ÇYDD hakkında skandal iddia - Video

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
ÇYDD hakkında skandal iddia - Video

Diyarbakır'da görülen KCK davasına hafta başına kadar ara verildi. İddianamenin özetinden ise akıllarda çok çarpıcı detaylar kaldı.

KCK davasına29 Ekimmolası verildi. Son duruşmanın ardından araya önce sanıkların görüşme günü girdi, yarın da resmitatilolunca davanın bir sonraki oturumu Pazartesi gününe ertelendi. Neredeyse bir haftadır özeti okunan iddianameden ise akılda çarpıcı detaylar kaldı. Onlardan biri sanıklardan Kamuran Yüksek'le ilgili kısım okunurken gündeme geldi. İddianameye göre PKK herkes tarafından çok iyi bilinen bir dernekten yardım aldı. O dernek Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği. Savcının okuduğu kısımda, KCK'nın gençlik kolunu yönetirken,ÇYDDBaşkanı Türkan Saylan'la görüşen Yüksek'inKCKfaaliyetlerinde bulunan gençlere eğitim konusunda yardımcı olmak hususunda Saylan'dan söz aldığı bilgisine yer veriliyor.Ergenekonsoruşturması kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde yapılan aramalarda burs verilen birçok öğrencinin Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı.

VİDEO HABER LİNKİNDE
KCK iddianamesinde ilginç bağlantı

Vay arkadaş mesaiiyi erken başlatmışın bu akşam.. Yİne bomba gibi iddaalarla gelmişin.. Yeminlen yazıyorum adamlar hakkaten yaratıcı.. Bu zekalarını bilim kurgu filmine harcasalar paraya para demezler.. Ama onlar memlekete takmış kafayı nasıl içine eder..z pardon kurtarırız derdindeler.. Hadi kolay gelsin.. Haa sen kaynak falan koymana gerek yok ya ezberledik zaten... Zaten öneride buluncam sırf senin için bölüm açalım diye... :D

günlük güncele 4 ,serbest kürsüye 2 konu açma hakkı var, benbim ağzımdan sen bugüne dek,şu kaynak-bu kaynak diye sataştığımı gördünmü? direk kaynağa sataşmak istediğimde bile en az 2 paragrafla konuya yorumumu yazmışımdır..

sizde görüyorumki,direk kaynağa sataşmak ,başlı başına bir yorum sanılıyor.. kızmıyorum, inan kızmıyorum,2 kelime olsun fikir sahibi olamadığınıza, son dönemdeki ,kurtarıcılarınızın ,dizüstü çökmesine,adeta kafa üstü çakılmasına, kendileriyle kavga etmelerine, birbirlerini yemelerine,birgün dedikleri ertesi gün tutmamalarına, çarşafa dolanıp kalmalarına, 7 yıldır yıkmak bir yana, güçlenerek çıkan demokratik sivil insan yönetimine, umut bağladığınız darbecilerin artık,tıss ı bile çıkmadığına, ; üzülüyor ,kızıyor, sinirden dişlerinizi kısıyorsunuz..

elimden bişey gelmiyor inanın.. keşke yardımcı olabilsem.. üzülmeyin.. dün açtığım 4 güncel-2 siyaset bölümünün hepsine de 3 kardeş gibi kaldığınız 3 kişiyle kaynak sataşmanızı,keyfle izliyor, ağzınızdan çıkacak kişisel küfrünüzü,hakareti,seviyesiz kaynak sataşmasını sabırla bekliyorum kardeşim..

Boşuna dememişler Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz...
Deniz feneri aklanır ÇYDD'ye iftira atılır A.k (Allah kahretsin)

Geri