Öğretmen'den Tokat Gibi Cevap

élifé' Alıntı:
kusura bakmayın ama siz Türkiye' de yaşamıyorsunuz galiba. başörtülü insanlardan öcü diye bahseden, akp ile şeriatın geleceğine inanan insanların böyle bir olaya tepki vermesi kadar doğal bir şey yoktur. islamiyet, dini yaşama diyince ödü patlayan insanların arasında yaşıyoruz.

yine kusura bakmayın ama siz ya kimileri tarafından dolduruşa gelmişsiniz yada provakasyon yapmaya devam edenlerdensiniz.

elinizi vicdanınıza koyun olaylara biraz geniş açılı bakın lütfen
ve bu tür olaylara alışın geleceğin din kültürü öğretmenide aynı şeyleri yapacak:durdurun

-Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ in Türkiye'de yaşamadığı ve hatta gavur eli olan Papua Yeni Gine'de doğup,yine bir başka gavur eli olan Japonya'da büyüdüğü ve bugünlerde Türkiye'de oturduğu rivayet edilmektedir.Türkiye'de de yeri meçhul olan bir binaya kapanmış ordan medyada okuduklarını foruma aktarıyor ve katiyen hiç şekilde hiç bir ne sokağa çıkıyor,ne toplu taşıma araçlarını kullanıyordur, ne de tanımadığı insanlarla sosyal ilişkisi vardır, veya diğer konu-komşu, eş-dost-arkadaş vb. insanlarla buluşup sohbet ediyordur.Tabii ki bütün bu iddialar doğrudur! (ancak bazı forum üyelerimiz onunla ara-sırada olsa buluştuklarını ve onu yüzyüze tanıdıklarını rivayet ederler. örneğin:crazyboy9999 :goz: )

-Haber hakkındaki fikirlerimizi söylediğimiz için,dolduruşa geldiğimizin ve provokasyon yaptığımızın söylenmesi sadece gerçeklerin beyan edilmesidir.Çünkü haberlere yapılan "tektip yorumlar" bazı kişileri çok memnun etmekte, ayrıca mevzuda bahsi geçen Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ adlı kişi sürekli olarak ya dolduruşa gelmekte, ya da, değişik yorumları ile de tüm toplumu İsmail Türüt tende öte bir şekilde provoke etmektedir.(tez kellesi vurula!!!)

-Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ denilen üyede zaten vicdan da yoktur hiçbir zaman olmamıştır,olmaycağını da temin ederiz.(o yüzdendir ki suçlu/suçsuz insanlar öldürüldüğünde "Allah'ın verdiği canı kul nasıl alır?" diye sormadan edemez pis vicdansız :eek:ha )

-Merak etmeyin ki; Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ denilen bu mahlukatın(insan mı acaba???) "at gözlükleri" hiç çıkarılmayacaksına sıkı bağlanmıştır ( ki o yüzden olaylara ve durumlara 2-3 farklı açıdan bakabiliyor haberin "mantıksal tutarlılığı bulunmadığını" ilerleyen satırlarda iddia edebiliyor(!?!) )

neyse yukarıdaki bu "boş ama yazılmasını gerekli gördüğüm", (forumda yazıldıkça bana vakit kaybı gibi gelen ama anlatım kolaylığı sağladığı için zevkle yazdığım) satırları bana yazdırdığınız için tekrar teşekkürler :clap
ama benim konu ile ilgili bir kaç fikrim var onları da paylaşıyım isterseniz:

1-)Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Fetullah Gülen'in(Said-i Nursi'nin ) sahibi olduğu Zaman gazetesinde hakkında en fazla "karalama haberi" yapılan kuruluşlardan birisidir.(hatta bir sıralama yapılacak olursa ADD 1. sırada, ÇYDD de 2. sıradadır)

2-)Said-i Nursi'den yapılan alıntıların öncelikle "Diyanet İşleri Başkanlığı" ve sonra da "Milli Eğitim Bakanlığı" tarafından onaylatılmadıkça da; bir öğretmenin, Said-i Nursi'nin tefsirini okullarda kendi kafasına uyan bir şekilde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde okutmasına tepki gösterilmesi HAKLIDIR.Çünkü,bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinde devlet görevlisi olan kimse kafasına göre iş yapamaz.Bir öğretmen amacı iyi ya da kötü ne olursa olsun,anayasa başta olmak üzere tüm yasalardan, eğitim-öğretim müfredatına bağlı kalmaktan ve de mesleği ile ilgili tüm yönetmeliklere uymak zorundadır.Aksi takdirde; uyarı,soruştuma,açığa alınma ve meslekten men vb. cezaları alır.

3-)Haberdeki mantıksal tutarsızlığa gelecek olursak

eğer haberde yazıldığı gibi "sadece bir cümle" alınmış olsa idi;

-Ne ADD üyesi olan veli (F.S.) bu sözlerin Said-i Nursi ye ait olduğunu anlayabilirdi!

-Ne de Isparta Valiliği tarafından bir öğretmen Hasan Çelik hakkında bir soruşturma açılırdı!

Zamanin ADD hakkinda "KARALAMA" haberleri
acaba nelerdir merak ettim. Zamanin ADD hakkinda yaptigi haberin
aksini kanitlayamayip da sozde kalmak da acizlikten baska bir sey degildir.

Geri