-----------------------
BİİRİ KAPAK İSTİYORSA İŞTE KAPAK İŞTE BELGE BAKIN BAKALIM KİMİ FİNANSE EDİYORLARMİŞ
BİZ BELGELERLE KONUŞUYORUZ GOR BAK YOKSA DEVLETTE Mİ YALAN
KAPAK 1.
http://www.hackhell.com/guncel/gunc...l/guncel/guncel/guncel/57015...n-belgesi.html
BUNADA CEMAAT AKP İŞİ DİYİN DE GOREYİM BAKALIM
BELGE TARİHİNE DİKKAT????==== 2001 ====AKP DAHA KURULMAMIS BİLE
BEGENMEDİN Mİ BAK Bİ İTİRAF HEMDE CEV YONETİCİSİ BAK BAK TIK LA GOR
KAPAK 2
http://www.samanyoluhaber.com/haber-146130.html
-----------------------
Gösterdiğin kaynaklara bak biri samanyolu tv biri zaman gazetesi:
senin linkini verdiğin o yazı var ya arkadaşım altındaki kaynak linkine tıklar isen zaman gazetesinin linki olduğunu açıkça görüceksindir. Senin gibi saf saf her okuduğuna inananlar, ve taraflı araştıranlar neye sebep olucak biliyormusun? Bu gidişle aykırı görüşe sahip olan ve başkalarının görüşüne saygı duymayan bencil, rüşvetçi, cahil insan sayısı artıcak, insanlar ekonomik kriz yüzünden intahara(ör: emekli polis) başlıycak, ne kadar kendini yetiştirmiş aydın kesim varsa birgün kafesteki kuş gibi olucak senin o kaynak gösterdiğin gazete gibi gazeteler artıcak.
Tekil ... yobaz.... bilime(darwin) ve insan haklarına saygısız (ki en güzel örneği hala neyle suçlandıkları belli olmadığı yaklaşık 2 senedir hapsedilmiş olan gündemdeki insanlardır), cahil(yasal olmayan ve aslen ne öğretildiği belli olmayan kuran kurslarında ölen kardeşlerimin aileleri gibi);
ve en kötüsüde artık dedelerimizin kanları ile senin benim için hayvan pisliklerindeki arpaları temizleyerek beslendiği, savaştığı, sırf senin ve benim gibi torunları özgür bir ülkede yaşamlarını sürebilsinler diye hayatlarını harcadıkları şu topraklar da artık kimse senin ne düşündüğünü önemsemez olucak.
Dedelerimizin akıllı ve cesur olacaklarını hayal ettikleri; bıraktıkları mirası(kurtuluşu,demokrasiyi,cumhuriyeti,hakkı(allah inancı ve islamiyeti)) yücelticeklerini sandığı torunları artık dilenciliğe alıştırıldıkları, özgürlüklerini(yıldırılarak) kendi elleri ile teslim ettikleri, ruhsuz bir toprak parçasında, senin ve benim gibi kerizlerin sırtından zengin olan, entrikaları ve siyasi oyunları ile liderlikler elde etmiş insanların haremler oluşturmaya başladığı, kefil olacağın bacımdır, anamdır diyeceğin masum kadınların gömülüp taşlanacağı bir ülkede yaşamaya başlıyacağız. Sen devam et kendini kandırmaya, birgün ne kadar günahkar olduğunu bile bilmediğin bir insanın eteklerini öpüyor olursan, bu yazdıklarımı hatırla ......
Darwin belki haklı belki haksız yani biz insanoğulları maymundan geldik veya gelmedik umrumda bile değil.... Herne kadar bu konu ile ilgilenmesem de açıkça görebiliyorum ki MAYMUNA GİDİYORUZ.....
Bence bir insan düşündüğü için değil!
Düşüncelerini ifade edebilecek ve tarafsız bir yargı önünde savunabilecekse vardır ve bu özgürlük oranında insanlığını kazanmıştır...