Çok sinirlendiniz üsttekine ne fırlatırdınız:D

höst ne dmk biliyormusn ya da bunu ne şeklde söylediğimi biliyormusun bilmiyorsun...

o yzdn bilip bilmeden yorum yapma bnm çıkanları gayet iyi kulağım duyuyo

yok bilmiyorum hadi git işine zoruna gitdiyse oynama bu oyunu çattık ya akşam akşam hem hakaret et hem üste çık sadece :clap:clap:clap

yok bilmiyorum hadi git işine zoruna gitdiyse oynama bu oyunu çattık ya akşam akşam hem hakaret et hem üste çık sadece :clap:clap:clap

zoruma qiden bişey yok senin zoruna qitmiş ki sataşıyosun...

ilk önce sen qit işine yola koyul şimdiden :goz:...

zoruma qiden bişey yok senin zoruna qitmiş ki sataşıyosun...

ilk önce sen qit işine yola koyul şimdiden :goz:...

kinini nefretini sen git msn de dedikodu yaparak dök burda daha fazla yazma istersen komik duruma düşüyosun azcık iyi şey kaldı zaten seninle ilgili onu da tüketme eyvallah

kinini nefretini sen git msn de dedikodu yaparak dök burda daha fazla yazma istersen komik duruma düşüyosun azcık iyi şey kaldı zaten seninle ilgili onu da tüketme eyvallah

sen kimsin yha bnm sana nie kinim nefretim olsunki tanımıyorum etmiyorum... msn de de dedikodu yapmıyoruz merak etme sen :goz: burda tek komik sensin hala ben buyum diye kendini belli ediyosun aferin sana devam et :goz: şimdi ii forumlar

sende bnm hakkımda iyi şey kalsa nolur olmasa nolur yha kaç yazar anammısın babammısın yada neyimsin
allah aşkına mantıklı konuş..

ALLAH ne verirse kafana atarım

Geri