Çerçeveden Fırlayan 3D Resim Yapma....Süper birşey...Tutorial By BlackwomaN

ya arkadaşlar biraz anlatımda sorun var ama konunun ortalarında başka bi arkadaş güzel anlatmış sagolsun. Gelelim şu 6. kısım olayına :D bende başta zorlandım ama orada gerekli kısmı silelim denilen yer decupe olayı ya , cercevenin içi ve resim hariç , resmin etrafını bi guzel decupe ediyorsunuz olay bitti ;) sonrası hayal gücü ve yaratıcılık , ben yaptım ama ilk deneme baya kötü oldu :D :D

pekala yunus kardeşim decope tamam hallettik diyelim ama şimdi toplamda çalışmada 3 tane layer oluyor, resim olan layer ortada kalıyor, alttaki layere siyah üstekine ise çerçeve vereceğimiz bölümü seçip beyaz yapıyoruz ve çerçeveye transform olarak istediğimiz görüntüyü veriyoruz... Pekala ondan sonra ne yapılıyor 3 layer kalıyor üsttekinde çerçeve ve beyaz ortadakinde normal resmimiz alttakinde siyah.... Bundan sonra zaten olay başlıyor o beyaz çerçevenin içine resmi nasıl oturtuyorsun zaten olaylar bittikten sonra layerleri flatten yapıp birleştirme yapıyormusun... Benim ve bazı arkadaşların anlıyamadığı olayda çerçeveyi yaptıktan sonra başlıyor... Buna bir açıklama yapılırsa iyi olur...

mr.boom teşekkürler net bir açıklama yapmışsın, sonunda hallettim şükür... Blackwoman konuyu sen açtığın ve anlatmaya çalıştığın için sanada teşekkürler...

güzel bir çalışma çıkartmışsın blackwomen saol teşekkürler

nasıl olmuş :)

20pt0zn.jpg

ne zamandir aradigim birseydi her ne kadar yeni ögrensemde umarim yaparim :D

saol kardeş gerekli bölgeyi sildikten sonraki kısmı yapamadım

yapmayi denedim ama benimki almanca oldugu icin adimlari tam yapamadim ve olmadi.. :)

yinede paylasim icin cok tesekkürler.

emeğine sağlık.teşekküler

yok kaç saat uğraşıyorum olmuyor
layer siyah ve beyaz olayından sonra olmuyorrr
yardımmm

sağolama nasıl indiricem bulamıyorum

Geri