Çeçenistan - Toprağın kana doyduğu yer...Kimsenin sesi çıkmayacak !!! (+...)

Müslüman kardeşlerimiz tüm dünya üzerinde hor görüldükleri gibi
Çeçenistan'da vahşete maruz kalmışlardır!
Allah yolunda ölenlere Allah'tan rahmet dileyelim,hala savaşanlara da Allah bol sabır versin.
Filistinde'de Çeçenistan'da ve dünya üzerindeki Müslüman kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun.

Umarım bir gün hak yerini bulacak,
dünyadaki tüm insanlar birbirlerine önce saygı duymayı,
sonra da barış,kardeşlik ve huzur içinde yaşamayı öğreneceklerdir.

çok güzel söyledin dostum.Bir davranış tipi vardır.Psikolojidede sık sık geçer:

"Kendini karşındaki insan veya insanların yerine koyabilme ve onlar gibi düşünüp anlayabilme"

Bu çok zor bişey ki zaten yapabilen bi insanda anlar karşısındakinin duygularını,amaçlarını.İşte her insan bunu yapabilseydi belki dünya daha güzel bi yer haline gelicekti ama ne yazıkki pek az insan bunu yapabiliyor.

Benim bildiğim Müslüman Müslümanın kardeşidir.Fakat öyle insanlar varki bırakın haklı haksız davası yerine koymaya insanlara yargısız infazda bulunuyorlar.

Tüm dünyanın (Natonun,ABnin bile) bir zamanlar dost olmak için çabaladığı bu ülkeye birden bire terörist muamelesi yapması ne kadar koyuyor bi bilseniz.

Allah dünyanın neresinde olursa olsun,parmağına bir iğne bile batmış durumda olan,zorda olan Ümmedi Muhammediye yardım etsin.Kuran'da müjdelenen zafer yakındır.Ben buna inanıyorum.Ve bu avatarımda dalgalanan bayrak ve bunun gibi her müslüman ülkenin bayrağı,Dünyanın neresinde olursa olsun Dillerde Tekbir olduğu sürece DÜŞMEYECEK.

Atam,Dedem,Babam İmam Şamilin dediği gibi;

"Tek kolum
Tek bacağım kalanada dek
Sizinle mücadele edeceğim"

kaynak:Şeyh Şamilin rus çarına yolladığu mektuplar kitabı.

inanıyoumki tüm müslüman halkların bayrakları birgün gelicek nazlı şekilde zafer naraları atarak tekbir sesleri eşliğinde dalgalanacaktır.
Allah(c.c) çeçenistan ve bütün zulüm altındaki müslüman ülkelerinin yardımcısı olsun.

kayıpları olanlara allahtan sabır ,yaralıları olanlara allahtan acıl sıfalar dılıyorum
allahım boyle zulumleri düşmanlarımızın basına verme yapanları da beter et

Ne zamandandır elektrik kesintilerinden dolayı giremiyorum foruma.Bu verdiğini güzel olumlu destekçil tepkilerinizi görünce ne kadar duygulanıyorum bi bilseniz.Demekki hala Ümmetçilik ruhunu taşıyan insanlar varmış.Allah hepimizden,Tüm İslam aleminden razı olsun inşAllah.Dualarınızı eksik etmeyin.ÇOK ÇOK teşekkürler

Geri