Valla Bende seneye Giricem Öss ye..Bende Meslek Konusunda Kararsızım .Ama İşletme Mühendisliği Hakıkında Biraz Bilgim var.İstersen Onu Açıklıyim Önce.
İşletme Mühendisliği Programımın Amacı işletmelerin kurrluşlarından başlayarak her aşamasında gerek teknik,gerekse iktisadi bakımdan etkin görev alacak niteliğe sahip,orta ve üst düzey yönetici yetiştirmektir.Programda Teknik Bilgilerin yanında işletmeyi bir bütün algıyabilen,yüksek bir analiz gücüne sahip,problemlere zamanında ve etkin çözümler üretebilen çağdaş yöneticiler yetiştirmek hedeflenmektedir.Öğrenim Süresi 4 yıldır.Temel Fen dersleri dışında SayısalAnaliz,Statik,Metod müh.,Termodinamik,hidrolik,hidrolik makineleri,dinamik,ekonomi,işletme ekonomisi,yönetim muhasebesi,genel muhasebe,üretim yönetimi,finansman,pazarlama,işletme hukuku,iş hukuku,yöneylem araştırması gibi dersler okutulmaktadır..Mezun Olanlara CEO Ünvanı Verilir.
Bu kadar İşte.Duyduğuma Göre çok iyi para dönüyor bu meslekte..Benimde Aklımda Olan Mesleklerden Birisi.Birazda Telekomünikasyon Mühendisliği hakkında bilgi veriyim ..
Telekomünikasyon Müh.:Telekomünikasyon Müh. 21.yy basşında hızla gelişen ve öenmi çok artmış bulunan bir mühendislik disiplinidir.Bu mühendislik disiplininde haberin üretimi,dağıtımı ve algılanması esastır.Ses,veri,Görünüt ve tv sistemleri,lokal alan ve diğer bilgisayar haberleşme ağları bu disiplinin ana uygulama alanlarıdır.Öğretim Süresi 4 yıldır.. Umarım İŞine Yaramıştır.