(Çydd ile ilgili Tüm Konular Tek Başlık)

(Çydd) çağdaş yaşamı destekleme derneği ile ilgili tüm konular bu başlık altında birleştirilmiştir iyi forumlar.

niye bu başlık altında toplanıyor

ilk yazı VAKİT ten alınmış

provakasyon bir yazı

neden

ÇYDD ye yakışan bir konu başlığı altında toplanmıyor bu yazılar

taraflı tutum içindesiniz sayın yönetici

neden

Kanal D Ana Haber’in önceki gün başlattığı kampanyaya gösterilen ilgi çok büyük oldu. ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın ekrandan yaptığı çağrı yanıtsız kalmadı. Milyonlarca hayırsever destek için telefonlara sarıldı, 37.000’den fazla öğrencinin 1 aylık burs bedeli karşılandı. Bankaya bağışında bulunan, SMS gönderen pek çok duyarlı vatandaş derneğin telefonlarını kilitledi.

Kampanya hâlâ devam ediyor: Türkiye İş Bankası Kuledibi Şubesi’nin (1078) 250469 numaralı hesabına bağışta bulunarak, 5414’e boş SMS göndererek, SMS başı 5 TL bağışlayabilir ve binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. ÇYDD’ye 0 212 252 44 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

gibi hayırlı bir başlık altında toplanmıyor bu yazılar

Lütfen Okuyunuz.

provakasyon bir yazı

neden

neden

Kanal D Ana Haber’in önceki gün başlattığı kampanyaya gösterilen ilgi çok büyük oldu. ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın ekrandan yaptığı çağrı yanıtsız kalmadı. Milyonlarca hayırsever destek için telefonlara sarıldı, 37.000’den fazla öğrencinin 1 aylık burs bedeli karşılandı. Bankaya bağışında bulunan, SMS gönderen pek çok duyarlı vatandaş derneğin telefonlarını kilitledi.

Kampanya hâlâ devam ediyor: Türkiye İş Bankası Kuledibi Şubesi’nin (1078) 250469 numaralı hesabına bağışta bulunarak, 5414’e boş SMS göndererek, SMS başı 5 TL bağışlayabilir ve binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. ÇYDD’ye 0 212 252 44 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Öncelikle hackhell demokratik bir paylaşım platformudur her görüşten yapılan forum ve bölüm kuralları çerçevesinde

uygunluk teşkil eden tüm konulara bizler ilgili bölümlerimizde yer veririz ve sonrasında konular birleştirilirken v bulletin de açılış sırasına ve zamanına göre

otomatik olarak en eski açılmış ilk konu hangisiyse en yukarıda o konu olarak birleştirilir bunu bilmenizi isterim yani bizim elimizde değil şu konu olsun veya bu

onu olsun demek her hangi bir taraflı bir tutum içinde olmadığımızı v bulletinin formatının bu şekilde olduğunu umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar.

provakasyon bir yazı

neden

neden

Burası Bağış Toplama Yeri DeğiLdir.Bağış İçin çağrıda BuLunuLmaya BaşLanırsa Bunun Arkası GeLmez.

Öncelikle hackhell demokratik bir paylaşım platformudur her görüşten yapılan forum ve bölüm kuralları çerçevesinde

uygunluk teşkil eden tüm konulara bizler ilgili bölümlerimizde yer veririz ve sonrasında konular birleştirilirken v bulletin de açılış sırasına ve zamanına göre

otomatik olarak en eski açılmış ilk konu hangisiyse en yukarıda o konu olarak birleştirilir bunu bilmenizi isterim yani bizim elimizde değil şu konu olsun veya bu

onu olsun demek her hangi bir taraflı bir tutum içinde olmadığımızı v bulletinin formatının bu şekilde olduğunu umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar.

benim açığım konu bu konuyla alakalı değil

yukarıdaki konu VAKİT in çamur politikası ile alakalıdır

benim açtığım konu hayır işleri ile ilgili öğrencilerin geleceği ile ilgilidir

iki konu birleştirilemez

konu tarafınızdan saptırılmaktadır

kanımca sizin dışınızda başka bir yöneticininde bu olayı onalaması gereklidir

bu birleştirme

haftanın günü CUMA ile

robinson kruzenin arkadaşı CUMA ile aynı imiş gibi gösterilmektedir

tekrarlıyorum

bu birleştirme TARAFLIDIR

çydd ye bagıs toplama konusunun çydd konusuyla bir alakası yokmus kamera şakası galiba=)

benim açığım konu bu konuyla alakalı değil

yukarıdaki konu VAKİT in çamur politikası ile alakalıdır

benim açtığım konu hayır işleri ile ilgili öğrencilerin geleceği ile ilgilidir

iki konu birleştirilemez

konu tarafınızdan saptırılmaktadır

kanımca sizin dışınızda başka bir yöneticininde bu olayı onalaması gereklidir

bu birleştirme

haftanın günü CUMA ile

robinson kruzenin arkadaşı CUMA ile aynı imiş gibi gösterilmektedir

tekrarlıyorum

bu birleştirme TARAFLIDIR

Arkadaşım açtığın konu çydd ile ilgili mi değil mi kısa ve net olarak soruyorum ??

