ÇeçenLerden RusLara Pusu

allah yardımcıları olsun kutsak davalarındaa

Vatan için verilen mücadele kutsaldır.Kimse işgalci Rusları haklı göremez.Çok iyi organize olmuşlar.Helal olsun.Yalnız yanlış birşey var.Videoyu islami örüntülerle süslemişler.Ölü rusları çekerken kuran sesi geliyor.Bu tür görüntüler İslamı dış dünyada kötü ve itici gösteriyor.Daha dikkatli davranmaları gerekir.Sonra yurt dışındaki müslümanlar zarar görüyorlar.

Allah (c.c) Yar ve Yardımcıları olsun , Sizlere destek veremediğim için beni affedin kardeşlerim

C* Ne Mutlu Türküm Diyene C*
Türkün Türkden baska dostu Yoktur

Allah Çeçen kardeşlerimize davalarında güç kuvvet sabır versin

Gelin ulan şerefsizler hep burda olucaz.Elhamdurillah Allah bizim tarafımızda.Burası Rus cehennemidir.Gelin...Bekliyoruz...

Lütfen benden sonra gelecek olan yorumcu....Devam....

TEKBİİİİİİİİİRRR

Ve Lillahi Hamd ((:)

Konu için ve (biri hariç) Güzel yorumlar için Allah razı olsun inşaAllah(:)

ÇeÇen halkı emınım bılıyordur kı bu kutsal davalarında TÜRk ve MüsLüman alemi yanlarındadır..

Çeçen Halkı Türk - İslam Ülküsünü Dünyada Yaşatmaya çalışıyor... ALLAH onların Yardımcıları olsun..

kahrolsun rus ve butun onun gıbı ıslama karsı sava sacan butun kafırlere tekdın tek yol tek huzur İSLAMDADIR.................

Ohh be gece gece iyi geldi bu. Hepiniz böyle yanacaksınız şerefsizler 100.000 askerinizi buraya gömdük gerekirse 140 milyonunuzuda buraya gömeriz

hepinize helal olsun 3-4 sene evveline kadar bazı pislik muhalifler çıkardı hadlerini bildirirdim.içim rahatladın konu beni ferahlattı allah razı olsun yaşasın müslüman türk alemi

Geri