Özbek'ten çıktı.

Türk Metal Sen'in parasını Ergenekon terör örgütüne aktarmakla suçlanan Mustafa Özbek'in, PKK ile de özel olarak ilgilendiği ortaya çıktı.

PKK'YA 'GÜL' DİYORDU

Örgütün finansörü olarak yargılanan Mustafa Özbek'le ilgili 3.iddianame ek klasörlerinde yer alan bilgilerde Özbek'in şifreli konuşmalarında terör örgütü PKK'yı 'GÜL' silahı da ''MÜREKKEP'' olarak kodladığı yer alıyor.
Özbek'in PKK'ya olan ilgisi bununla da sınırlı değil. Türk Metal sendikasının Ankara'daki merkezinde yapılan aramada Mustafa Özbek'in ofisinden PKK ile igili çok sayıda belge de çıktı. Belgeler arasında Abdullah Öcalan'ın yakalandıktan sonra Jandarma Genel Komutanlığı'na verdiği ilk ifadesi de bulunuyor.

Mustafa Özbek, Öcalan'ın 1999'da Jandarmaya verdiği 50 sayfalık ifadesinin yanı sıra, İmralı'da avukatlarıyla yaptığı görüşme notlarını da arşivlemiş.

Genelkurmay'ın gizli evrakları arasında yer alan Öcalan'ın ifadesinde dikkat çeken başlıklar yer alıyor. Öcalan, Şam'da iken Türk ataşesi olarak görev yapan ve şu anda Ergenekon sanığı olduğu ileri süren bir subayla asansörde karşılaşmasını da anlatıyor.

Abdullah Öcalan'a Genelkurmay başkanlığında bir Albayla olan ilişkisi de soruluyor. Öcalan ilişkiyi doğruluyor ancak Albay'ın ismini vermiyor.

kaynak

Kaynağa bak Samanyolu haber......

Geçen gün Anayasa Mahkemesi tarafından Akp ve Deniz feneri ilişkişi hakkında yalanlamasından sonra utandılar mı hiç.

Yada sizler; burada onun yayınladığı yalan haberleri vermekten, onların haber yayma kaynakları olmaktan utandınız mı hiç?

nedense sadece samanyolu vb kazanllar bu bilgilere ulasabiliyor :=) diger hic bir gazate tv bu haberlere ulasamiyor nedendir acaba ?

Ergenekon İddianamesinde Geçenleri SöyLüyo. İddianameLerin Tamamı Sanık, MüdahiL ve Tanık AvukatLarının ELinde. Hatta Net Ortamında BiLe ULaşmak Mümkün. Başka KaynakLar Bu Tür HaberLeri Neden Vermiyo Diye SorguLanacakken, VerenLer Neden VeriLiyo Diyo SoruLuyo.

Kaynak ELeştirisi Yapmak, BöLüm KuraLLarına Aykırı. Hazır BöLüm Modu Yokken Saldırın ve Bu Yaptığınızdan Utanmayın. KuraLLara Uygun Konu AçanLarı UtanmazLıkLa SuçLayın.

yav herif bi halt yemiş kimse ne yaptın sen yahu demiyor da vay samanyolu şöyle dedi böyle dedi.maaşallah hırsın hiç mi suçu yok yahu?

http://www.hackhell.com/guncel/608821-ak-parti-hakkinda-son-sozu-soyledi.html

Samanyoluhaber den alıntı bir konu. Halen bölümde bulunmakta. Anayasa mahmekesinin yalanlamasını da görmek ister misiniz. O gazetede yayınlanan yalan haberleri burada paylaşanların gözleri neden bu kadar kör?

Anayasa Mahkemesinin yalanlamasını burada haber olarak paylaşmaya yüzünüz var mı?

Geçen gün Anayasa Mahkemesi tarafından Akp ve Deniz feneri ilişkişi hakkında yalanlamasından sonra utandılar mı hiç.

