Çok Korkunç

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0

aesad.jpg

10 saniyeden sonrasını izleyemedim :gulumseCocuk:

TIKLA

bu nedir böyle!adamin tüyleri diken diken oluyor!

Bu Konuyu Hepinize Bu kadar Geç Hatırlattığım İçin Sizden Özür Dilerim..
Videolar Bölümüne Konu Açarken Lütfen Caps Alın Ve Konunuzu Bu Şekilde Açın..Fakat Youtube'tan Embed Kodlarıyla Açılan Konular Sabit Başlığa Taşınmayacaktır..

Bence Fazla Korkunc Deil Hatta Hiç Deil Ama Emeğine Sağlık...

capsı ekledim .

Uyarı için teşekkürler..

Tamamını izLedim,İçinde VeriLenLer çoğunLukta ancak,TopLama oLduğu için kaLacaktır,
EtkiLenecek oLanLar izLemesin,Skat videodur söyLeyeyim =)

o adam kafaya sıkıyorya o bölüm bitirdi beni -Hakikat- En süper !

elbette sakat bir video, bunu yapan ve izlerken zevk alanın akıl sağlığından şüphe duyarım.

Bu Videoyu Yetkili Kimse Derhal Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Yazık Günah çoluk çocuk Izliyor Bu Videoları. Mide Bulandırmak Ve Bir Insanın Ne Kadar Kansız Bir Yaratık Olduğunun Kanıtıdır Kaldırın Lütfen..

Bu Videoyu Yetkili Kimse Derhal Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Yazık Günah çoluk çocuk Izliyor Bu Videoları. Mide Bulandırmak Ve Bir Insanın Ne Kadar Kansız Bir Yaratık Olduğunun Kanıtıdır Kaldırın Lütfen..

Ne diyonuz la siz :gulumseCocuk:

kan tutmasada bundan çok etkilendim ilk defa kusacak hale geldim dai naptın yaa... öğggğğhhhh töbe töbee..

yiğenim Sen Ne Bölümünde Olduğunun Farkındamısın :)

Sen Kadınlar Bölümüne Git İstersen :D

:victory:melek:goz:

İzLenmeyecek bi video değiL . . .
Bunu izLemeyecek kadar hassas oLmamak Lazım​

emeğine sağlık kardeş
yapanların yanına kalmaz elbet bu dünyada yada öbür dünyada.elbet cezasını çekerler.
allahın verdiği canı allah alır.

izledikden sonra gözlerim yaşardı nedense daha önce hiç böyle olmamıştı :S

Bu video iğrenç insan insasna yaparmı bunu bunlar da ALLAH korkusu yok ...Şu anda bile belki kaç kişiyi öldürüyorlar ...:terCocuk:

Sen giderken biz geLiyorduk Aygün =)

Her isteniLdiğinde VideoLarı kaLdırsaydık konu kaLmazdı btguven,
EtkiLeneceğini düşünüyorsan girmemen tavsiyedir bu böLüme,
Ayrıca böLümün adı korku16+,KüçükLerin girmesi zaten yasak,
Biz üreimize düşeni yapıyoruz ve uyarıyoruz,Ancak yinede girene birşey diyemeyiz,
Ve kendi insiyatifi ile böLüme ve konuLara bakanLarın sorumLuLuğu kendine aittir...

Geri