Çarşamba Misli Kuponum ! [Yorumlarıyla Beraber]

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
[261] Milan - Wolfsburg [1][1.40]

Milan ligte dengesiz sonuçlar alsa bile UEFA kupasının en güçlü adaylarından biri..Hafta sonu Juventus'a 4-2 yenilmesine karşın o katı defansa karşı 2 golü pek zorlanmadan atan bi Milan vardı..Kadro kalitesi tartışılamaz.Pato çok formda, Milan liderlik için bu maçı alacaktır..

[262] Portsmouth - Heerenven [üst][1.50]

Portsmouth kadro açısından çok iyi olmasına karşın bunu iyi kullanamayan bir ekip.Öne geçtiği maçlarda dahi puan veren bir takım..Heerenven'i zaten hepimiz biliyoruz, kolay gol yiyen ve gol atabilen bir ekip..
Heerenven UEFAda 3 maçta 3 gol atıp 10 gol yedi
Portsmouth ise 3 maçta 4 gol atıp 8 gol yedi..
bu maçta Portsmouth kendini taraftarlarına biraz olsun affettirmek isteyecektir..Maç için 1 denilebilir ama Portsmouth'un Uefa maçlarındaki öne geçip puan verme geleneğinin bu maçta gerçekleşmesi ihtimaline karşı ÜST daha garanti bir seçenek olucaktır..

[263] St.Ettienne - Valencia [02ç][1.37]

Hernekadar 2 takımda gruptan çıkmayı garantilemiş olsa da Valencia 2.sırada yer alarak Şampiyonlar Liginden düşecek bir takımla eşleşmek istemeyecektir..Saint Ettienne çok istikrarsız bir takım, geçen sezon evindeki istikrarlı performansları bu sezon yok ve ligteki durumları kötü..Valencia grubu lider olarak tamamlayabilmek için bu maçı kazanmak isteyecektir.Direk 2 denenilebilir ancak ben işimi garantiye alıp 02 giricem..

[266] Amadora - Porto [üst][2.00]

Amadora klübü mali kriz içersinde oyuncular bazıları takımından ayrıldı bir kısmıda mahkemeye başvurdu takımda işler yolunda gitmiyor açıkçası..Bunları göz ardı edersek eğer Amadora ile Porto arasında Amadoranın sahasında oynanan maçların gollü geçtiğine değinebiliriz.Aynı zamanda Porto'nun son haftalarda gol yollarında zorlanmadığını düşünürsek maç ÜST e gidecektir..Porto'nun galibiyeti maçın bankosudur ama 1.25 e girmektense biraz risk alarak 2.00'den ÜST oynayıcam..

TOPLAM ORAN = 5.7
MİSLİ = 10 veya 20​

miLan 3. Lig takımıyLa oynasa oynanmaz. . .
avrupanın en dengesiz takımı
10 basma derim. . .
boL Sans. . .

Dai 5.7 oran çıkarmışşın ama işini aLt üst şansına bırakmışşın..Daha sagLam kupon yap bence bu hafta Uefa maçLarında 1-2 girmek oranLar bakımından daha mantıkLı :goz:

bilader
benim favorilerim
milan 1
valencia 02ç
udenise 02ç
feyonerd 02ç
yorumlasana ne dersin

deyenord 10ç

25f53d3.jpg

buyrun..

s.Liege ve metaList 02Ç coq mantıkLı orti . . .
bende öLe oynicam. . .

bilader
benim favorilerim
milan 1
valencia 02ç
udenise 02ç
feyonerd 02ç
yorumlasana ne dersin

deyenord 10ç

Milan ve Valencia tercihlerin benimkilerle aynı zaten..
NEC - Udinese maçı bence sakat..Udinese çıkmayı garantiledi ama Tottenham'ın olası bi Spartak galibiyeti ve Udinese'nin mağlup olması durumunda 2.sıraya gerileyip Şampiyonlar Liginden düşen bir ekiple karşılaşıcak.Bunu istemiyeceklerdir..Diğer bi açıdan bakarsak 2 takımda dengesiz sonuçlar alıyo..Udinese haftasonu Milan deplasmanına gidicek, ligteki gidişatları kötü o maçı da düşünebilirler..NEC mağlup olursa veya berabere kalırsa durumu gruptaki diğer maça bağlı..Ne olacağını pek bilemiyoum açıkçası, sakat bi maç..
Feyenoord'a qelince gruptan 0 çekerek ayrılmak istemeyeceklerdir..Ben Lech Poznan'ın galip gelebileceğine inanmıyorum..10ç daha iyi olabilir..