Abdurrahman Yalçınkaya deniz feneri ile AKP arasında bir ilişki olmadığına karar verdi.Hani şu laikliğe karşı diye AKP yi kapatmak isteyen savcı..

Biliyorsan konuş ilham alsınlar
Bilmiyorsan sus adam saysınlar

Sen gidip Hürriyetin kelebek ekinden Alem dergisinden dünyayı takip edersen olacağı bu...

Valla kaynağını felan bilmem içimizde düşman böyle alçaklar barındırdığımız kesin.Ata'mızın dediği gibi DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLARIN OLACAKTIR.Ne kadar İLERİ GÖRÜŞLÜ'ymüş şimdi anlıyorum

Ergenekon İddianamesinde Geçenleri SöyLüyo. İddianameLerin Tamamı Sanık, MüdahiL ve Tanık AvukatLarının ELinde. Hatta Net Ortamında BiLe ULaşmak Mümkün. Başka KaynakLar Bu Tür HaberLeri Neden Vermiyo Diye SorguLanacakken, VerenLer Neden VeriLiyo Diyo SoruLuyo.

Kaynak ELeştirisi Yapmak, BöLüm KuraLLarına Aykırı. Hazır BöLüm Modu Yokken Saldırın ve Bu Yaptığınızdan Utanmayın. KuraLLara Uygun Konu AçanLarı UtanmazLıkLa SuçLayın.

peki hukuk nezdin de tamamlanmamış bir davanın savcılıkta olan dosyaları medya ile paylaşmak ve bunları yayınlatmanın suç oldugunu biliyomusun???belki sen bilmiyosun olabilir bende bilmiyodum ögrendim..arkadaşım biz burda birbirimizi yerken yok ergonekon yok avrupa birligi yok kürt açılımı diye ülke parçalanmak üzere..içten içe..çünkü dünyanın 6, büyük ordusuna sahibiz ve emperyalist köpekler bizi topla tüfekle parçalamayacaklarını bi ırak bi afganistan olmadıgımızı biliyolar..akp hükümeti kaç yıldır iktidar da bana sölermisin kaç tane fabrika kurdurdu yada teşvik etti devlet olarak sanayi atılımı kaç defa yaptı yapamaz çunkü başta amerika ve israil in maşası konumundayız şu an gelişmemizi kalkınmamızı istemiyolar bu senelerdir böyle askeri darbelerin arkasında hep cıa ve mossad vardı pkk nın da arkasında onlar var bunu artık 10 yaşındaki cocuk bile biliyo şimdide ergenekon u cıkardılar...haaa varsa böyle bişey cıksın ulkemiz temizlensin ama tek gündem bu olmamalı..kaç tane öz kaynagımız kaldı hiç denılebılecek kadar az ulkemızın telekom u yabancılarda demir çeligi yabancılarda yeraltı kaynaklarımızın cogu yabancılarda borsamızın bile yüzde 75 lik kısmı yabancı sermaye düşünsene bi anda hepsinin parasını cektigini...neyse..O YÜZDEN HEPİMİZ AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM VE AT GÖZLÜGÜ TAKMAYALIM..SAYGILAR

