Çerçeveden Fırlayan 3D Resim Yapma....Süper birşey...Tutorial By BlackwomaN

cok tşkler ben bir kaç 2 program indirdim ama 3d programını nasıl indirecem ....

dostum 3d programı değil PHOTOSHOP indiricen varsa sorun yok zaten ...photoshopta 3d resim yapmak için hazırlanmış bir örnek tutorial bu...

uffffffffffff ya o kadar denedim ama bişeyler eksik heralde bi türlü olmuyor.yinede ellerine sağlık.ama yukarıda hazırladıkların süpeeer.........

blsckwoman hiç açıklayıcı değil neden bu kadar acemılerı hesaba almıyosun bı kaç resım daha koysaydın daha açıklayıcı olurdu yinede teşekkürler ama kullanamadım yöntemini keşke yardımcı olabılseydın yha

kardeş ben link filan göremedim.istersen bi bak .saol

bilader hiçbirşey anlayamadım öyle bir anlatmışsın ki FBI bile çözemez

teşekkür

çok teşekkür ederim güzel bir çalışma olmuş.Yapmaya çalıştım ama başaramadım.Birşeyleri Yanlış yapıyorum ama ne olduğunu çözemedim

Teşekkür ederim.....kardeşim saol.........

Teşekkür ederim.....kardeşim saol.........

Çok uğraştım ama başardım.. herşey perspektifde bitiyor.. gerisi kolay...

dc8xx4mfl2.jpg

teşekkürler:clap

ben teşekkür ederim.. ellerine sağlık.. klawyene sağlık :)

açıklayıcı bir anlatımla süper konu olmuş teşekkürler saol

arkadasim emegine saglik, cok güzel olmus.. denedim amma ve lakin su silme isinde takildim kaldim... fazlalik yerleri silemiyorum.. ya tam anlamadim ya da bi yerde yanlis yapiyorum... PM olarak msn adresinizi verin demissin de bu PM nedir.. ben burda cok yeniyim ve bazi yazim sekilleri bilmiyorum ve 50 mesajim olmadigi icin özelden yazma hakkina da sahip degilim.. yalniz bu program hakkinda baya deneyimli gibisin, senden ögrenmek isterdim :) tekrar anlatimin ve emegin icin cok tesekkürkler...

elıne saglık arkadasım guzel olmuş ama bende yapamadım gıttı sılme konusunda tıkandım yanı layere cıft tıkla demıssın ordan sonrasını anlayamadım kusura bakma... Ozelden msn de yazamadım 50 mesaj dıyor sen bıze ozelden msn atsanda ulassak sana... Sımdıden sagol..

Geri