Çokkk SÜper Bİ Soru

böyle bir sorunun cevabı ya yoktur yada çok saçma bi cevap olur bence....

öncelikle herkese selam.ben yeniyim ve aranıza ktılmak istiyorum:)) bu sorunun cevabını bulamadım ama araştırmalarıma devam edicem...

Sorunun metni doğru ancak verilen cevapların hiçbiri metne uygun açıklama sağlamıyor arkadaşlar. Bu soruyla www.zekaproblemleri.com sitesinde karşılaşmış ve mantığa uygun bir cevabını orada vermiştim. Daha sonra sitenin karşılaştığı bazı sorunlar sonucu birçok soru ve cevaplar silindi. Bu da onlardan biri. Eğer orda soruyu tekrar sorarsanız cevaplarım. Ya da soruyu hatırlayan arkadaşlar cevaplar sanırım, sevgiler...

Ev İŞİmİ Kadinlar HergÜn Ev İŞİ Yapar Ama Erkekler Bİr Kereye MaĞruz Yaparlar :d

kadılar herzaman erkeler ise sadece hac ' gidince ihram giyerler arkadaşlar olay budur.bu cevap hem kadılar hemde kadınlar sorusu için ortak cevaptır.

hhyl' Alıntı:
Sorunun metni doğru ancak verilen cevapların hiçbiri metne uygun açıklama sağlamıyor arkadaşlar. Bu soruyla www.zekaproblemleri.com sitesinde karşılaşmış ve mantığa uygun bir cevabını orada vermiştim. Daha sonra sitenin karşılaştığı bazı sorunlar sonucu birçok soru ve cevaplar silindi. Bu da onlardan biri. Eğer orda soruyu tekrar sorarsanız cevaplarım. Ya da soruyu hatırlayan arkadaşlar cevaplar sanırım, sevgiler...
bi dolaş gel sen ...biz buralardayiz

bence kadınların sabah sabah seda sayanı izlemesi.:durdurun..erkekler de kazayla bi gün izlediğinde bi daha izlemezler şahsen...abimden biliyorum..:D

Kadinlar Herzaman Etek Gİyer
Erkekler Sadece SÜnnet Olduklarinda

bence cevap ölüm....kadınlar hergün erkeklerse yalnızca bikere ölür..bildim mi ne olur söle:D:D:D

arkadasım bu sornunu cevabı ımzadır suruda kadının yaptıgı seyı soruyo kadı eskı dılde hakım anlamına gelır budan dolayıı :D

soruyu hiç okumadan da cevap yazılabiliyormuş demek :)

nedir nedir diye düşünmektense en kolayından erkeklerin bikere yaptığı şeyleri düşünün soru ordan çıkar heralde ^ ^

buldum abi buldum yeter Yaaaa ağda ağda kadınlar Her gunyapar...:D

kardesler ben tam 8 yıl düşündüm ve cevabı buldum. bana sorana söledim doğruluğunu oda kabul etti. cevabını demicem ama bir ipucu daha vereyim size; şöyle düşününün tavuklar hergün yumurtlar ama horoz yılda bir yumurtlar değil mi? neyse biraz daha düşünün siz eger yardım isterseniz beni [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

bence böle bişe yok.warsa da söleyin ben kafayı yicem çünki...

demekki ,erkeğin bi defada yaptığını ,kadın hayatı boyunca yapmaya çalışıyor..beceriyormu beceremiyormu sonu meçhul...ne yapıyor ...oda meçhul....

Geri