peki hukuk nezdin de tamamlanmamış bir davanın savcılıkta olan dosyaları medya ile paylaşmak ve bunları yayınlatmanın suç oldugunu biliyomusun???belki sen bilmiyosun olabilir bende bilmiyodum ögrendim..arkadaşım biz burda birbirimizi yerken yok ergonekon yok avrupa birligi yok kürt açılımı diye ülke parçalanmak üzere..içten içe..çünkü dünyanın 6, büyük ordusuna sahibiz ve emperyalist köpekler bizi topla tüfekle parçalamayacaklarını bi ırak bi afganistan olmadıgımızı biliyolar..akp hükümeti kaç yıldır iktidar da bana sölermisin kaç tane fabrika kurdurdu yada teşvik etti devlet olarak sanayi atılımı kaç defa yaptı yapamaz çunkü başta amerika ve israil in maşası konumundayız şu an gelişmemizi kalkınmamızı istemiyolar bu senelerdir böyle askeri darbelerin arkasında hep cıa ve mossad vardı pkk nın da arkasında onlar var bunu artık 10 yaşındaki cocuk bile biliyo şimdide ergenekon u cıkardılar...haaa varsa böyle bişey cıksın ulkemiz temizlensin ama tek gündem bu olmamalı..kaç tane öz kaynagımız kaldı hiç denılebılecek kadar az ulkemızın telekom u yabancılarda demir çeligi yabancılarda yeraltı kaynaklarımızın cogu yabancılarda borsamızın bile yüzde 75 lik kısmı yabancı sermaye düşünsene bi anda hepsinin parasını cektigini...neyse..O YÜZDEN HEPİMİZ AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM VE AT GÖZLÜGÜ TAKMAYALIM..SAYGILAR

Arkadaşım, Seviye ve UsLubuna Uygun Düşen cevabı Vereceğim. Tartışma UsuLun İçinde Ayrıca Teşekkür ederim.

Hukukun GeneL KuraLıdır, Sanık Suçu Sabit OLasıya Kadar Sanıktır. Suçu Sabit OLduktan Sonra HükümLü Olur ve Gereği YapıLır. YargıLama Süreci Devam eden Bir Dava Üzerine Yorum YapıLamaz ve Seninde Dediğin Gibi Mahkemede Tanık OLarak SunuLacak BiLgi ve BeLgeLer YargıLanamaz. Suçtur. Ama Bu KuraL İhLaLi İki YönLü YapıLmakta. Bir Taraf Basın SuçLu, Diğer Taraf Suçsuz Diye Israr Etmekte. İkiside YanLış, Doğan Medyasının ergenokonu Savunmasıda Suçtur.Bunu Neden SöyLemiyorsun. Hep Beraber ÇıkaraLım AtgözLüğünü. İddianame Bütün AvukatLarda Var, YanLış BiLmiyorsam 500'ün üzerinde Avukat MüdahiL Durumunda.İsteyen Bu İddianameye ULaşabiLir.ALene Teşhiri Suç Tabi.

ÖzeLLeştirme Konusunda Senden FarkLı Düşünüyorum. Telekomu Örenk Vermişsin, Kaç tane ÜLke TeLekominikasyon İşini Kendi Görüyo Bir Araştır. Herkes Bu İşi ÖzeLe Vermiş. ABD'den Tut Yeni Ginesini Kadar. Amerikayı Tekrar Keşfetmenin Maması Yok.

Üzerimizde OyunLar Oynandığı Bir Gerçek Ama Bu İşi Getirip Getirip AKP'ye BağLamakta AnLamsız. 2 Büyük Kriz Gördük AKP'mi vardı. 30 YıLdır Terör Var Biz Getirip Terörün SorumLusu OLarak AKP'yi Gösteriyoruz. Biraz İnsaf...

Ergenekon davasında açıklanan belge bulgu adına ne varsa ulusal basında boy gösteriyor, bunları ele alan sadece STV yada habervaktim değil, atv den stara her tv kendi kaynağına ve kendi yandaş gözlüğüne göre bunları boy boy yaınlıyor, suç varsa burda kaynak belirterek konu açanda değil haberleri boy boy çarşaf edenleredirki bunlarada dava açılması gerekiyorsa ilgili merciler açar. ama buranın kuralı bellidir o da; KAYNAK ELEŞTİRİSİ YASAKTIR.