Peki benim açtığım başlık yani ( Çydd ile ilgili ( tüm konular) başlığı çydd ile ilgili mi yoksa

ddy ile ilgilimi ? hım hangisi ?? ayrıca şimdide güncel bölümünde "birleştirme"mi taraflı

oldu o zaman v bulletin taraflı ben değilim git derdini programa anlat versiyona anlat

yazılıma anlat yada bana çydd ile ilgili açılmış ( bölümde) daha eski bir konu bul.. : )

Mod Arkadaşlar Kitleyin Konuyu Arkadaşın Gönlü Olsun.

Zaten Güncel Bölümü Yeterince İşgal Etti Bu ÇYDD Mevzusu Siyaset&Politika'dan Devam Edelim.

~SiLenT ScЯeaM~;4241198' Alıntı:
Mod Arkadaşlar Kitleyin Konuyu Arkadaşın Gönlü Olsun.

Zaten Güncel Bölümü Yeterince İşgal Etti Bu ÇYDD Mevzusu Siyaset&Politika'dan Devam Edelim.

Konu siyaset & politika ile ilgili değildir genel olarak forum prosedürü , orjin ve siyasal anlamda bir bakış açısı ile yaklaşamayız böyle yaklaşırsak hukuku ayaklar altına alıp çiğnemiş oluruz buradan hareketle "ergenekon" davası yani hukuk ve yargı süreci ile ilgili yaşanılan olaylar ve kişiler ile ilgilidir konu diğer konular ile birleştirilmeden tek sizin konunuz olarak kalsaydı bu isteğiniz doğrultusunda kapatabilirdim ama şu anda diğer tartışmacı ve görüş bildiren üyelerimize karşı kapatırsam haksızlık yapmış olurum iyi forumlar.

işi fetullah gülene baglayarak bazı seylerin üstü kapanmaz

bak benim kendi sınıf arkadasım çydd den burs alıyor kendisinin hiçbir cemaatle falan alakası yoktur abdestlı namazlı cocuk

bana dediği laf şu "namaz kıldıgımı ögrenseler bursu keserler" bunu diyen benim sınıf arkadasımdır olayın canlı sahidir ve haftalık "mecburi katılma" gerektiren toplantıları varmıs dedigine göre orda yaptıklarıda manidardır

Atatürk ün arkasına sıgınıp ne dümenler ceviriyolar

şimdi müsadenle sana bir soru sorcam hiç bir cemaatle hiç bir tarikatla uzaktan yakından alakası olmayan bu cocuk sadece namaz kılıyor diye bursunun kesilmesi " sence gercekten yardıma ihtiyacı olana burs vermek mi yoksa baska bişey mi?" yada namaz kılan birinin inancını kolay kolay degiştiremiyeceklerinin farkında olmaları mı?
Teşekkürler

İyilik meleklerinin (!) son foyası!

Öncelikle tek başlık altına alınmayaı davaların birleştirilmesi olarak görüyorum))) forumda bu yönde bir karar almışsa ne denebilriki,söz yargının.... her başlık kendi altında ayrı bir öeneme sahip olsada kirlilik ve pislik taşan böylesine bir konuyu artık biz bile saat başı görmekten imtina eder hale geldik.. yeni konum şu; buyrun ÇYDD den yeni pis kokulu bir haber daha.. daha bu işler çok su götüreceğe benziyor ama sular bu işi temizlermi bilmem...

İyilik meleklerinin (!) son foyası!

ÇYDD yönetici ve üyeleri kendi çocuklarına burs vermiş

Ergenekon Operasyonu'nun 12. dalgası kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) şubelerinde yapılan aramalarda bulunan belgelerle dernek üyesi ve yöneticilerinin çocuklarına da burs verildiği ortaya çıktı. Çocuğuna burs verilenler arasında ÇYDD Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı da bulunuyor.

Ortaya çıkan belgelere göre ÇYDD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri N.H., kızı Ö.H'ye, Amasya Şubesi Denetim Kurulu Başkanı G.Ç., kızı H.Ç'ye, İstanbul Bakırköy Şubesi Denetim Kurulu Başkanı N.E., kızı E.E'ye, İstanbul Tuzla Şubesi Üyesi A.K., oğlu İ.K.'ye, Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İ.B., kızı Ö.B.'ye, Körfez Şubesi Üyesi E.K., kızı E.K.'ye, Isparta Şubesi Üyesi N.A., kızı H.K.'ye, Isparta Şubesi Üyesi M.K., oğlu Ö.K.'ye, Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Yedek Üyesi R.D., kızı S.D.'ye, Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İ.B. ve Yönetim Kurulu Üyesi F.B., çocukları A.B.'ye burs vermiş.

http://www.habervaktim.com/haber/68793/iyilik_meleklerinin__son_foyasi.html

Geri