Öcalan'ı asmak 3 milyonu asmaktır

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Leyla Zana'nın çirkin sözlerinin ardından Hakkari Belediye Başkanı Tekçe de, "Sayın Öcalan, 3 milyon kişinin iradesidir. Öcalan'ı idam etmek, Türkiye'deki 3 milyon insanı idam etmek anlamına geliyor" dedi.

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) desteklediği bağımsız adaylar, düzenlenen mitingde halka seslendi. Mitingde konuşan Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe, "Sayın Öcalan, 3 milyon kişinin iradesidir. Öcalan'ı idam etmek, Türkiye'deki 3 milyon insanı idam etmek anlamına geliyor" dedi.
Bugün öğle saatlerinde Van'dan karayoluyla Hakkari'deki mitinge katılmak üzere gelen DTP Eş Başkanları Nurettin Demirtaş ile Selma Irmak ve şarkıcı Diyar, Hakkari-Van Karayolu üzerindeki Erziki mevkiinde yaklaşık bin 300 araç konvoyu eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezinin değişik noktaları ile mitingin yapılacağı Merzan Mahallesi'ndeki toprak sahada geniş güvenlik önlemleri alırken, vatandaşlar ise tek tek arandıktan sonra alana alındı.

Yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı miting öncesinde bayanlar, üzerlerine giydikleri rengarenk yöresel kıyafetlerle erkeklerle birlikte çalınan müzik eşliğinde halay çekti. Bağımsız adaylardan Sabahattin Suvağcı, Av. Hamit Geylani ve Hetem İke'nin yanı sıra DTP Eş Başkanları Selma Irmak ile Nurettin Demirtaş halka hitaben birer konuşma yaptı. Daha sonra kamyonet kasasına kurulan platforma çıkan Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe ise, 22 Temmuz seçimlerinin çok büyük bir önem arz ettiğini belirtti. Hakkari'nin hem güneyde hem de doğuda sınırı olduğunu dile getiren Tekçe, "Hakkari, Irak ve İran'a da sınırı olan bir kenttir. Dolayısıyla daha önce yapılan onlarca operasyonunun boşa çıktığını, aslında bugün itibariyle de devletin bütün yetkililerinin de PKK'yı Türkiye'nin bir gerçekliği olarak gördüğünü hepiniz de gördünüz. PKK'yı bitirmek, Kürt sorununu çözmek değildir. Dolayısıyla operasyon da yapmak, savaşı tekrardan tırmandırmak da çözüm değildir. Bizler bu aşamada yapılacak bir operasyonun sadece PKK'ya dönük
değil, Kürtler'in birliğine dönük olduğunu görüyoruz ve kabul etmiyoruz. Bütün siyasi partilerin 22 Temmuz seçimlerinde en önemli seçim malzemeleri Kürtler olmuştur. Her biri 'Kürtler'i nasıl yok edecek, nasıl inkar edecek' yarışına girmişler. Adeta birbirlerine ip uzatıyorlar, kimi asacaksınız? Sayın Öcalan, 3 milyon kişinin iradesidir. Öcalan'ı idam etmek, Türkiye'deki 3 milyon insanı idam etmek anlamına geliyor" dedi.

Türkiye'deki bütün siyasi partilerin ırkçı ve şoven politikalar yürüttüğünü iddia eden Tekçe, "Oysa partimizin de desteklemiş olduğu 'Bin Umut Adayları', Türkiye'nin demokratikleşmesi, barışın kalıcılaşması ve sizlerin özgürlüğü için çaba sarf edecekler" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından sahne alarak bir konser veren Diyar, vatandaşlara neşeli saatler yaşattı. Vatandaşlar, Diyar'ın söylediği Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekerek eğlendi. Konserin ardından son bulan mitinge katılan vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı.

İHA

Sayın Öcalan, 3 milyon kişinin iradesidir. Öcalan'ı idam etmek, Türkiye'deki 3 milyon insanı idam etmek anlamına geliyor" dedi.

sizin gibi üç milyon kişiyse asılmayı çoktan hak etmişler demektir.

