Çocukken yaptığınız delilikler/piskopatlıklar....?

muratbeyim

New member
Reaction score
0
Bir zamanlar hepimiz çocuktuk ve farkında olarak ya da olmadan birçok delilikler yaptık. Bunları paylaşalım...

Konuyu açan kişi olarak öncelik benim.

Sanırım yaşım 8-9 civarıydı. Evdeki çakmak benzini ile mahallenin kedisi üzerinde bir deney yapmaya karar verdim. Kedinin üzerine benzini döktükten sonra ne olur çok merak etmiştim herhalde. Çakmağı çakınca tabi ki kedicik alev topuna döndü. Allah'tan kediyi yakmadan önce bağlamıştım. Hemen hazırda tuttuğum bir kova suyu kedinin üzerine boca ettim. Kedi ölmedi ama uzun bir süre tüysüz dolaşmak zorunda kaldı. Ben de uzun bir süre vicdan azabı çektim.

Bir keresinde de kurbağalar üzerinde deney yapmaya karar verdik arkadaşlarla. Malum ben doktor oldum kızlar da hemşire oldu. Ben ameliyata başladım hemşireler ameliyathaneyi terkettiler. Bunun üzerine ameliyat yarım kaldı ve hasta öldü...

Sıra sizde.....

dhkpc dedim

aman aramızda kalsın...

daha orta 3.sınıfa gidiyordum...
günlerden cuma idiç1 hafta sonra 19 mayıs kutlamaları vardı ve pazara denk geliyordu.okul müdürü karar almıştı herkez pazar günü oklda olacaktı.öğretmenler yoklama alacaklardı.Cuma günü öğleden sonra okulu ektik ve baraja gitmeye karar verdik.Neyse dönüşte okuldan 500 mt uzakta su deposu vardı.İnsanlar ateş yakmış kömürleriyle duvara sevdiklerinin isimlerini yazmıştı.Benimde aklıma bir cinlik geldi ve 19 mayısta okula bomba atılacağını yuazdım.Altına da dhkpc...o zamanlar azgın zamanlarıyıdı ve eylemlerinden önce aynı bu şekilde kendilerini ihpar ediyorlarmış.ertesi gün ilk okullar pikniğe gidiyorlarmış ve sınıf öğretmeni yazıyı görmüş.aynı gün jandarmalar depoyu mesken tuttu.ve bu bir hafta sürdü.aynı zamanda hergün okulda 2 polis sürekli ders aralarında okulu kontrol ediyorlar.çarşamba günü sınıf öğretmenimiz durumu anlattı bize.herkez telaş içinde bende gizlice gülüyorum ama aynı zmanda 3,5...jandarmalar polisler heryerde bi bilseler dikecekler...tabi bütün sınıf öğrendi.ve içlerinden biri matematik öğretmenimiz olan md.yardımcısına anlatmış.tabi matematiğim çok iyi olduğundan inanmamış öğretmen o yapmaz demiş.1 hafta geçti 17 mayıs cuma günü sabahtan müdür öğleden sonra tören olacaını ve pazar tatil olacağını söyledi.apar topar hazırlıklar ve tören.tabi cuma cumartesi pazar ve pazartesi tatil oldu.yanlızca bizim okul değil civardaki tüm okullar.ama 2 ay boyunca yusufla arkadaş olduk....

Bizim kedi irtifa kaybetmiş roket gibi bütün mahalleyi aydınlatmıştı.....Bi de 5 yaşındayken traktörü çalıştırdım , vitesdeymiş garaj kapısını yıkıp durdu. dayım da kulaklarımı çekti.....

19 mayısta yaptığın bomba fikri çocukken benimde okula gitmek istemediğim zamanlarda yapmayı çok düşündüğüm haylazlıklardan biriydi. Senin kadar cesur davranamamışım demek ki. Çünkü hiç yapmadım.

bende zamanın bırınde mın 10 sene evvel yazın koye gıtmıstık malum yazın tatılde 1 haftalıgına falan gıderdık ıste dedemler saolsun neyse bende tarlada akrabalara yardım etmeye gıtmıstım kucukluk ıste traktore merak sardım ben kullanayım sıye ısrar ettım traktorun ucuna da ınek baglıydı yan vıtes gerıdeymıs ben gaza basınca traktor gerı gıttı bırazda telasla duruduramamıstım ucunda da ınek suruklenıyor tabı herkes kosmustu ben de bı guzel paparayı yemıstım ama allah tan ınege bısey olmadı :))

Geri