Çocuklarımızı Bulalım

Tuman

New member
Reaction score
0
07/04/2006 günü öğle saatlarinde Çanakkale Şehitleri ziyareti sırasında 2,5 yaşındaki kardeşimiz Şeref Can Engin kaybolmuştur. Üzerinde kemik rengi şapkalı kazak ve mavi kot pantolon bulunan küçük Şeref'in kaçırılmasından şüphe edilmektedir. Şeref Can'ı ve eş zamanlı kaybolan diğer 3 çocuğu kaçırdığından şüphelenilen çetenin elebaşının eşgalinin resmi yukarıdadır. Görenlerin insaniyet namına 0505 432 26 64 nulu telefona bildirmelerini rica ediyoruz.

Çocuklarımızı organ mafyasının kaçırdığı haberi yayılmaktadır lütfen zanlının eşgalini ağda yayalım.

kayipcocuklar.JPG

Çetenin ele başının Eşgalleri
esgaller.JPG

bunu dün haberlerde izlemiştim

yeri burası değil konunun güncel bölümü olabilirdi yeri

paylaşım için teşekkürler

Duyurulara ekleyeme çalıştım olmadı sorumlu arkadaşlardan gereği yapmalarını rica ederim.

inşallah bulınur lar

ben çoktan beri bu iş e yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah bulunur

bu cocukları gordukce icim burkuluyor insaallh bulunurlar

inşallah dediğiniz gibi organ mafyası kaçırmamıştır!...

inş en yakın zamanda bulunur ve kaçıranların cezasıda verılır dılegıyle
ama bunların allah belasını versın

Serap Ezgü ile Biz Bize'de çocukların aileleri hemen hergün tv'ye çıkıyor.15 gündür sonuç alınamadı.

inşallah en kısa zamanda bulunur...

İnşaallah en kısa zamanda bulunur.Ben şu an adını vermek istemediğim sitede konuyu açtım.(reklam olur diye vermiyorum).İlgili kişilerin diğer sitelerde açması dileğiyle.Bu çocuklar hepimizn çocuğudur.

olay hakkinda bir gelisme var mi?

4 Mayıs 2006
2 kuzen ölü bulundu

Hilmi DUYAR- Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, 21 Martta “okula gidiyoruz” diyerek evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki çocuğun ölü bulunduğu bildirildi.

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'ne bağlı Karacalar Köyü'nde, 44 gün önce okula giderken esrarengiz şekilde kaybolan 10 yaşındaki kuzenler Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım'ın cesetleri, kendi köylerine 8 kilometre uzaklıktaki Çamurlu Köyü civarında çürümüş halde bulundu. Hayvanlar tarafından parçalanan ve parçaları çevreye dağılan cesetler, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Umutla sağ bulunmalarını bekleyen aileler, çocuklarının cesedinin bulunduğu haberiyle yıkıldı. Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu olayın ‘sapık işi’ olabileceğini söylerken, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Alaattin Katı, ilk belirlemelere göre çocukların organlarının alınmadığını, tecavüz konusunda da kesin sonucun otopsiyle anlaşılacağını belirtti.

44 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞLARDI

Savaştepe’ye bağlı Karacalar Köyü Mustafa Kangal İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım, 21 Mart'ta öğle yemeği için geldikleri evlerinden, yeniden okula gitmek üzere ayrıldı. Ancak iki küçük kız akşam üzeri eve dönmedi.

Kuzenlerin öğleden sonra okula gitmedikleri de ortaya çıktı. Bunun üzerine güvenlik güçleri ve jandarma, kuzenleri bulmak için seferber oldu. Tüm bölge karış karış arandı, ancak sonuç elde edilemedi.

Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, iki çocuğun cesedinin dün saat 23.00 sıralarında kaybolan hayvanlarını arayan bir vatandaş tarafından, Savaştepe yoluna 150 metre uzaklıkta, orman yolunda, menfez içinde bulunduğu bildirildi.

