Çeçenler Teröristmi?Evet diyen bir kardeşimizin mektubuna cevabım..

çeçenler bizim kardeşimizdir kimse onlara terörist diyemez

ALLAH yar ve yardımcıları olsun cecen kardeslerımızın . vasya dene arkadasta sagdan soldan duyduklarım dıyo umarım hak neyse onu anlar. ALLAH (c.c) herkese hıdayet nasıp etsın.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

uniaslan' Alıntı:
ülkesini gerilla harbi ile savunan insanlar ne zamandan beri terörist oldu ? senin ülken işgal edilmiş olsaydı sen ne yapardın?

Herhangi bir çatışmada sivillerde zarar görmüşse gerilla harbi olmuyor. Katmelli terörizm oluyor.

Çeçen mücahidlerin Yüce mevlam yar ve yardımcıları olsun...Onları terorist olarak goren zihniyeti de kınıyorum..:mad: :mad: .Eğer Çeçenler terorist ise Amerika ile Rusya necidir kardeşim bu dünyada....:Sopa :Sopa

Amerika, Rusya ve İsrail o... çocuğunun ta kendisidir. Onlar devlet terörü yapmaktadır. Hatta bu ülkelere Çin ve Avrupa Birliğini bile ekleyebiliriz.

fatalx59' Alıntı:
Herhangi bir çatışmada sivillerde zarar görmüşse gerilla harbi olmuyor. Katmelli terörizm oluyor.

Sivillere zarar veren gerilla değilde asker oluncada gerilla terörist oluyor kardeş.Bu güne kadar hiçbir mücahid sivil halka zarar vermedi zararı verenler Rus askerleriydi

kimin ne olduğunu aslında bütün dünya biliyor.

amerikanın, israilin girdikleri yerlerde halka neler yaptıkları malum ve bunların tamamı dünyanın gözü önünde yapılıyor ve herkes dut yemiş bülbül misali...

allah çeçen kardeşlerimizin güçlerine güç katsın.

chechen seni yeniden aramızda görmek güzel.

fatalx59' Alıntı:
Okul bastıkları ve dolaylı yoldan masum insanların ölümüne sebep verdikleri için malesef teröristtirler. Bağımsızlıklarını istemeleri konusunda ise sonuna kadar haklılar.

Yukardaki yazıyı okumamışsın galiba kardeş.Okul baskınında neler yaşandığını bir rusun dilinden oluşturulmuş RESMİ BELGE ile anlattım.Bağımsızlık konusunda haklı olan terörist olmaz.Terörist bölücü olandır,terörist zalim olandır,terörist masumların canına kıyan,mallarını,canlarını gaspeden ülkenin ve dinin bütünlüğüne karşı gelen insanlar grubudur.Bu terörist tanımlarıyla Çeçenleri karşılaştırdığında ya sen terörist kavramını iyi anlayamamışsın yada çeçenleri HİÇ ama HİÇ tanımıyorsun.Okul baskınından direnişçilerin ayaklarının altında duran (ben düşersem pim çekilir bombada patlar türünden mesajı olan) o patlayıcılar bile patlamadı her nasıl olduysa???Aklımı var bombanın?Çeçenler isteseydi o okuldada çevresinide kan gölüne çevirebilirdi.Kusura bakma ama sen teröristi şehirdeki kadirov değilde dağdaki direnişçi seçersen yanlışa düşersin.Hiç biriniz Che Guaveraya terörist demediniz..Arslan Mashadowun guaveradan ne farkı var.Cumhurbaşkanlığı koltuğundan dağa çıkan bir cumhurbaşkanı......Hiçmi düşünmüyorsunuz?????

Araştır öğren banada kanıtla.Direniş yanısı yani mücahitin bir masum sivili öldürdüğünü,işkence ettiğini göster bana yada herhangi bir eylemde asıl amaçlarının sivilleri katletmek olduğunu kanıtla bulunduğun şehrin meydanında ben kendimi asacağım.Sana söz veriyorum.

Bu arada sonsuzluğa aranızda olmak (kısa sürede olsa) benide sevindiriyor =))

Geri