Ben bir tek KÜRT kanalına ve bür kütçülere karşıyım.
Lazların kanalı olsun, Çerkezlere de kanal açılsın.
Ama ülkeyi böleceğim diye eline silah alıp dağa çıkan köpeklere sus payı verilmesine karşıyım.
Kürtçe kanal açılması kürtlere kültürel hak verilmesi demek dağda bu vatan için şehit olan tüm kardeşlerimi niyazi etmek demektir. Onlar bu köpekler istediklerini alamasınlar diye şehit oldular.
Bakın bu linkte kürtlere hangi kültürel hakları vermişiz açıkça yazmıştım. Atıp tutan kimsenin sesi çıkmamış.:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/569004-kurt-yok-kurtce-yok-5.html
Ben ayrı devlet istiyorum diyen adama değil kanal günahımı vermem ben. Ancak AKP gibi islamcı döneklerden alırlar o kanalı. O kanal AKP nin de Kürtçülerin de başın ayıkılacak merat etmeyin.
Bir de @ghuzz adlı laf cambazı... Foruma sirk gelmiş sandım yazılarını okurken. Tam bir Fethullahçı hatip edası ile son derece edebi ve saygılı giydirmeye çalışmışsın. Ama hem sokak gördük çok şükür hem fakülte... Bu ülkedeki herkesi sayarken bir ırkı unutmuşsun.Türkleri. Hani şu Türkiye denilmesinin sebebi olan Türkleri...
Bu ülke sadece çerkezz roman laz kürt abaza lardan oluşan bir mozaik değil.
Bu ülke Türk oğlu Türktür. Bu ülkede muhacir denilenler Osmanlının batıya gönderdiği sonra tutunamayıp geri çekilirken beraberinde getirdiği TÜRK lerdir.
Ne kadar insancıl soytarılar türemiş. Vay efendim demokrasi insan hakları demokrasi falan...
Avrupa Birliği üyesi Yunanistan da Batu Trakya Türkleri ne durumda bilen var mı? Yunanistan ın en geri kalmış yerinin Türklerin yaşadığı coğrafya olduğunu kaç kişi biliyor?
Bu ülkenin başbakanı cumhurbaşkanı bile ırk olarak Türk değil ki? Bu ülkede kime baskı uygulanmış?
Kürtçü şerefsizler hak mak istemiyor. O köpekler ayrı devlet istiyorlar.
Bu ülkede kürtten cumhurbaşkanı olmuş.
Senelerce bir kürt bu ülkede iç işleri banaklığı yapmış.
Bu kürtçüler içişleri bakanılığı yapan diyarbakırlıyı görmezden gelirler. Çünkü kürtçü olmayan ayrı kürt devletine destek vermeyen kürleri kürt saymazlar.
Ben anadolu lisesinde okudum yanımda bir sürü kürt çocuk okuyordu can ciğer arkadaşım oluyordu.
Üniversitede her gün eylem yapan boykot yapan sosyalist pkk lı kürt çocukları vardı diplomalarını aldılar...
Nerede ayrımcılık.
Ben kürdüm diyenden başka ayrımcılık yapan yok. Kürdüm hak istiyorum diyene hakkın kralını da verirler bir gün.
Bu ülkede kürtlere ayrımcılık falan uygulanmıyor tüm kültürel hakları da var.
Bu kültürel hak isteyenlerin tek isteği var o da ayrı devlet.
Kanalı verdi başbakan.
Umarım elini verip önce kolunu sonra başka yerlerini kaptırmaz...
Bu ülkede sadece azınlıklardan bahsedenlere hatırlatayım
BU ÜLKEDE BİR TÜRK ÇOĞUNLUK VAR VE GİDEREK RAHATSIZLIĞI ARTIYOR.