~SiLenT ScЯeaM~;4175407' Alıntı:
Peki Teröre Karşı oLan SizLer Neden İsraiLin Yanında Yer aLıyosunuz?
Terörün Babası DeğiL Mi İsraiL?
Ne Bu İçinizdeki İsraiL Aşkı?
Sizin Erdoğan'ı TaşLamak İçin Yapmayacağınız Şey Yok.
israilin yanında olduğumu ve ya olduğumuzu nerden çıkardın?
benim içimde belli bir zümreye belli bir ulusa ve ya kişiye karşı senin kastettiğin manada özel bir sevgi yok.
ancak ben hümanist olarak bütün insanları sadece insan olmasından ötürü seviyorum.
bunu bu forumda defalarca dile getirdim yine getirmektende rahatsız değilim.
benim burda karşı çıktığım akp nin tavrıdır. filistin israil sorununda akp sanki bir hamas militanı gibi davranmaktadır. filistin davasını bu günlere getiren filistin kurtuluş örgütü akp tarafından yok sayılmaktadır. bunun nedenide gayet açıktır. çünkü fkö filistin sorununa ulusal yöneden hamas dini yönden bakmaktadır. eğer akp filistin için birşeyler yapmak sitiyorsa hem fkö yü hemde haması muhattap almalıdır. eğer sadece haması muhattap alırsa bunun adı mazlumun yanında yer almak değil "kendi" mazlumunun yanında yer almak denir. ve bu da bölücülüktür.
sen akp olarak zaten kendi arasında 2 ye bölünmüş ve birbirlerini öldürmeye başlamış bir toplumda sadece bir tarafı muhattap alırsa senin yaptığın o halka-ülkeye yardım değil sadece yanında bulunduğun örgüte yardımdır.
öte yandan hamasın israil tarafından fkö yü zayıflatma amacıyla kurulan bir örgüt olduğu gerçeğini de göz ardı etmeyin.
akp nin burada yaptığı sadece ve sadece birlerinin ekmeğine yağ sürmektir.
ve ayrıca bu konu hakkında bilgi ve düşüncen varsa düzgünce tartışalım. yok eğer böyle yahudi aşkı bilmem ne düşmanı gibi ithamlarla devam edeceksen hiç tartışmaya gerek yok.