Öğretmenin Rezalet Mesajına Bak

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Zile'de çekilen bu görüntüler kelimenin tam anlamıyla rezalet! İşte insanı çileden çıkaran öğretmen notu.

106660.jpg

Zile ilçesinde bağlı bir köyde eğitim gören ana sınıfı öğrencisinin önlüğünün üzerine koli bandı ile yapıştırılan not dikkat çekti.

Evren Köy İlköğretim okulu anasınıfına giden 6 yaşındaki Halime isimli öğrencinin önlüğünün ön tarafına koli bandı ile yapıştırılmıış olan "İhtiyaç listesinde alamadığınız eksiklikleri lütfen biran önce temin edip gönderin' şeklindeki not dikkat çekti. Halime, annesine göstermesi için öğretmenin not kağıdı yapıştırdığını söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLA

kaynak

Benzeri şeyler hepimizin başına gelmiştir...Eskiden hocalar her koşulda haklıydı şimdi azda olsa adalet geliyor sanırım...

bence bi kusur yok.ögretmen görevini yapmış ve gayet nazikce söylemiş lütfen kelimesi kullanarak.medyamız sagolsun herşeyi cok abartıyor.zamanında bizimde önlügümüze yapıştırırdı ögretmenimiz unutmayalım diye

bence bi kusur yok.ögretmen görevini yapmış ve gayet nazikce söylemiş lütfen kelimesi kullanarak.medyamız sagolsun herşeyi cok abartıyor.zamanında bizimde önlügümüze yapıştırırdı ögretmenimiz unutmayalım diye

yani ohaa demek istiyorum o küçük çocuk ne yazıldığını öğrenmiyecekmi? resmen okuldan soğutmak aşağılar gibi sanki bir malın üzerine bir not iliştirilir gibi koli bandıyla not gönderiliyor aileye gerçekten bu yorumu yapan arkadaşada diyecek kelime bulamıyorum tesüf ediyorum

Aile duyarsızsa Öğretmen ne yapsın? Çoluğa çocuğa bakamayıp topluma kazandıramayacaksanız niye çocuk yaparsınız ...

Sokaklar tinerci peçeteci dilenciden geçilmiyor biraz sorumlu olun, bakamayacağınız ilgilenemeyeceğiniz çocuğu yapmayın ,Allah Rızkını verir diyerek Allahı zevkinizin Aklayıcısı yapmayın...

Geri