Öğrenemedik !

Öğrenirsiniz yahu Dert etmeyin =)

Bende iyi değiLdim bu oyunda tam anlamıyla öğrendim şu an kahveden çıkmaz oLdum :)

ortim chamur bensiz nasıl okey oynar beni aldatırsın sen yaaa :(

böyle bir konu açmanıza cok üzüldüm :(
biz sizi yendikten sonra bu kadar üzmemiştik :hhmanD

yahu hüseyin her oyunda biz yendik, bi kere bunlar yendi diye yaptıkları işe bak :hhsopa

bu arada dünde tam biz yenmek üzereyken bytan kaçtı okden cemde peşi sıra gitti haber werim hepinize :sigara:

aaaa ayıp yapmışlar o zaman... :hhmanD
bir dahakine rütbeler üstüne oynarsınız, daha bi çekişmeli olur sanırsam :p

arada bi şans gülüyo yüzünüze sonra çok iyi ok biliyoruz diye çıkıyosunuz ortaya :sigara:

aslında öyle bi iddiamız yoktu ama sok ısrar ediyosan öyle bir iddiamız oldugunu yineleyebilirim tabii ki :hhsigara

özellikle saat 12'ye gelirken pek bi komik oluyosun sana daha önce sölemişmiydim acaba bunu :hhsigara

seni en zayıf noktan C'den vurmak isterdim ama şu mübarek günde o konuya girip seni hiç üzmüyorum :hhmanD

yahu hüseyin her oyunda biz yendik, bi kere bunlar yendi diye yaptıkları işe bak :hhsopa

Yenilmeyeceklerdi, iddiaya girdik kaybettiler.2 gecede ancak tuttular sözlerini ve konuyu açtılar...

bu arada dünde tam biz yenmek üzereyken bytan kaçtı okden cemde peşi sıra gitti haber werim hepinize :sigara:

Kaçmadım, şiddetle kınıyorum, internet bağlantım gitti, şirketin serverları sustu, sabahladım şirkette..
Ortaam cem ise, eminim ki baskılara dayanamamıştır.Haklıdır..

aaaa ayıp yapmışlar o zaman... :hhmanD
bir dahakine rütbeler üstüne oynarsınız, daha bi çekişmeli olur sanırsam :p

sizle oynadıkta noldu, hocusta sende smodsunuz hala :hhsopa

Rütbe konusunu hiç açmayalım bence.Yoksa güzide forumumuz 2 smod kaybeder =)

:D GeneLde bana hep bayanLarLa oynarken şansım yaver gitmiyor sizde öle olmamış nedense :D

Geri