ÇOK ACİL YARDIM.!.Konu:ADLS

cobrados

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir arkadaşımın kotası aşırı olarak artmakta ve internetten dowland yapmamalarına rahmen kotaları gunluk olarak hızlı bir şekilde artmaktadır.

Adls üyeliginin başka biri yada birileri tarafından kullanıldıgını sanıyoruz veyada hattan kacak olarak ayrı bir hat cekildiginden supheleniyoruz.

Benim bu konuda soyle bir sorum olacak : Eger bu yada buna benzer nedenler varsa bunu nasıl saptayabilirim bunun bir programı veya takip edicegim anlıyacagım bir yöntemi var mı? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Saygılar....

eger wireless kullanıyorsan ve ağına şifre koymadıysan başkaları baglanıp download yapapabilir.

abcas' Alıntı:
eger wireless kullanıyorsan ve ağına şifre koymadıysan başkaları baglanıp download yapapabilir.

Şimdi pc konusunda pek bir bilgim yok yani wireles i nedemek oldugunu bilmiyorum ama ağ şifresi koydugum taktirde problem cozulecekmi?

evet herhangi bir problemin kalmaz yanlız şifren ya 6 harf yada 12 harf olmak zorun.

Wireless: Kablosuz ag baglantısıdır. kısaca: kablosuz olarak internete bağlanırsın.

abcas' Alıntı:
evet herhangi bir problemin kalmaz yanlız şifren ya 6 harf yada 12 harf olmak zorun.

Wireless: Kablosuz ag baglantısıdır. kısaca: kablosuz olarak internete bağlanırsın.

cok saol cok tesekkur ederim ilgilendigin için

sorun çözüldü heralde ama senin arkadaşının kablolu mu kablosuz mu modemi mesela bi arkadaşımında böle olmuştu onunda kablosuzdu birisi laptopı getirince oraya çalışıyor internet en iyisi kablolu modem

Geri