Çin İşkence leri hepsi burda tüyler ürpertici....

Saw 3 filminde vardı benim çok etkilemişti yazayım dedim

Adam Büyük Bir Kazan İçine Boynundan bir telle kazan zemine Bağlanır. Kazanın Tam üstünde bir makina vardır.Görevi Hayvan Parçalamak.. Bu Makinaya Sıra Sıra Canlı Pis Çamuru Domuzlar Atılır Tüm Etleri Parçalanan Domuz Etleri ve kanı adamın üstünde dökülür Adam Domuz Eti Ve Kanında Boğulur

-Saç derisini yüzüp öğlen sıcağında güneşte bekletmek ve sonu yavaş yavaş ölüm...

muhahahah:D bu çok komikti ya:D

Yaw bu çinliler ne yiyorda bukadar zeki oluyorlar :) ( ne yiyorlarsa ben yemek istemezdim belki bende ters etki yapar ) :)

Bunların hepsi cin isgencesi deil ki ama cok gusel paylasım olmus saol tarantino filmi izlemiş kadar oldum 10 veya 15 suçlunun aynı yere kitlenmesi ve yemek ve su verilmemesi sonucu günler geçtikçe birbirlerini öldürüp yemeleri... ben bunu tuttum ya

wahşet gercekten tüylerim ürperdi :p

'' Domuz bağı ile bağlanıp kafaya damla damla su verilmesi ,bi müddet sonra o damlalar balyoz gibi geliyor adama '' bunu daha öncede duymuştum. Ne kadar ilginç. Teşekkür ederim.

bence en kötüsü Saç derisini yüzüp öğlen sıcağında güneşte bekletmek ve sonu yavaş yavaş ölüm...

İŞte Pkkli Yakaladinmi Kurayla Bunlari Uygulatcan Yaparlarsa Bİzİm Ewde AÇ Fare Bol BaĞiŞliyabİlİrİm

Eline SAğlık tırstım ourken bea

dostun hakketten hepsi birbirinden kötü. benim bildiğim bi iki bi işkence çeşidi war bende onları yazıim bari ama çin işkencesi olmasa gerek :

1)önce bir güvercin tüyü alınır we kenarları 1-2 santim kesilir. daha sonra bu tüy yağa batırılır we ele geçirilen teröristin erkeklik organına (güewrcinin dersine bağlanan taraftan) güzelce sokulur.buraya kadar pek can acısı yok ama... daha sonra bu tüyü (tam olarak ne kadar sonra olduunu unuttum ) bu tüyü ordan hızlıca çekerek çıkarmak....

2)Bu da yine aynı yere uygulanan bi işkence.ince bi cam boruyu alırsın we penisin içine bi güzel yerleştirirsin... ya sonrası.... we o çubuğu penisin içinde parçalara ayırırsın.bu da tabi ki son deil.bi de tuwaletini yapacağı zamanı düşünsenize....

Kendinizi kötü hissetmiş olmalsınız :)

-1 buçuk, 2 metrelik kazığa oturtmak(genelde bayanlar)...

bu bana pek ceza gibi gelmedi :D

hepside aşırı acımasız:(

gercekten tüylerim ürperdi paylaşımın için saol

adamlar ufak alan ama işte bikaç tanesini duymuştum paylaşım için tşk

bu da bişeymi_
bnce testerenin cezaları üstüne yok... tabi ona göre bu ceza diil ; oyun

Geri