Çok uzak olmayan bir gelecekte ananı alıp da nereye gideceğini şaşırırsan aklın başın

Peki, Türkiye’de teröre karşı gibi görünen AKP hükümeti, İsrail-Filistin coğrafyasında neden terörün yanında yer alıyor?..

Peki Teröre Karşı oLan SizLer Neden İsraiLin Yanında Yer aLıyosunuz?

Terörün Babası DeğiL Mi İsraiL?
Ne Bu İçinizdeki İsraiL Aşkı?

Sizin Erdoğan'ı TaşLamak İçin Yapmayacağınız Şey Yok.

~SiLenT ScЯeaM~;4175407' Alıntı:

su içimizdeki israil aşkını ispatlada görelim .

neden akp li olmayan herkesi ya ergenekoncu ya israilci ya bilmem neci diye sucluyorsunuz .kim israile sahip çıkmış bu konuda ki sen saçmalamışsın ? :vur

su içimizdeki israil aşkını ispatlada görelim .

neden akp li olmayan herkesi ya ergenekoncu ya israilci ya bilmem neci diye sucluyorsunuz .kim israile sahip çıkmış bu konuda ki sen saçmalamışsın ? :vur

TAKKIYE DENEN BİR ŞEY VAR

Kendi yaptıklarını başkasının üstüne atarak suçlu duruma düşürerek aklanıp paklanıyorlar çamur atılanda çamur olduğunu ispatlamakla uğraşmak zorunda kalıyor tabi atı alan üsküdarı geçiyor buna şark kurnazlığıda denebilir.

adalet mekanizmasına sızdılar rahatça iftira edip ortalığı karıştırıyorlar bozgunculuk yapıyorlar.

savunmaları saldırı üzerine kurulu nedeni ise ulemalarının,akıl hocalarının en iyi savunma olarak saldırmayı teşvik eden fetvalarıdır.

adaleti güdümlerine aldılar adalet bağımsız değildir ,bağımsız adalet iftira edenin bozgunculuk yapanın hainlik yapanın hakettiğini hakkıyla verir tıpkı istiklal mahkemelerinde yargılanıp hainliklerinden dolayı gebertilen alçaklara yaptığı gibi.

~SiLenT ScЯeaM~;4175407' Alıntı:

israilin yanında olduğumu ve ya olduğumuzu nerden çıkardın?
benim içimde belli bir zümreye belli bir ulusa ve ya kişiye karşı senin kastettiğin manada özel bir sevgi yok.
ancak ben hümanist olarak bütün insanları sadece insan olmasından ötürü seviyorum.
bunu bu forumda defalarca dile getirdim yine getirmektende rahatsız değilim.

benim burda karşı çıktığım akp nin tavrıdır. filistin israil sorununda akp sanki bir hamas militanı gibi davranmaktadır. filistin davasını bu günlere getiren filistin kurtuluş örgütü akp tarafından yok sayılmaktadır. bunun nedenide gayet açıktır. çünkü fkö filistin sorununa ulusal yöneden hamas dini yönden bakmaktadır. eğer akp filistin için birşeyler yapmak sitiyorsa hem fkö yü hemde haması muhattap almalıdır. eğer sadece haması muhattap alırsa bunun adı mazlumun yanında yer almak değil "kendi" mazlumunun yanında yer almak denir. ve bu da bölücülüktür.

sen akp olarak zaten kendi arasında 2 ye bölünmüş ve birbirlerini öldürmeye başlamış bir toplumda sadece bir tarafı muhattap alırsa senin yaptığın o halka-ülkeye yardım değil sadece yanında bulunduğun örgüte yardımdır.

öte yandan hamasın israil tarafından fkö yü zayıflatma amacıyla kurulan bir örgüt olduğu gerçeğini de göz ardı etmeyin.

akp nin burada yaptığı sadece ve sadece birlerinin ekmeğine yağ sürmektir.

ve ayrıca bu konu hakkında bilgi ve düşüncen varsa düzgünce tartışalım. yok eğer böyle yahudi aşkı bilmem ne düşmanı gibi ithamlarla devam edeceksen hiç tartışmaya gerek yok.

terorist olan hamas değil israildir bu ama hamas yerine el fetihi tercih ederim ama tayibi sevmesem bile davosta iyi yaptı bu adam erdogana vurmak icin israil yandaşı bile oldu ya yuh artık :mad:

Geri