çok kötü anlatmışsın yaa!!
5-6 işlem yapıyorsun bize 1ini yazmışsın!!
Acayip saçma bişey olmuş!!
çok kötü anlatmışsın yaa!!
5-6 işlem yapıyorsun bize 1ini yazmışsın!!
Acayip saçma bişey olmuş!!
Çok fena saçmalamışsın sen. Ben şıp diye anladım affedersinde. Biraz kitap oku, anlam kapasiten gelişir.
Sadece biraz hayalgücü, biraz yetenek ve bu ikisinin karışımından biraz daha fazlası...
Bak işte az önce yaptım (ve daha ilk):![]()
TEŞEKKÜRLER...
![]()
Sakin Ol Black Ben Söle bi okudum yazdıklarını Anlasılmıcak bişi yok ama Daha sade Anlatım yaparsan Bizler için Kolay olur uzun olmusYani sen anlat yapayan özeline gelsin Saten anlamayanın burda işi olmaz
Bu arada 1 kes okudum ilk deneme nasıl![]()
6-Şimdi ctrl+d(deselect) yapın sonra da edit>transform>perspective ıle shift'e basılı tutarak soldan veya sagdan cerceveye boyut kazandırın (bazı pclerde shifte gerek kalmadan yapılabilmektedir...)gereklı bolgeyı sıldıkten sonra cercevelı olan layerı yerleştirdiğinizde orjinal fotonuzun üzerine denk gelen beyaz çerçeve kısımlarını silin...Sonrada dilerseniz efekt verin çerçeveye emboss fln contour olabilir bunun içinde bilmeyenlere açıklayayım layer 2 nin üstüne çift tıklayın ve çıkan kutunun sol kısmındaki bewel and emboss ve contour yanına tik koyun sonra kılıtleyebılırsınız bu cercevemızı sılmememız ıcın en sonda orta layer yani resmminizin çerçeve dışındaki istemediğiniz alanlarını silin tamamdır....