H aber orda konu orda yorumlar orda; yalanlamak gerekiyorsa herkes gibi uzun uzadıya açıklar ve bunlardan dolayı haksısızsınız denir ama direk '' kaynak zaten belli diyerek'' çamura yatmanın ucuz polemiğe dökerek işi sulandırmanın alemi varmı?

hergün günyüzüne çıkan onlaraca haberin biri yalan ikisi yalan iyide hepsidemi yalan.. sanık sıfatındakiler bile artık yalanlıyamıyor, dünün kanal D si showu işi görmezden gelerek gündemden düşürmeye çalışıyor, milletin gündeminden düşürümek için yırtınıyor sadece. ve işin üsütne elbette giden 2-3 medya var onlarında sesini kesmeye çalışmakmıdır dürüstlük?

dün fasafiso diyenler bugünlerde sadece yutkunuyor, çıkan belgelere gık diyen yok artık. burdakilerde az fikir sahibi vicdan sahibi olsalar gerçekleri gömmeye güçlerinin yetmeyeceğni bilirler ama elbette bu mümkün değil. kaynağa çamur at izi kalsın deniyor ama yok öyle... suçsa mahkemeye verirsiniz yoksa yalanlarsınız..

Arkadaşım, Seviye ve UsLubuna Uygun Düşen cevabı Vereceğim. Tartışma UsuLun İçinde Ayrıca Teşekkür ederim.

Hukukun GeneL KuraLıdır, Sanık Suçu Sabit OLasıya Kadar Sanıktır. Suçu Sabit OLduktan Sonra HükümLü Olur ve Gereği YapıLır. YargıLama Süreci Devam eden Bir Dava Üzerine Yorum YapıLamaz ve Seninde Dediğin Gibi Mahkemede Tanık OLarak SunuLacak BiLgi ve BeLgeLer YargıLanamaz. Suçtur. Ama Bu KuraL İhLaLi İki YönLü YapıLmakta. Bir Taraf Basın SuçLu, Diğer Taraf Suçsuz Diye Israr Etmekte. İkiside YanLış, Doğan Medyasının ergenokonu Savunmasıda Suçtur.Bunu Neden SöyLemiyorsun. Hep Beraber ÇıkaraLım AtgözLüğünü. İddianame Bütün AvukatLarda Var, YanLış BiLmiyorsam 500'ün üzerinde Avukat MüdahiL Durumunda.İsteyen Bu İddianameye ULaşabiLir.ALene Teşhiri Suç Tabi.

ÖzeLLeştirme Konusunda Senden FarkLı Düşünüyorum. Telekomu Örenk Vermişsin, Kaç tane ÜLke TeLekominikasyon İşini Kendi Görüyo Bir Araştır. Herkes Bu İşi ÖzeLe Vermiş. ABD'den Tut Yeni Ginesini Kadar. Amerikayı Tekrar Keşfetmenin Maması Yok.

Üzerimizde OyunLar Oynandığı Bir Gerçek Ama Bu İşi Getirip Getirip AKP'ye BağLamakta AnLamsız. 2 Büyük Kriz Gördük AKP'mi vardı. 30 YıLdır Terör Var Biz Getirip Terörün SorumLusu OLarak AKP'yi Gösteriyoruz. Biraz İnsaf...

birincisi dogan medya grubu kadar kişiliksiz bi grup oldugunu sanmıyorum onları savunmadım hiç savunmamda çunkü sadece cıkarları için hareket ettıklerını cok iyi biliyorum.zamannında iktidar ı yere göge sıgdıramıyolardı arsa konusunda ters düşünce(bildigim kadarı ile)bombalamaya başladılar..haa yaptıkları haberlerin dogru olanı da var tabiki ama artık samimiyetlerini kaybettiler..bu belgelerin yayınlanması suç tur derken tüm medyayı kasdettim ama kaynak samanyolu olunca yanlış anlaşıldı..

ikincisi bi çok kere ifade ettim yazdım ben özelliştirmeye karşı degilim ben ülkenin satılmasına karşıyım burda cok ince bi çizgi var kamu kurumlarında yan gelip yatanlar o kadar cok ki özelleşince tıkır tıkır çalışılıyo çünkü fakat özelleştirirkenn degerinin cok altında sırf peşkeş cekmek için özelleşmesin devlet halkını korumak için bi takım maddeler koydursun yani kardeşim tamam ben telekomumu sana satıyorum ama bi elim ensende tavrını göstersin..dünyada gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında en pahalı interneti telefon görüşmelerini kullanan ülke durumundayız(meksika dan sonra)her ay en az konuşmasanda 7 ytl vergi ödemek seni rahatsız etmiyomu hiç...

