(Çydd ile ilgili Tüm Konular Tek Başlık)

Çağdaş Türkan Saylan; “bu ülkede bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz” diyor.

Bu “biz” dediğiniz zümre gücünü nereden alıyor?

Hangi araçlara, imkânlara sahip?

Sizin gibilerin meşru devlet yapılanması, demokratik süreç içinde bir yerinin olmadığı malum. PKK'lılara verdiğiniz bursları, yaptığınız misyonerlik faaliyetlerini, doğudan getirdiğiniz gencecik beyinleri Türk milletine, İslam'a karşı nasıl kurduğunuzu, yeni azınlıklar oluşturmak için harcadığınız çabaları biliyoruz. Devlete, askere silah sıkan pek çok kesime destek verdiğiniz, devleti zaafa uğratacak işler içinde olduğunuz denetim raporlarına, hatta mahkeme tutanaklarına kadar girmiş durumda.

Peki bütün bunlara rağmen siz kimsiniz? Bu aymazlığın, pervasızlığın ardındaki güç nedir?

Siz, iki asırdır milletin kanını emen, beynine bir ur gibi yerleşip sinirlerini işgal eden, şu kripto Yahudiler olmalısınız.

Siz, Atatürk'e rağmen Atatürkçülük yapan Atatürkçülük simsarları olmalısınız.

Siz, küfrünü açıkça ortaya koyma cesareti gösteremediğinden dolayı laiklik kılıfı altında milletin dinine, örfüne ahlakına düşmanlık yapan naylon laikçiler olmalısınız.

Siz, yavuz hırsız misali, ABD'nin has adamları olduğu halde başkalarını Amerikancılıkla karalayanlar olmalısınız.

Siz, İsrail'e ve Yahudi menfaatlerine göbekten bağlı olduğu, 2 kuşak önceki dedeleri ecnebi olduğu halde ulusalcılık yapanlar olmalısınız.

Siz, her türlü karışık ve karanlık tezgâhlarla, çetelerle milleti birbirine kırdırmaya, kamplaştırmaya, demokratik süreci sabote etmeye çalışanlar olmalısınız.

Siz, bir taraftan irtica mizansenleriyle, Fadime-Müslüm senaryolarıyla milleti oyalarken öbür taraftan bankaları boşaltanlar olmalısınız.

Siz, bir Yahudi Dönmesisiniz...

Alın size kapak !!!! Alın alın !!!!!!!!

Eline sağlık Fofer, sabite koyma şansın var mı:durdurun

o dediğin topluluk 600 yıl 3 kıtayı halen özlemi çekilen hoşgörü ve adaletle yönetti..taki batılılar savaşta yenemedikleri osmanlıyı ayak oyunları ve entrikalarla yıkana kadar.

walla ben hiç osmanlının özlemini çekmiyorum cumhuriyet gibi bi rejim var osmanlının yönettiği şeriatı hiç de özlemiyorum

bu ülkenin saygın bi insanına nasıl hakaret etsek diye düşünenlerin tek yolu din üzerinden bulaşmak

Sonumuz çok karanlık çok, konuyu açan adam bile yandaş medyadan almış görüntüleri ve yorumları,

Bunlarin a babalarida hapisanelerdede hastalanip,hastalanip beraat aliyorlar.
O kadar herzeleri yerken,masallah hepside turp gibiydi.
Demekki buzugu sikisan hasta ayagina yatiyor.
Sozum ona birde pasa bunlarin cogu.
Neyin pasasiysa?
Aslinda bunlar cagimizin fosilleri.
Bunlar icin devlet bir muze kurmali.

Böyle haber yapanların kafaları asıl fosil olan evlat.

Bir bir kişinin kültürlü olması o kadının bu ülkeyi satmıyacağı anlamına gelmiyor. öğrencilere dağıtılan paralar nerden geliyor ve dağıtılan paralar karşılığında öğrencilerden neler isteniyor arkadaşlar Bunların farkına varında konuşun İstanbul ünv. önünde hala incil dağıtılıyor öğrencilere para yardımı yapılıyor bu kşide biraz daha kanunlaştırmış olayı bir vakıf kurmuş bunun adı altında para dağıtımı yapılıyor.

Sizin gibilerin meşru devlet yapılanması, demokratik süreç içinde bir yerinin olmadığı malum. PKK'lılara verdiğiniz bursları, yaptığınız misyonerlik faaliyetlerini, doğudan getirdiğiniz gencecik beyinleri Türk milletine, İslam'a karşı nasıl kurduğunuzu, yeni azınlıklar oluşturmak için harcadığınız çabaları biliyoruz. Devlete, askere silah sıkan pek çok kesime destek verdiğiniz, devleti zaafa uğratacak işler içinde olduğunuz denetim raporlarına, hatta mahkeme tutanaklarına kadar girmiş durumda.

Peki bütün bunlara rağmen siz kimsiniz? Bu aymazlığın, pervasızlığın ardındaki güç nedir?

Siz, iki asırdır milletin kanını emen, beynine bir ur gibi yerleşip sinirlerini işgal eden, şu kripto Yahudiler olmalısınız.

