kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
BİYOLOJİ: genetik şifre cad. sindirim sistemi sok. hücre apt. Rh+ mitokondri/hücre ceperi
BEDEN EĞİTİMİ: kos yavrum kos cad. esnegeril sok. hentbol apt. kapalıtribün/stadyum
COĞRAFYA: ölcek cad. ulasım mah. vadi sok. volkan apt. No 1/2000000 ege bölgesi/türkiye
TARİH: malazgirt cad. kanuni sok. yeniçeri apt. no 1453 talas meydanı/mezopotamya
MATEMATİK:geometri cad. çember mah. yarıçap sok. No 1/2 pi sayısı/daire
TÜRKÇE: hece düşmesi meh. sesli harf sok. serbest şiir apt. bileşik fiil/dilbilgisi
Müdür:Sevgili Gençler.Cd.Sizin O Ufacık Beyninizi Buraya Çıkarır Ezerim.sok.Adam Gibi Gelin ulan
Okula apt.N:Ticaretevler.D:12.000 YTL
Din:Eferim Cad.Manevi Boşluk Sok.Münafık Apt.N:1/666.D:Ya Sabır
İngilizce:What About You Sok.What Else Number.N:London
İnkılap:Çanaakkale Geçilmez Cd.İttifak Sok.İttihat ve Terraki Apt.N:üj/bej
Edebiyat:Ney Değil Zurna evladım Cd.Arzuevler Sok.Burada Şair Gülü Neye Benzetmiş Apt.N:Beş
Heceliler Apt.D:Faliatun
Geometri:O Öle Çözülmez Enayi Oğlum Cd.Ben de Bir Şey Bilmiyorum Aslında Sok.İç Açılarının Toplamı X
Apt.N:180.D
i.
Tarihestur Cd.Seni Kulaklarından Duvara Çivilerim Sok.Devletlum Sit.Tiz Kellesi Vurula Apt.N:Boş
Kağıda Nah Puan Veririm.D:Gazamız Mübarek Olsun
Matematik:Sen İdareye Gidiyorsun Cad.X Sonsuza gider Sok.Hayatın Türevini Al da gel Apt.N:Üç
Bilinmeyenli.D:Belirsiz/Tanıms ız.
Müzik:Hibritleşmeyin,Kesiiiin ulan Cd.Bu Akşam Ölürüm sok.Ses Tellerimde Nodül Var
Apt.N:Ormancı.D:Bas Bas Paraları Leyla'ya
Felsefeövüyorum O Halde Varım Cd.Varlık Yenebilen Bir Kavram Mı Sok.Bi Durun Ruhumuzu
Dinlendirelim Apt.N:Aristonun Bi Alt Komşusu. Dogmatizim/Septikler
Biyoloji:İnsan taklidi Yapma Evladııım.Cd.Seni Daha Evrimleşmemiş Şebek.Sok.Zooloji
Apt.N
limbe.D:Sperm/Yumurta
Din Kültürü :
Adres 1: Besmele çekte gel mahallesi Sabrı Allah'tan selametle git caddesi 3 nolu sokak (Allah'ın hakkı 3 ) Zemin kat (Toprağa yakın herkesin bigün gidiceği yer )
BEDEN EĞİTİMİ: kos yavrum kos cad. esnegeril sok. hentbol apt. kapalıtribün/stadyum
COĞRAFYA: ölcek cad. ulasım mah. vadi sok. volkan apt. No 1/2000000 ege bölgesi/türkiye
TARİH: malazgirt cad. kanuni sok. yeniçeri apt. no 1453 talas meydanı/mezopotamya
MATEMATİK:geometri cad. çember mah. yarıçap sok. No 1/2 pi sayısı/daire
TÜRKÇE: hece düşmesi meh. sesli harf sok. serbest şiir apt. bileşik fiil/dilbilgisi
Müdür:Sevgili Gençler.Cd.Sizin O Ufacık Beyninizi Buraya Çıkarır Ezerim.sok.Adam Gibi Gelin ulan
Okula apt.N:Ticaretevler.D:12.000 YTL
Din:Eferim Cad.Manevi Boşluk Sok.Münafık Apt.N:1/666.D:Ya Sabır
İngilizce:What About You Sok.What Else Number.N:London
İnkılap:Çanaakkale Geçilmez Cd.İttifak Sok.İttihat ve Terraki Apt.N:üj/bej
Edebiyat:Ney Değil Zurna evladım Cd.Arzuevler Sok.Burada Şair Gülü Neye Benzetmiş Apt.N:Beş
Heceliler Apt.D:Faliatun
Geometri:O Öle Çözülmez Enayi Oğlum Cd.Ben de Bir Şey Bilmiyorum Aslında Sok.İç Açılarının Toplamı X
Apt.N:180.D
Tarihestur Cd.Seni Kulaklarından Duvara Çivilerim Sok.Devletlum Sit.Tiz Kellesi Vurula Apt.N:Boş
Kağıda Nah Puan Veririm.D:Gazamız Mübarek Olsun
Matematik:Sen İdareye Gidiyorsun Cad.X Sonsuza gider Sok.Hayatın Türevini Al da gel Apt.N:Üç
Bilinmeyenli.D:Belirsiz/Tanıms ız.
Müzik:Hibritleşmeyin,Kesiiiin ulan Cd.Bu Akşam Ölürüm sok.Ses Tellerimde Nodül Var
Apt.N:Ormancı.D:Bas Bas Paraları Leyla'ya
Felsefeövüyorum O Halde Varım Cd.Varlık Yenebilen Bir Kavram Mı Sok.Bi Durun Ruhumuzu
Dinlendirelim Apt.N:Aristonun Bi Alt Komşusu. Dogmatizim/Septikler
Biyoloji:İnsan taklidi Yapma Evladııım.Cd.Seni Daha Evrimleşmemiş Şebek.Sok.Zooloji
Apt.N
Din Kültürü :
Adres 1: Besmele çekte gel mahallesi Sabrı Allah'tan selametle git caddesi 3 nolu sokak (Allah'ın hakkı 3 ) Zemin kat (Toprağa yakın herkesin bigün gidiceği yer )