2. Kupon misli için ideal.. süpriz çıkmazsa tutması olası..
1.kuponda bence Twente, PSG ye mağlup olur..Diğerlerine katılıyorum...
Bol şanslar dai ;) tutarlar inşallah..

milan macı berabere bitmesse büyük bi ihtimalle tutar bence...

7 maç yaptım 1 tanesi berabere kaldı 78 ytl gitti... maçta 30 dkka uzatma oynandı şansıma bak ya...

=) 10 tane maç seçiyorum bunlardan seçip kupon yapıyorum 9 u tutup 1i yatıyo ve o bi maçı da ben alıp seçtiğim 4 maç arasına koyuyorum =) buna ne demek lazım =))
Oynamadığım kuponlarım tutuyo, oynadıklarım tutmuyo bu da ayrı bi muamma =)

İddaa'da sadece bilmekte yetmyio şanslı olmakta lazım =)
İş böyle olunca süpriz bilip bankodan yatıyoruz =))

=) 10 tane maç seçiyorum bunlardan seçip kupon yapıyorum 9 u tutup 1i yatıyo ve o bi maçı da ben alıp seçtiğim 4 maç arasına koyuyorum =) buna ne demek lazım =))
Oynamadığım kuponlarım tutuyo, oynadıklarım tutmuyo bu da ayrı bi muamma =)

İddaa'da sadece bilmekte yetmyio şanslı olmakta lazım =)
İş böyle olunca süpriz bilip bankodan yatıyoruz =))

haklısın bak bu hafta başıma gelene... ara ara oynarım böle ama bu hafta acaip inat ettim... nedenmi? 3 kupon yaptım 5-5-10 misli şeklinde yemin ederim hepsi 1 er maçtan yattı toplamda 350 ytl gitti... sonra 5-5-5 misli şeklinde 3 kupon 2 si yine tek maçtan 150 gitti... iyice inat ettim 5-5-5-5-5 misli şeklinde 5 kupon yaptım 1i 2 maçtan bi tanesi tek maçtan(7li olan) yattı... şimdi son kupon bekliorum 21,45 te belli olacak inadımı bu kadar sürdürebildim buda tutmazsa uzun bi süre oynamam :)
bu arada son kuponum; 253 1 254 2 255 2 263 2 x 5

haklısın bak bu hafta başıma gelene... ara ara oynarım böle ama bu hafta acaip inat ettim... nedenmi? 3 kupon yaptım 5-5-10 misli şeklinde yemin ederim hepsi 1 er maçtan yattı toplamda 350 ytl gitti... sonra 5-5-5 misli şeklinde 3 kupon 2 si yine tek maçtan 150 gitti... iyice inat ettim 5-5-5-5-5 misli şeklinde 5 kupon yaptım 1i 2 maçtan bi tanesi tek maçtan(7li olan) yattı... şimdi son kupon bekliorum 21,45 te belli olacak inadımı bu kadar sürdürebildim buda tutmazsa uzun bi süre oynamam :)
bu arada son kuponum; 253 1 254 2 255 2 263 2 x 5

Bence deneme bu sefer 1den değil 2 maçtan yatarsın =) riskli bayaa..

haydaa gittim gene kuponun yatacak macını bıldım...

serci bugunku maclara konu yok mu ???????

Feneyorda puan lazımdı dün kendim yapim dedim hepsi altüst oldu yaw roma gol makinesi bir takım üst olamadı maç onu bırak 0-0 bitti maç..çok ters oynadık heralde feneyord yenıldı clup bruge da yenıldı :D mılana allahtan üst dedık :D 3 maçtan yattık

Feneyorda puan lazımdı dün kendim yapim dedim hepsi altüst oldu yaw roma gol makinesi bir takım üst olamadı maç onu bırak 0-0 bitti maç..çok ters oynadık heralde feneyord yenıldı clup bruge da yenıldı :D mılana allahtan üst dedık :D 3 maçtan yattık

roma gol makinesı da baptista cok kacırdı, totti yedekti, macda berabere bitmedi vucinic girdi 2 tane attı daa napsın adam:D

Geri