Siz, küfrünü açıkça ortaya koyma cesareti gösteremediğinden dolayı laiklik kılıfı altında milletin dinine, örfüne ahlakına düşmanlık yapan naylon laikçiler olmalısınız.

Siz, yavuz hırsız misali, ABD'nin has adamları olduğu halde başkalarını Amerikancılıkla karalayanlar olmalısınız.

Siz, İsrail'e ve Yahudi menfaatlerine göbekten bağlı olduğu, 2 kuşak önceki dedeleri ecnebi olduğu halde ulusalcılık yapanlar olmalısınız.

Siz, her türlü karışık ve karanlık tezgâhlarla, çetelerle milleti birbirine kırdırmaya, kamplaştırmaya, demokratik süreci sabote etmeye çalışanlar olmalısınız.

Siz, bir taraftan irtica mizansenleriyle, Fadime-Müslüm senaryolarıyla milleti oyalarken öbür taraftan bankaları boşaltanlar olmalısınız.

yoruma bile gerek yok kapak gibi aynı zaman da tokat gibi :clap:clap:clap

vakit gazetesinin her zaman ki provakasyonlarından.dine sövme nerede arkadaşım?

Fredy'nin kabusu İnsanLarı Türkiye Karşıtı üLkeLerLe BağLantıLarı oLan ŞirketLerden aLdığı ParaLarLa Okutuyor.Ayrıca Ben İçi Dışı,Yüzü Gözü Çağdaş oLan Bi Kadının Haydi KızLar okuLa BaşörtüLüLer İran'a Mantığınıda AnLayamadım ÇağdaşLık Başına Vurmuş oLmaLı.

BazıLarı Konuyu İsLamiyete Vurmuş Yok Okutuyo Dinimiz Okumaya Önem Veriyor V.s

Dinimiz İbadetede Okumaya Verdiği Önem Kadar Önem Verir.

bkz Türkan hanım ;
"ÇocukLarımıza Namaz kıLmayı DeğiL, BaLe Yapmayı ÖğretmeLiyiz"

ßen Konuşmuyorum Kardeşim. Gayet ûsluplu ßir açıklama ve Mantıklı Teşekkürler Sayın Aßim ;D

Bu kadını savınan arkadaşlar Herkesin Düşüncesine saygı duyun.. Biz müslümanız ve bize göre bu kadın ve bunu destekleyenler dinsizdir. Yıllarca başötrüsüne karşı mücadele etti. şimdi Hastalandı Başının çirkin görüntüsünü gizlemek için Ötürü takıyor. Bu size Yeterde artar. Allah Yakında sizinle bizim aramızdaki Hükmünü verecektir. Merak etmeyin

Utanmadan bu yazıları yayınlıyorlar, siz de utanmadan buraya alıntı yapıyorsunuz ya.. Eh ne diyelim, Nihat'ın Alem FM'de dediği gibi, "Müstehak Size". Ama bizim suçumuz ne ki beynini kullanmaktan aciz, kul zihniyetlilerin seçtiği Kasımpaşa baronları yönetiyor güzelim memleketi..

Bu kadını savınan arkadaşlar Herkesin Düşüncesine saygı duyun.. Biz müslümanız ve bize göre bu kadın ve bunu destekleyenler dinsizdir. Yıllarca başötrüsüne karşı mücadele etti. şimdi Hastalandı Başının çirkin görüntüsünü gizlemek için Ötürü takıyor. Bu size Yeterde artar. Allah Yakında sizinle bizim aramızdaki Hükmünü verecektir. Merak etmeyin

Ne güzel düşmüşsün tuzaklarına kardeşim, helal olsun sana bu kafayla devam et..

Bu “biz” dediğimiz zumre gücünü halktan alıyor

İmkanlarını soracak olursan benim verdiğim 5 lira onun verdiği 10 lira

-Onlar gibiler sayesinde hakkarinin köyündeki cocuk kitap yüzü görüyor.Atatürkü vatanı,milleti öğreniyor
-Onlar gibiler sayesinde işten atılan babaların çocukları öğrenim görüyor.
-Onlar gibiler sayesinde 13-14 yasındaki kız cocukları kitap okuyacagı yasda çocuk sahibi olmuyor.

Bunları yapınca pkk mı oluyorlar,devlete silahmı sıkıyorlar
Üstelik suclanan dernek üyeleri suan serbest.çamur at izi kalsın mantıgı

Onlar gibi olmayanlar ne yapıyor peki ?

-Yıllardır din maskesi altında halkı sömürüyorlar
-Hizbullah olup Gaffar okkanları ,kursunluyorlar
-Hüseyin Üzmez olup küçük kız çocuklarını taciz ediyorlar.hani onların burs verdiği yasdaki cocukları
-Deniz feneri olup fakirlere yardım (!) ediyorlar..
-İslami şirket olup faizsiz kazanç,kar payı kılıfı altında milletin paralarını hortumluyorlar
-Cemaat lideri olup dinler arası diyalog adı altında asıl misyonerlik faaliyetlerini yürütüyorlar

Bu durumda Onlar laikliği naylon oluyorda ,diğerlerinin İslam anlayısı nasıl oluyor.
Onlar Atatürk Simsarıysa diğerleri (!) neyin simsarı ?

baskanımız BOP eş başkanı
cemaat lideri ABD nin himayesi altında
Şayet Onlar ABD nin has adamıysa bunlar kimin has adamı ?