ÖLDÜRÜLDÜKLERİ SANILIYOR

Çürümüş ve parçalanmış cesetlerin, kaybolan Büşra ve Tuğçe'ye ait olduğu anlaşılırken, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cesetler Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kızların, büyük olasılıkla öldürüldükten sonra cesetlerinin kalın bir naylona sarılıp menfeze bırakıldığı, ancak hayvanlar tarafından parçalandığı ve parçaların çevreye dağıldığı kaydedildi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Alaattin Katı, “Çocukların cesedi çürümüş. Ancak ne zaman öldükleri, nasıl öldükleri Adli Tıp raporu ile netleşecek” dedi. Albay Katı, bölgenin karış karış aranmasına karşın çocukların cesedinin daha önce neden bulunamadığı yönündeki soruya, aramanın 5 kilometrelik alanda yapıldığı yanıtını verdi.

Kurmay Albay Katı, çocukların organlarının alınıp alınmadığı, tecavüze uğrayıp uğramadıkları soruları üzerine de, “Bizim ilk belirlemelerimize göre organ alınmamış ancak kesin sonuç otopsiden ve adli tıp raporundan sonra belli olur. Tecavüz edilip edilmediği konusunda ise yorum yapamam. Kamuoyunu yanıltmak istemem” dedi.

Kurmay Albay Katı çocukların, bulundukları bölgeye kendi başlarına gelmiş olamayacaklarını kaydederken, “Oraya düşüp ölmüş de olamazlar. Ancak olayda tabanca, bıçak ya da herhangi bir silah kullanılmadığını söyleyebilirim. Kesin ölüm nedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor sonrası belirlenecek” diye konuştu. İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, bölgede inceleme ve araştırmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Bu arada Adli Tıp'ta yapılan ilk belirlemeye göre Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım, iple boğularak öldürüldü. Çocuklara ait cesetlerden birinde kolye, diğerinin de ayağında çorap bulunması dikkati çekti.

VALİ:SAPIK İŞİ OLABİLİR

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu da Burhaniye'de yaptığı açıklamada, çocukların ölümüne çok üzüldüklerini belirtti. Tuğçe Yıldırım ve Büşra Karabacak'ın cesetlerinin bulunduğu haberi üzerine saat 02.00'de olay yerine gittiğini belirten Vali Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Savaştepe İlçesi'ne bağlı Çamurlu Köyü Muhtarı Murat Kaya, kaybolan hayvanlarını arazide ararken cesetleri bulmuş. Çocukları canlı buluruz diye umudumuz vardı. Ancak dün gece muhtar Murat Kaya'nın ihbarı ile çocukların öldürüldüğü ortaya çıktı.

Çocuklar öldürüldükten sonra bir menfezin içine gizlenmiş. Cesetlere yabani hayvanlar zarar vermiş. Tuğçe'nin cesedi tanınmaz hale gelirken Büşra kafa ve yüz kısmından tanınabilmiş. Olay bir sapık işi olabilir. Kesin ölüm nedenleri ve zamanının belirlenmesi için cesetler Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Organ mafyası söylentileri çıkmıştır. Olayın organ mafyası ile ilgisi yok. Yöremizde organ mafyası yok. Aileler bu konuda rahat olsun.

Tedirginliğe gerek yok. Ancak aileler çocuklarını takip etmeli. Çocuklarımızın öldürülmesine çok üzüldük. Olayı adli merciler ve jandarma takip ediyor.”

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/43...asp?m=1&gid=69

Allah bunları kahretsin

ailesine allah sabır versin ne diyelim!

Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun ... Çok üzüldüm yani bölye insalar yüzünden 2 tane can gidiyor ...yazık yazık Allah çoçuklara bu zulmü yapanların belalarını versin

parça parça etmişler torbalara koymuşlar aileler şu anda şov tv de perişanlar moralim çok bozuldu

nasıl kıyıyorlar bu küçük çocuklara anlamıyorum ya nasıl insan bunlar bunları bir yakalrsam ya da denke gelirse hiç düşünmem bile bir pislik ten kurtarmış olurum milleti şerefsiz adi köpekler ( kusura bakmayın)

gösterdiğin hassasiyet, ısrar ve dileklerini paylaşıyorum.... öldürülen çocuklar için Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim... kayıp olanların ise bir an önce bulunmasını yine Yüce Yaratıcı'dan niyaz ederim...

Geri