Çivi çiviyi Söker mi ?

Çivi çiviyi Söker mi ?

• hemen başkasını bulmak isterim ama başkaları neder korkusundan beklerim..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    65
ahahah varya herkes hemen hemen başka biş tane buluyo ne hikmetse :) nası bi aşk yaşıyolarsa içlerinde.....

arkadaşlar yanlız kalamamak acizliktir.... seven insan gerçekten aşık olan aşkı tadan insan kolay kolay hayatına başka birini sokamaz..... hayaliyle anılarıyla bir müddet yaşar

yazık hiç yakıştıramadım size :p :D

ömrüm tükendi laf anlatmaktan .... olurda giderse ... zor adamı oynarım karşı tarafı pek sallamam...

altyapiyi hazirlar tekrar olaya girerim :)

eger gercekten cok sevmişsem kabullenemem vede barısmak için ve gönlünü almak için heseyi yaparım

eğer sevdiysem uzun süre hayatıma kimseyi almam kendi kabuğuma çekilirim

Kızlar otobüs gibidir kaçırırsan yenisi gelir.
:) :) :)

Anket Düzenle Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çivi çiviyi Söker mi ?

Hemen başka bir sevgili arayışına girerim..
acun_karo, bim_28, Blacksymbian, evrenbesiktas, FBozkanFB, FxmaN, Leke, PESİMİST, REDFOX, Romtlck, ruzgar, SEPTAGH 12 34.29%
hemen başkasını bulmak isterim ama başkaları neder korkusundan beklerim.. 0 0%
Eğer onu sevmişsem uzun süre hayatıma kimseyi almam..
ahmetcan, By_GeNcO, Dark_Angel, ersincnc, gizemliperikizi, HellsAngelx, mendo68, Sevencloves, ShitDeath, sOrUnLu, Ugly_Duck, unqovernable, whitebird, ^^_Elvis_17_^^ 14 40.00%
Ayrıldığım kişinin arkadaşını ayarlamaya çalışırım..
hannibalgs 1 2.86%
Ayrılıktan sonra "Zor İnsanı" oynamaya başlayıp etraftakileri etkilemeye çalışırım..
barbazula, The cakan's 2 5.71%
Ayrılığı kabullenmem ve zor kullanarak onunla beraber olurum..
DeSaNTRaLiZaSYoN 1 2.86%
Ayrılığı Kabullenemem ve tekrar barışmak için herşeyi yaparım..
AngeL, blody 2 5.71%
Ayrılığa üzülmüş numarası yaparak duygusal insan gibi gözükür başkasını ayarlarım.. spysense 1 2.86%
Ayrıldığım kişiyi sinir etmek için hiç sevmediğim sadece hoşlandığım biriyle çıkarım..
albay2342 1 2.86%
Hiç sefgilim olmadı ki Ne yapacağımı bilemem
Uzunefe 1 2.86%

Evet çivi çiviyi sökmüş:):)

eee ne demislerrrr gidenee bay bay
Gelenee hay hay :D
alakasizlar için gereken budur
ama çok sevdiysemm eger illaki gidecekse gitme diyemem
galiba uzun süre yalniz kalmayi tercih ederdim

Hemen başka bir sevgili arayışına girerim..
acun_karo, bim_28, Blacksymbian, Cinayet_Sebebi, evrenbesiktas, FBozkanFB, FxmaN, Leke, PESİMİST, REDFOX, Romtlck, ruzgar, SEPTAGH 13 32.50%
hemen başkasını bulmak isterim ama başkaları neder korkusundan beklerim.. 0 0%
Eğer onu sevmişsem uzun süre hayatıma kimseyi almam..
ahmetcan, By_GeNcO, Dark_Angel, ersincnc, gizemliperikizi, HellsAngelx, mendo68, merve_0002, react0r, Sevencloves, ShitDeath, Ugly_Duck, unqovernable, whitebird, ^^_Elvis_17_^^ 15 37.50%
Ayrıldığım kişinin arkadaşını ayarlamaya çalışırım..
hannibalgs 1 2.50%
Ayrılıktan sonra "Zor İnsanı" oynamaya başlayıp etraftakileri etkilemeye çalışırım..
Barbazula, The cakan's 2 5.00%
DeSaNTRaLiZaSYoN 1 2.50%
Ayrılığı Kabullenemem ve tekrar barışmak için herşeyi yaparım..
blody, Gonax 3 7.50%
Ayrılığa üzülmüş numarası yaparak duygusal insan gibi gözükür başkasını ayarlarım..
spysense 1 2.50%
Ayrıldığım kişiyi sinir etmek için hiç sevmediğim sadece hoşlandığım biriyle çıkarım..
albay2342 1 2.50%
Hiç sefgilim olmadı ki Ne yapacağımı bilemem
berkant, berkelson, Uzunefe 3 7.50%

Oylayanlar: 40.

eğer gercek bir sevgi ise bana göre unutmak zor...

HAHHAHA en pisliğiniz benim

DeSaNTRaLiZaSYoN 1 2.50%

Eğer gerçekten sevmişsen uzun bir süre kimseyle beraber olmazdım.Çünkü düşünsenize gerçekten sevmişsin ama ayrılmışsın ve bi zaman sonra başka bi kızla beraber olmaya başladın.Hep o eski sevgilinle yaptığın muhabbetleri açmaya çalışcaksın ama aynı olmayacak,eski sevgilinle yapmayı sevdiğin şeyleri yapacaksın aynı olmayacak,onun gibi kokmayacak onun gibi bakmayacak.Yani tanıdık bir ses arayacaksın ama beklediğin sözler duydukların olmayacak.

bu olay benim başıma 6 sene önce geldi. çok sevdiğim bir kız vardı. 2 yıl çıktıktan sonra çevremizin baskısı yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. ben kızdan ayrıldıktan sonra 3 yıl kimse ile uzun bir ilişki kuramadım. daha sonra bir kızla tanıştım ve onunla 5 yıldır çıkıyorum.

Ne varki geçen çarşamba eski kız beni aradı ve akşamı önunla buluştuk. bu olaydan sonra bir kere daha çıktık. beni o kadar süre sonra aramasından rahatsız oldum ama hayata bir kere geliyoruz beyler

BOŞVERRRRRr

insan gercek sevgiyi bulunca ... gerisi hikaye zaten :)

sevgilim olsaydı gidip kapsına kırmızı bir gül bırakırtık

Geri