Onlar gibilerin dedeleri ecnebi ise diğerlerinin dedeleride 79 yıl önce menemende kubilayı sehit eden,95 yıl önce arap çöllerinde askerimizin karnını deşenler olsa gerek

Onlar Yahudi dönmesiysek diğerleri neyin dönmesi ???

Allah Allah Bu Ergenekon Çıktı Çıkalı Nedense Bazı İnsanlar Hep Rahatsızlaşıyor Hasta Oluyor,
Misyonerlik Faaliyetleri Yaparken,Ülkemizi Bölme Ve Karıştırma Faaliyetlerini Yürütürken Turp Gibiler Maşaallah,İş Yargıya Gelince Asan Kesen Gururlanan İnsanlara Tepeden Bakan Paşalar,Mum Gibi Oluyo Nedense.
Düne Kadar Makam Ve Mevkisini Kullanarak Karşımıza Aslan Kesilenler,Bu Gün Birer Birer Hasta Oluyor Düşündürücü Bi Durum.

Ya arkadaşlar hala tartışıyorsunuz körü körüne
bura bir insanın sağlığı önemli kişiliği iyi veya kötü

Öncelikle allah şifalar versin diyelim.
önce sağlığını kazansın bir suç işlemişse cezasını zaten çeker.
işlenmemiş bir suç varsa iftiracılar elbet cezasını çekr.
Adalete güvenimiz sonsuz.

Sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapılmamalı...Ortada mahkeme kararıyla yapılmış bir arama var... Bu ülkede 70 küsur yaşında, Atatürk'ün makamında oturan bir cumhurbaşkanı (Mustafa Kemal'in İnönü'yü görevden alıp onun yerine başbakan yaptığı Celal BAYAR,daha sonra da cumhurbaşkanı, Atatürk'ü koruma kanununu çıkarttıran adam. suçunu hala bilmiyorum.) yargılanabiliyorsa Türkan Saylan kim ki..

Bu ve bunun gibi Ergenekoncu örgütlerin nerdeyse hepsinin en başta kurucularının, daha sonra kurum üyelerinin ve bu örgütlerin yardım ettiği kişilier ya kesin SABETAYCIDIR dır ya da PKK gibi yasadışı bir örgüte mensup kişilerdir!!

Ne zaman bu ülkeye bir Sabetaycı'dan (veya herhangi bir Yahudi'den) hayr gelmişki bundan sonra gelsin??

Bi aralar "Haydi Kızlar Okula" adı altında körpecik beyinlere tamamen kendi düşüncelerini aşılamak, kendi kadrolarına eleman yetiştirmek maksadıyla bi kampanya başlattılar, hatta yanlış hatırlamıyorsam Sezen Aksu falan bu kampayanın reklamını yapmıştı uzun bir süre (onun da ne mal olduğu faklı bir tartışma konusu)!! Ama sonra o olayın da iç yüzü, ne mal olduklarını, ne amaçla böyle sözde bir hayr kurumunu kurdukları çıktı meydana!!

Bu zamana kadar gelen birçok iktidar partilerinin (özellikle rahmetli Özal'dan sonraki iktidarlarda) sayesinde devlet kademeleri bu Sabetaycılardan geçilmez oldu!! (Bilhassa KOCA KAFALI SÜLO döneminde.) Birkaç sene öncesine kadar büyükelçiliklerin tamamı Sabetaycılardan oluşuyordu!!!! Bunu kafamdan sallamıyorum, Sabetaycıların listesinde isimleri var bu elçilerin!!!! Hemen bir örnek vereyim; şu an bulunduğum Kırgızistan'da Kırgızistan'ın büyükelçisi (BÜYÜKELÇİDEN BAŞKA HERŞEYE BENZİYOR)!!!!! Hiçbir yararı yok burada Türkiye adına bu kadının!! Şu an hatırlamıyorum nerde okuduğumu ama hatırladığım kadarıyla kitappta şöyle yazıyordu: Geçmiş iktidar partilerinin sayesinde, bir ülkenin kalbi sayılabilecek o ülkenin derin devletinin; MİT'in yüksek kademelerine Yahudi asıllı olmadıktan sonra giremeyeceğiniz yazıyordu!!

Siz hala şuna burs verdi, kızları okuttu, aydın kişilik diyorsunuz!! Ama, zamanı geldiğinde de "Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur" diyoruz hep birlikte!! Peki şimdi soruyorum size: Üst düzey kademelerinin nerdeyse tamımına yakını Sabetayistler'den oluşan bu Ergenekon veya "Hadi Kızlar Okula" adı altında açılan ama amacı ilim vermekten başka herşey olan böyle bir örgütü nasıl hala yararlı olarak görebiliyorsunuz????

ben bişe demiyorum. banlanmak istemiyorum. yiyemedimi hasta olurlar demi

Geri