Secimlerden Sonra Sagi Solu Dinci Laik Bunlari Bir Kenara Birakalim Dunya 3.cusu Oldugumuz Gundeki Gibi Herkes Turkum Diyerek Birbirine Sarilmali Yoksa Bu Soysuzlar Iyice Azitacaklar Ne Olursa Olsun Gun Birlik Olma Gunudur

Eğer bu milletin içinde Pkk ya sempati besleyen 3 milyon şerefsiz varsa , bu memleket için canını feda etmeye hazır en az 30 milyon vatan evladı var...Kimse merak etmesin...

madem o anlama geliyor asalım o 3 milyonu, benim hatunda dahil asarım kardeşim verin bizzat ilmiği ben geçiririm!
dötünüz rahat edecek diye benim torunlarım sıkıntımı çeksin? geldiğiniz yer belli, kim dötünüzü kaldırdı belli.. defolun artık İran a mı gidersiniz Irak a mı bilmem, ama 1 karış toprağı hiçbi şekilde hibe etmem, ettirmem!

bu şerefsizlerin amacı milleti galeyana getirmek ve kürt türk çatışmasını alevlendirmek. bu köpekler ABD nin kapısındaki itler işte.. o kemik atıyor bunlar havlıyor. merak etmeyin 3 milyonun belkide sadece 10 da biri PKK destekçisi. geriye kalan kısımda belki kürt milliyetçisi çoktur ama bizde yok mu sanki jtürk milliyetçiliği. aslında beraber yaşamayı öğrenmiş türk ve kürtleri toplayıp geriye kalan milliyetçi geçinen türk ve kürt kafatası avcılarını asmak lazım.

Öcalan asılmasın imralıda köpek gibi gebersin. Allah ölününe sebep olduğu 30 bin kişinin ızdırabını son nefesinde yaşatsın ona ve onun gibi düşünenlere AMİN.

Bin Umut Adaylarının ne şerefsiz olduğu bu mitinglerinden de anlaşılmıştır arkadaşlar...

freemitnick' Alıntı:
madem o anlama geliyor asalım o 3 milyonu, benim hatunda dahil asarım kardeşim verin bizzat ilmiği ben geçiririm!
dötünüz rahat edecek diye benim torunlarım sıkıntımı çeksin? geldiğiniz yer belli, kim dötünüzü kaldırdı belli.. defolun artık İran a mı gidersiniz Irak a mı bilmem, ama 1 karış toprağı hiçbi şekilde hibe etmem, ettirmem!

helal sana kardeşim benim aynen katılıyorumn ama yakında konuyu kapatırlar :D

bu şerefsizleri ya tam susuturmak lazım ya da kan kusturmak lazım bide şu leyla zana yı bi neyse

kardeşim ben kaç yıldır içlerindeyim hepsi pkk yandaşı bir demiyorki lan bu ülke bize ekmek veriyor okul veriyor doktor veriyor kendi kuyularını kazdıklarının farkında değiller yakındır güzel günler

Atatürk zamanında ''doğuyu haritadan silin'' emrini boşu boşuna vermemiş..

tamam o iti in asılmasına karşı çıkıyolarsa yakalım o zaman 3 milyon değil 30 milyon da yansa önemli değil o zihniyet kaç kişiyse 7 den 70 bitsin yeter

3 Milyon Kişide asarız ve ben asarım merak etmeyin :) Ama Leyla zana Senin Hakkında düşüdüğüm İşkence Türlerini Harelde Çin İşkencesi yanında Halt etmiştir.. Elime bi verseler seni...

1 şerefsiz kahpenin sözleriyle hemen gaza gelip doğuyu silelim falan triplerine girmeyelim hemen arkadaşlar sonuç itibarı ile çanakkale şehitliğinde o silmek istediğiniz doğudan niceleri yatıyor bunları unutmayalım
Dününü unutanın bugünü yarını olmaz..!!!

C-eRbEru-S' Alıntı:
1 şerefsiz kahpenin sözleriyle hemen gaza gelip doğuyu silelim falan triplerine girmeyelim hemen arkadaşlar sonuç itibarı ile çanakkale şehitliğinde o silmek istediğiniz doğudan niceleri yatıyor bunları unutmayalım
Dününü unutanın bugünü yarını olmaz..!!!

benim paylaştıgım bi yazıda en az sehit vernleerin canakkalede dogu dan olması cok tesadüf sanırım :goz:

3 mılyon adammıs...lem hepınızı toplasak bı adam etmessını onun bunun cocukları...:Sopa

ALIEN_07' Alıntı:
3 Milyon Kişide asarız ve ben asarım merak etmeyin :) Ama Leyla zana Senin Hakkında düşüdüğüm İşkence Türlerini Harelde Çin İşkencesi yanında Halt etmiştir.. Elime bi verseler seni...

al bendende o kadar inanki bölücü kürt annem bile olsa gözmü kırpmadan onu temizlerim
bu kürtlere iyilik yapanda onlardandır nasıl cehenneme giden her insan kendi şeytanıyla yanacağı gibi kürtlerde diğer yanlılarıyla birlikte yanacaklar inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum!!!

biri yine üRümüş...

70 milyon için 3 milyon çok önemli bir sayı değil....

asadabiliriz, ........ikip çoğaltabiliriz önemli değil....

feda olsunlar bu vatanın yere düşen yağmur damlasına.....

Geri