üçüncüsü darbeler ve kriz ler için dikkat ettiysen akp lafını kullanmadım cıa ve mossad dedim çunkü adnan menderes in zamanında abd ye degilde sovyetler birligine yönelmesinden sonra bi takım oyunlarla darbe ile düşürüldügünü ve idam edildigini turgut özal ın ve kenan evrenin cıa ile iç içe çalıştıgını 1mart teskeresinin meclisten cıkmadıgı için hükümeti devirdiklerini benim kadar en az sende biliyosundur...evet terör 30 yıldır var ve bunu akp ye mal edemeyiz..biliyomusun cok afedersin ama o piç kuruları şerefsizler 1984 te eruh ta ılk baskınlarını yaptıklarında kenan evren cumhurbaşkanı turgut özal da başbakandı ve kıllarını kıpırtadmadılar hatta muhalefette olan süleyman demirel biz devlet olarak üç beş çapulcuya pabuç bırakmayız dedi...sonuç.30 yıldır var ama neredeyse 7 yıldır iktidar da hem de tek parti olarak peki elle tutulur somut hangi adım atıldı pkk ıle ılgılı..al bi de başımıza acılımı cıkarttılar o köpek soyu suratını s..... şerefsizini cıkartıcaklar hapisten..ben teroru akp ye mal etmiyorum yok etmek yerine azdırdıklarını kastediyorum...

birincisi dogan medya grubu kadar kişiliksiz bi grup oldugunu sanmıyorum onları savunmadım hiç savunmamda çunkü sadece cıkarları için hareket ettıklerını cok iyi biliyorum.zamannında iktidar ı yere göge sıgdıramıyolardı arsa konusunda ters düşünce(bildigim kadarı ile)bombalamaya başladılar..haa yaptıkları haberlerin dogru olanı da var tabiki ama artık samimiyetlerini kaybettiler..bu belgelerin yayınlanması suç tur derken tüm medyayı kasdettim ama kaynak samanyolu olunca yanlış anlaşıldı..

ikincisi bi çok kere ifade ettim yazdım ben özelliştirmeye karşı degilim ben ülkenin satılmasına karşıyım burda cok ince bi çizgi var kamu kurumlarında yan gelip yatanlar o kadar cok ki özelleşince tıkır tıkır çalışılıyo çünkü fakat özelleştirirkenn degerinin cok altında sırf peşkeş cekmek için özelleşmesin devlet halkını korumak için bi takım maddeler koydursun yani kardeşim tamam ben telekomumu sana satıyorum ama bi elim ensende tavrını göstersin..dünyada gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında en pahalı interneti telefon görüşmelerini kullanan ülke durumundayız(meksika dan sonra)her ay en az konuşmasanda 7 ytl vergi ödemek seni rahatsız etmiyomu hiç...

