>>> Çok güzel Fıkra <<<

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Turkiye'de Obombo adinda genc bir Afrikali varmis. Birgun bu bir kiz gormus ve asik olmus. Gitmis ailesinden kizi istemis. Ailesi tabi gonulsuz, kizi vermek istemiyor. Ama karsilarindaki de oyle laf anlayan biri degil. Ters bi durum olur, kabilesini toplar bunlari siter atar. Demisler ki, biz buna hic yapamayacagi sartlar kosalim. Bunlari yapamazsa vazgecer belki. Neyse, Obombo'ya bizim kiz oyle evi olmayanla evlenmez, ev alman lazim.
"Kiz isterse Obombo alir" demis, gitmis bir ev almis. Olmadi bu sefer de son model araba isteyelim demisler.
"Kiz isterse Obombo alir" demis, gitmis araba da almis. Bakmislar olmuyor, sundan hic olmayacak absurd birsey isteyelim demisler. Bizim kiz 100 cm.den baskasiyla tatmin olmaz, aletin de tam 100 cm olmali! demisler.
"Kiz isterse Obombo keser!"

152.
Wilson adinda birinin bir civi fabrikasi vardir ve reklama ihtiyaci vardir. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson civileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini ifade eder. "Bana bir hafta ver" der arkadasi, "sana bir kasetle donecegim" Bir hafta sonra pazarlama uzmani wilsonu gormeye gelir. Kaseti videoya koyar ve calistirir.
Romali bir asker Isa'yi carmiha civilemekle mesgul, Yuzunu kamereya cevirir ve "Wilson civileri kullanin, onlar herseyi tasirlar" der. Wilson cilgina doner ve bagirir "Senin problemin ne? Bunu asla TVde gostermezler, Sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilarin Isa'yi Carmiha germesi gibi seyler istemiyorum" Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir, Yine kaseti Videoya koyar ve calistirir.
Bu sefer kamera Romanin disindan merkeze dogru yakinlasir ve carmiha Asili Isa'nin onunde durur. Romali bir asker yukari bakar ve 'Wilson civileri, herseyi tasir'. Wilson kendini tutar bu sefer. "Sen beni anlamiyorsun, carmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum bir hafta icinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" Bir hafta daha gecer. Wilson sabirsizca beklemektedir. Pazarlama Uzmani yeni kasetiyle gelir.
Saclari uzamis, ciplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. Bir duzine romali askerde pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameralardan birine donerek: 'Keske Wilson civileri kullansaydik!'.

Temel fena halde hastaymis. Hastaligi hemoroid. Kasaba doktoruna gidiyormus, bir sure verdigi ilaclari kullaniyormus, ancak sikayetleri durmadan tekrarliyormus. Derdini en yakin arkadasi Dursuna acmis. Dursun ona:
- Ula! Bunu bu kadar cekecek ne var? Benim amcamin ogli Istanbulda buyuk doktor, profosor. Bu isi o halleder,demis. Temelle beraber yola cikmislar. Dursunun amca oglu profosor bunlari iyi karsilamis.
- Sen hic merak etme, bu isin caresi cok. Verecegim ilaclari kullan, gecmezse ameliyatla -got nakli- yapariz demis. Temel sasirmis, utanmis sikilmis. Receteyi alip, donmusler memleketine. 2-3 ay Temel halinden memnun, hic yakinmasi yok. Derken 4. ay ayni hemoroid sikayetleri tekrar baslamis. Acmis telefonu istanbuldaki doktora:
- Benim sikayetler yine basladi demis. Doktor da ona:
- Peki, sen benden haber bekle, uygun bir (donor) organ bulunca seni arayacagim, demis. Aradan 1 ay gecmis, Temele telefon gelmis. Doktor demis;
- Oglum atla gel, sana uygun bir got bulduk! Temel utana sikila dusmus yollara, ama ne yapsin hastalik fena. Temele basarili bir ameliyatla -got nakli- yapilmis. Temel yine koyune donmus. Aradan aylar gecmis, Temel mutlu. Hic bir yakinmasi yok. Sikayetleri tamamen gecmis. Derken gunlerden bir gun takilan organa bir seyler olmaya baslamis. Temelin nakil gotu baska seyler istiyor!. Telasla doktora telefon acip bagirmaya baslamis.
- Ula doktoor. Sen ne yaptun. Habu taktugun gote bi seyler olayii. Doktor hemen nakil yapilan hastanin dosyasini acmis. Bir de bakmis ki olen adam inbe. Temele cevap vermis:
- Ulan, got senin degil ya, ****** gitsin..

Uluslarasi bir tip kongresi icin dunyanin dort bir yanindan doktorlar,Los Angelesin en luks otelinde toplanmislar. Gunduz kongre. Gece otelin barinda yarenlik. Isini bilenler icin, sonu odalarda bitebilecek avlanma firsati. Yakisikli doktor, barda hafif hafif ickisini yudumlayan muhtesem afeti gorunce fena heyecanlanmis,
- Tanrim ne doktorlar yaratiyorsun diye. Kadin ben diyeyim Sharon Stone. Siz deyin Raquel Welch. Yanindaki tabureye suzulmus hemen. Lafa baslamamin en kolay yolu, ortak meslekleri.
- Siz ne uzmanisiniz diye soze girmis yakisikli. Duraksamadan yanit vermis, Doktor afet.
- Ben penis uzmaniyim.
- Anlamadim- diye kucuk dilini yutarak sozunu kesmis yakisikli.
- Uzmanlik dalim penistir benim diye devam etmis, doktor afet.
- Dunyayi dolasip, cesitli milletlerin penislerini inceliyorum. Sonra da bunun, kadinin Tatminindeki etkilerini. Yakisiklinin saskin saskin baktigini gorunce, biraz daha aciklamis, Doktor afet.
- Simdi bakin. Italyan ve Iran erkekleri kadinlari cildirtmalari ile unludur. Neden mi? Italyan erkeginin penisi ince ama uzundur. Derinligine uyarir. Vajinal orgazma ulastirir kadini. Iran erkegininki ise, kisa ama kalindir. Birlesme aninda klitorise baski yapar. Bu da klitoral orgazm saglar. Bir an duraklamis Doktor afet.
- Neler konusuyoruz boyle. Daha tanismadik bile. Benim adim Marylin Taylor. Ya sizinki. Ayaga kalkip saygi ile egilmis yakisikli:
- Roberto Rafsancani!.

Geri