Çerçeveden Fırlayan 3D Resim Yapma....Süper birşey...Tutorial By BlackwomaN

teşekkürler emeğine sağlık mükemmel resimler

2d14xdt.jpg

vay be güzel teknikmiş. teşekkürler

öncelikle bu konudaki açıklamalarınız için saolun ben daha yeniyim birşey aklıma takıldı herşeyi anladım fakat şu çerçeve dışında kalan bölgeleri (kafa,kol,bacak gibi) nasıl bu kadar net yapıoruz yani ben backgroundu silerken hiç bu kadar gerçekci çıkmıo daha doğrusu pürüzlü oluo bu da resmi çok çirkin gösterio çerçeve dışında olmasını istediğimiz alanların çok daha net çıkması için ne yapmamız lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

yardımlarım için çok tşkkr ederim fakat ben çok yeniyim photoshopta yine yapamadım:( 50 msj yollamadığım için size özel msj da atamıorum msnimi wermek için o yüzden siz bana msn adresinizi özelden yollarsanız müsait olduğunuz zaman msnden yardım edebilir misiniz

Arkadaşlar layeri siyahla doldurun diyorya nasıl dolduracaz.?

Layeri siyahla doldurmamız gerekiyor bende cs3 extended yüklü baktım baktım paint seçeneği yok
2upspzs.jpg
ne iş anlamadım

screenhunter1re7.jpg

Burdaki ögeye (Gradient toool) basılı tutarsan bi iki saniye orda resımdeki araç görünür, renk paletinden rengini seçtikten sonra bu araca (Paint bucket tool) tıklayıp secıyoruz ondan sonra doldurmak ıstedgımız alana bi kez tıklayarak dolduruyoruz.:victory

screenhunter1re7.jpg

Burdaki ögeye (Gradient toool) basılı tutarsan bi iki saniye orda resımdeki araç görünür, renk paletinden rengini seçtikten sonra bu araca (Paint bucket tool) tıklayıp secıyoruz ondan sonra doldurmak ıstedgımız alana bi kez tıklayarak dolduruyoruz.:victory

Sağol buldum yardımınla

aklim durdu fikrim kasarli gibi oldu walla tesekkürler:D

cok tşkler ben bir kaç 2 program indirdim ama 3d programını nasıl indirecem ....

Geri