'Öcalan'ı ben kurtardım'

G€NÇ B€YİN;3676906' Alıntı:
bu vatandaş Öcalanı kurtarmasını öyle bir anlatıyor ki neredeyse bunun için devletten üstün hizmet madalyası isteyecek:)

:clap:clap:clap

devletten almasa bile ulusacılardan almadığını nereden biliyorsun

nede olsa kendiside ulusalcı değil mi

ergenekon bu dasvadan cezalar alarak çıkarsa bu apoyu önce dışardaki ergenekoncular öldürtür söylemedi demeyin,taşeron olduğu ve zamanında derin devletee çalıştığı mite girip çıkan biri olan aponun bu devlete hizmetlerini anımsayıp yasını tutacak olan pkklılarmıdır acaba:) çatlıyı bile gözünü kırpmadan yokeden bir çete bu çıfıt göbekliyi sağ bıakırmı hiç..ama şimdilik zamanı var ..kullanması lazım az daha.

G€NÇ B€YİN;3676906' Alıntı:
bu vatandaş Öcalanı kurtarmasını öyle bir anlatıyor ki neredeyse bunun için devletten üstün hizmet madalyası isteyecek:)
Öcalan dostunu bundan daha iyi özetleyecek yorum olamaz

hani nerede her ağızlarını açtıklarında birilerini asker düşmanı PKk yandaşı ilan eden ztlar nerede

bakın görün Öcalanı kim kurtarmış.ben söylelyim size ulusalcılık dersleri veren üstadınız

gördünüz mü kim miş vatan haini işbirlikciler

ben gördüm.

sizin akıl hocalarınız

:clap:clap:clap

ben nerede olduklarını biliyorum ama söylemem :)

ayrıca ocalanı Yok edilecekken ona bu suikati haber veren bu PKK yandaşı yalçın KÜÇÜK

nedense hep ulusalcıyım ayaklarına yatan ve vatan millet sakarya nutukları atan kanallrda program yaptı yapıyor

önce SKY Türk de

sonra eski kanaltürk sonra ART

kanal B

şimdide Ergenekoncuların kalesi ve yayın organı olan Perinçek in kanalında

buda gösteriyorki bu tescilli vatan haininin hainliğini bu ulsalcı kanallar bir anlamda ödüllendiriyor

Geçmiş de PKK nın fikir babaları şimdi ulusalcılık adı altında meydanlarda cirit atıyor

Çok ilginç yaaaa

seninde dediğin gibi adamlarda numara sağlam.iyi tezgah açmışlar

adam dautanma olsa bu lafı söyleyemez.

Binlerce askerimizin şehit olmasının baş aktörü olan terörist Öcalanı kurtaracaksın.

sonrada pişkin pişkin kalkıp "BENİM ÖCALANI KURTADIĞIMI GÜNDEME GETİRENLER ORDU DÜŞMANIDIR"

oldu canım başka emrin var mı.ama sende haklısın numara sağlam olunca bu pişkinlik az bile

Buradan çağrı yapıyorum

yazdığım yorum lardan dolayı " Hocanız Yalçın Küçük vari ayaklara yatıp bana "ORDU DÜŞMANI YADA VATAN HAİNİ gibi alçakca yakıştırma yapanlar

Apo yalaması Yalçın Küçük ün Apoyu suikastden kurtardığını gündeme getiriyorum.size göre şimdi ben vatan Hainimiyim.

Hainsin :)

tabi öcalanın sadık dostu olan ulusalcılara göre :)

Geri