üçüncüsü darbeler ve kriz ler için dikkat ettiysen akp lafını kullanmadım cıa ve mossad dedim çunkü adnan menderes in zamanında abd ye degilde sovyetler birligine yönelmesinden sonra bi takım oyunlarla darbe ile düşürüldügünü ve idam edildigini turgut özal ın ve kenan evrenin cıa ile iç içe çalıştıgını 1mart teskeresinin meclisten cıkmadıgı için hükümeti devirdiklerini benim kadar en az sende biliyosundur...evet terör 30 yıldır var ve bunu akp ye mal edemeyiz..biliyomusun cok afedersin ama o piç kuruları şerefsizler 1984 te eruh ta ılk baskınlarını yaptıklarında kenan evren cumhurbaşkanı turgut özal da başbakandı ve kıllarını kıpırtadmadılar hatta muhalefette olan süleyman demirel biz devlet olarak üç beş çapulcuya pabuç bırakmayız dedi...sonuç.30 yıldır var ama neredeyse 7 yıldır iktidar da hem de tek parti olarak peki elle tutulur somut hangi adım atıldı pkk ıle ılgılı..al bi de başımıza acılımı cıkarttılar o köpek soyu suratını s..... şerefsizini cıkartıcaklar hapisten..ben teroru akp ye mal etmiyorum yok etmek yerine azdırdıklarını kastediyorum...

SözLerinin Büyük ÇoğunLuğunda Hem Fikirim. YaLnız, Şurda BiLgi EksikLiğini Gözardı Etmemek Lazım. ÖzeLLetirme Çoğu Batı ÜLkesinde SemboLik ÜcretLer YapıLmıştır. Amaç Kamudan Bu Yükü ALmaktır. Telekomun Sırf Ekpman Parası BiLe ÖzeLLetirme Rakamından Katbe Kat Yüksek. Bu NedenLe Burda Amaç ÖzeLLetirmeden Para Kazanmak değiL, ÖzeLLeştirme Yapamamaktan DoLayı Yatırırma AyrıLacak Paran Kar Etmektir. Bugü TeLefonLara Ödediğimiz Paranın Büyük Bir BöLümü Vergi. Sabit ve Cep teLefonLarını Türk HaLkı İçin ÖzeL Tüketim OLarak Gören ve Vergisini ALan Bir AnLayışı Tasvip etmek Mümkün DeğiL. Deprem Sonrası, GeLir İçin Geçici Bir Süre Getirilen Bu VergiLnedirme Sistemi, KaLıcı HaLe GetirLdi. Bizim Buna İsyan Etmemiz Lazım. Kendi Adıma Küfür Etmekten Başka Birşey GeLmiyor ELimden.

PKK MeseLesi İLk ÖnceLeri Pek Önemsenmedi, Ama Örgüt GeLiştikçe Yabancı ÜLke İstihbaratLarının Çıkarına İşLer Yapmaya BaşLadı ve Çok GüçLendi. AçıLımdan Bişey Çıkmaz Rahat OLun. Eğer Çıkacak OLsa DTP Destek Verirdi. Bu ÜLkenin Üniter Yapısına Kastedecek Babayiğit Daha Anasından Doğmadı.

Yada sizler; burada onun yayınladığı yalan haberleri vermekten, onların haber yayma kaynakları olmaktan utandınız mı hiç?

sen hangi kaynagı önerisin bizlere madness "cumhuriyet" "milliyet " hürriyet"

bu kaynaklar iyi mi ?

sana diyecegim tek sey yalan haber yapmaktan en cok ceza alan gazete hangisi ?

bunu bir araştır o üstün dürüstlügünle bize bi bilgi versene burda bakalım ozaman utanan kim utanmaz kim görelim...

bazıları haberi beğenmeyince başlıyorlar kaynağa saldırmaya

oysa bu konunun aslında kaynakla çokta ilgisi yok

bu haber 3. iddianamed çeken bir konu

3. iddianame ise kamuoyuna zaten açıklandı

işigücü kaynağa bahane bulmaya çalışanlar ozaman internete girip 3. iddianameyi indirip oradan okusunlar. Gizli bir haber değil ki.

işi gücü ergenekonu sulandırmak olam basın bu haberi zaten vermez

kaynağa saldırmak yerine haberi okursanız bazılarının ulusalcılk kisvesi altında nasıl kirli işler çevirdiğini göreceksiniz

zaten bunları görmek istemeyenler kaynağa saldırıyor

bütün mesele bu

Geri